1.600.000 tevreden klanten
FR / NL
Home > Merken > Science et Mer

Science et Mer: natuurlijke verzorgingsproducten voor het hele lichaam

Het merk Science et Mer is gespecialiseerd in hypoallergene huidverzorgingsproducten. Dit merk ontwikkelt cosmeticaproducten voor vrouwen die een gezonde stralende huid wensen. Deze onderneming maakt gebruik van de deugden van de oceaan om de beste ecologische oplossingen te ontwerpen. Hierbij eerbiedigt ze het leefmilieu ten volle.

De onderneming Science et Mer werd opgericht in 1986 in de Finistère (Frankrijk). Ze heeft er haar merk gelanceerd dat in mariene cosmeticaproducten gespecialiseerd is. Destijds was de vervaardiging ervan bestemd voor thalassotherapie, spa’s en welzijnsinrichtingen. Door de jaren heen heeft deze onderneming meer dan 300 formules ontwikkeld. Science et Mer heeft onderzoek gevoerd naar het biologisch gedrag van algen, door in te zetten op het buitengewone potentieel van zeeplanten voor huid- en lichaamsverzorgingsproducten. Tal van onderzoeken werden gevoerd, met name in samenwerking met bepaalde faculteiten (geneeskunde en farmaceutische wetenschappen). Deze vennootschap heeft producten kunnen formuleren en een innoverend systeem kunnen ontwikkelen met het oog op de extractie van actieve ingrediënten die het evenwicht en de natuurlijke schoonheid van de huid kunnen herstellen. In 2016 heeft dit merk mariene cosmeticaproducten ontwikkeld door met andere laboratoria samen te werken. Dankzij dit samenwerkingsverband kon ze gemakkelijker nieuwe mariene actieve bestanddelen bij diverse algensoorten identificeren. Deze vennootschap maakt gebruik van de deugdzame werking van het mariene actieve bestanddeel isopeptinoside, dat verouderingsverschijnselen bestrijdt. Vandaag de dag blijft dit merk op onderzoek inzetten om steeds doeltreffendere formules te ontwikkelen.

Het merk Science et Mer biedt producten zonder parabenen aan die aan alle zones van het lichaam (vooral aan het gezicht) aangepast zijn. Het ontwikkelt reinigende en beschermende formules die het hydratatieproces van het huidweefsel bevorderen. Met het oog op een betere gebruikservaring beschikken alle gezichtsverzorgingsproducten over een zachte en smeltende textuur.

De laboratoria van dit merk ontwikkelen een ruime keuze aan lichaamsverzorgingsproducten. Ze vervaardigen douchegels die de huid reinigen en zuiveren. Deze producten met een zacht aroma verfrissen de opperhuid. Alle Sciences et Mer producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en ingrediënten vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen!

Science&mer Lichaamsverzorging smeltend Verstevigend 200ml
Uw lichaam wordt weer soepel, veerkrachtig en zacht.
33,90 €
*
-10%
**
30,52 
+1.2% oftewel 0,37
Tijdelijk niet beschikbaar
Science&Mer Schuimende Lichaamspeeling 200ml
Smeuïge schuimende douchepeeling met fijne plantaardige micropartikels voor een zachte peeling.
23,90 €
*
-10%
**
21,50 
+1.2% oftewel 0,26
Tijdelijk niet beschikbaar
Science&mer Dagcrème Anti-Veroudering Gemengde Huid - Normale Huid  40ml
Vermindert actief de rimpels, hydrateert en beschermt de huid tijdens de dag.
38,60 
Tijdelijk niet beschikbaar