Seaderm

Seaderm: de deugden van zeewater ten dienste van de dermatologie

Al geruime tijd is het merk Seaderm alomtegenwoordig op het vlak van natuurlijke huidverzorgingsproducten. Dit merk beschikt over natuurlijke gezichts-, lichaams- en huidverzorgingsproducten. De formules ervan worden geprezen voor hun hoog gehalte aan mariene en plantaardige actieve bestanddelen. Deze onderneming ontwikkelt betrouwbare producten zonder siliconen, bewaarmiddelen, parabenen, GGO’s of andere ingrediënten van dierlijke oorsprong. Al deze producten worden dermatologisch getest en zijn niet comedogeen. De verzorgingsproducten van dit merk zorgen ervoor dat alle huidtypes mooi en gezond blijven.

In 2005 heeft apotheker en specialist in de dermocosmetologie André Masy de Seaderm laboratoria opgericht. Sinds haar oprichting maakt deze onderneming gebruik van de deugden van algen, mineralen en zeewezens om producten te ontwikkelen die geschikt zijn voor de huid en het haar. Het concept van dit merk steunt hoofdzakelijk op de reiniging, voorbereiding, behandeling en bescherming van de huid. Deze onderneming beschikt over geschikte huidverzorgingsproducten. Vandaag de dag heet deze vennootschap ‘Seaderm International’ ten gevolge van haar opmerkelijke uitbreiding. De Seaderm laboratoria zijn wereldwijd aanwezig. Dankzij deze uitbreiding en de kwaliteit van haar innoverende producten is Seaderm International uitgegroeid tot een vooraanstaande speler op de markt van de mariene dermocosmetologie. De verschillende beoordelingen die over Seaderm ingezameld werden, benadrukken het smerend vermogen, de gebruiksvriendelijkheid en de aangename geur van de verzorgingsproducten van de laboratoria van dit merk.

Seaderm beschikt over het gezichtsverzorgingsproduct Sea Soft. Dit product op basis van marien bronwater is rijk aan ijzer, oligo-elementen en biologisch beschikbare mineralen. Dit gamma producten voor dagelijks gebruik verfrist, verzacht, reinigt en hydrateert het gezicht. Wat lichaamsverzorgingsproducten betreft, onderscheidt Seaderm zich dankzij haar Herstructurerende Crème met Criste Marine zonder parabenen. Dit voedingsproduct is uitermate geschikt voor gevoelige huidtypes met neiging tot psoriasis alsook voor atopische, droge en geïrriteerde huidtypes. U mag dit product dagelijks op uw gezicht en lichaam gebruiken alsook als aanvulling op een dermatologische behandeling tegen psoriasis. Deze crème is ook geschikt voor baby’s.

De cosmeticaproducten van dit merk treden ook op tegen huidverouderingsverschijnselen. Om deze verschijnselen te beperken, beschikt Seaderm over het verzorgingsproduct Sea Lift met mariene actieve bestanddelen en blauwalgen uit de Stille Oceaan. Dit product verstevigt de huid. Bovendien bevat het zeecollageen, dat erkend is omwille van zijn natuurlijke werking tegen rimpels.

De Seaderm producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en ingrediënten vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen!


Resultaten 1-1 (op 1)