1.600.000 tevreden klanten
FR / NL
Home > Merken > Saugella

Saugella: voor uw dagelijkse intieme hygiëne

Saugella ontwikkelt hygiëneproducten voor vrouwen met het oog op de gezondheid en het welzijn van hun intieme delen. De verzorgingsproducten van deze onderneming zorgen voor een optimale dagelijkse hygiëne alsook voor een doeltreffende periodieke bescherming en voorkomen onaangename vaginale aandoeningen zoals irritatie, jeuk en slechte geurtjes. De Saugella producten zijn aangepast aan de complexe anatomie van de vrouwelijke geslachtsorganen en aan hun intieme noden. Hierbij eerbiedigen ze de broosheid van de vaginale slijmvliezen. Met haar uitgebreid gamma intieme producten is deze onderneming erin geslaagd haar plaats op de internationale markten te veroveren.

Saugella werd opgericht in 1990 door Rottapharm Madaus, een laboratorium dat in de gynaecologie gespecialiseerd is en in Italië gevestigd is. Haar producten voor de intieme hygiëne worden ontwikkeld op basis van planten (hoofdzakelijk salie, dat over verzachtende eigenschappen beschikt). De Saugella verzorgingsproducten bevatten geen zeep, parabenen of methylisothiazolinone. Ze worden klinisch getest met het oog op hun veilige en doeltreffende werking op de intieme vrouwelijke lichaamszones. Met behulp van haar productgamma’s, zoals de reinigende oplossingen en serums, kan Saugella inspelen op de vrouwelijke noden inzake intieme hygiëne. Vandaag de dag worden de Saugella verzorgingsproducten in meer dan 30 landen over de hele wereld verdeeld.

Voor de dagelijkse intieme hygiëne van vrouwen beschikt Saugella over serums en wasemulsies. Saugella Girl Emulsion is een wasemulsie op basis van natuurlijke extracten van kaasjeskruid en calendula. Ze voorkomt irritaties, verzacht en hydrateert. Saugella Hydroserum is een reinigende oplossing die hydrateert en de slijmvliezen verzorgt. Alle Saugella producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen! Ze zullen u helpen om het product te kiezen dat u nodig heeft.

Saugella Active 250ml
Voor een perfecte dagelijkse, intieme hygiëne
10,77 €
*
-26%
**
7,93 
+1.5% oftewel 0,12
Saugella HydraSerum 200ml
Garandeert een perfecte intieme hygiëne met respect voor de mucosa.
12,10 €
*
-26%
**
8,91 
+1.5% oftewel 0,13
Saugella Girl Emulsie Pompfles 200ml
Speciaal aangepast aan de dagelijkse intieme hygiëne van meisjes tussen 4 en 12 jaar
10,29 €
*
-26%
**
7,57 
+1.5% oftewel 0,11
Saugella Active Emulsie 100ml
Voor een perfecte dagelijkse, intieme hygiëne
6,67 €
*
-20%
**
5,34 
+2.1% oftewel 0,11
Saugella HydraSerum Emulsie 100ml
Garandeert een perfecte intieme hygiëne met respect voor de mucosa.
8,40 €
*
-20%
**
6,72 
+1.9% oftewel 0,13