Sebamed

Sebamed: gezonde oplossingen voor een onberispelijke hygiëne en een mooiere huid

Sebamed ontwikkelt producten voor uw gezicht, lichaam en haar. Haar laboratorium wenst tot een onberispelijke, risicoloze hygiëne bij te dragen met behulp van talrijke verzorgingsproducten (intensieve reinigingsproducten voor het lichaam, het haar en de lippen alsook babyverzorgingsproducten). De producten van dit merk worden samen met de universitaire onderzoekscentra inzake dermatologie ontwikkeld, zodat hun doeltreffendheid en kwaliteit gevrijwaard worden. De dermatologische verzorgingsproducten, bijvoorbeeld, worden volgens een pH 5/5 ontwikkeld om de huidbarrière te versterken en de huid gezond te houden. Dankzij een weldoordachte textuur en een rijke natuurlijke formule verzorgen en beschermen alle Sebamed producten de verschillende huid- en haartypes zonder ze te beschadigen. Bovendien zorgen ze ervoor dat uw huid en haar er stralend uitzien.

Sebamed is het resultaat van jarenlang onderzoek door Dr. Heinz Maurer, de oprichter van dit merk. Hij wenste zeeploze hygiënische producten op punt te stellen die de zuurbeschermende laag van de huid eerbiedigen. In 1957 heeft de Dr. Heinz Maurer zijn eerste zeeploos reinigingsproduct op basis van oppervlakteactieve stoffen op de markt gebracht. Dit product onderscheidt zich vooral door zijn formule met fysiologische pH 5.5. Aangezien Dr. Heinz Maurer wou innoveren, zette hij zijn onderzoek verder en lanceerde hij in 1967 dermatologische verzorgingsproducten met een hoge tolerantie en een zure pH onder de merknaam ‘Sebamed’. In 1983 werd dit merk wereldwijd bekend na de oprichting van de Sebapharma GmbH & Co.KG laboratoria. De doelstelling van deze onderneming bestaat erin verzorgingsproducten met een hoge tolerantie aan te bieden die de natuurlijke zuurbeschermende laag en het ecosysteem van de huid eerbiedigen.

Sebamed beschikt over een uitgebreid gamma lichaams- en gezichtsverzorgingsproducten. Dit merk biedt diverse reinigende verzorgingsproducten zonder parabenen, zeep of alkalische stoffen aan, zoals de Lichaamsreinigende Gel Olijf en de Lichaamsreinigende Olie. Dit gamma beschikt over doeltreffende formules voor de reiniging van gevoelige huidtypes. Het laboratorium ontwikkelt ook lichaamsverzorgingsproducten die gevoelige huidtypes beschermen, hydrateren, herstellen en verzachten, zoals de Body Milk tegen uitdroging. Voor ruwe en droge huidtypes heeft Sebamed doeltreffende verzorgingsproducten op basis van ureum ontwikkeld, zoals de Handcrèmes Intens Comfort 5% Ureum, om ongemakken te verhelpen, huidbeschadiging te voorkomen en huidschilfers te verwijderen. Sebamed beschikt ook over een babygamma met fysiologische pH 5.5 en zonder ftalaten, formaldehyde, parabenen, alkalische stoffen of zeep. Deze producten dragen bij tot de opbouw van een natuurlijke zuurbeschermende laag van de babyhuid en tot de stabilisering van de functie van de huidbarrière. Er zijn verscheidene babyverzorgingsproducten van het merk Sebamed: de Baby Facial Cream Beschermende Verzorging, de Baby Cleaning Wipes Extra Zacht en de Baby Lipbalsem.

Het Sebamed productgamma bestaat uit haarverzorgingsproducten die speciaal ontwikkeld werden om uw haar mooier en gezonder te maken. De verschillende formules beschermen de haarvezels tegen uitdroging en statische elektriciteit. Bovendien versterken ze de beschermende laag van uw hoofdhuid. Deze producten worden ontwikkeld zonder biologisch afbreekbare oppervlakteactieve stoffen of parabenen. Dit merk biedt ook deodorants aan die voor blijvende frisheid zorgen en de ontwikkeling stoppen van bacteriën die voor slechte lichaamsgeurtjes verantwoordelijk zijn. Deze talrijke producten worden nog aangevuld met lipverzorgingsproducten en dieetproducten. Alle Sebamed producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen!


Resultaten 1-18 (op 18)
Sebamed Wastablet Zeepvrij Gevoelige Huid 150g
Effectief bij acne, meeëters, puistjes en zeepallergie
3,82 
+
Niet beschikbaar
 
Sebamed Wasemulsie Zeepvrij Fles 300ml
Geschikt voor het dagelijks wassen van gezicht en handen
8,49 
+0,08
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Sebamed Shampoo Alledag 200ml
Voor haar en hoofdhuid
6,20 
+
Niet beschikbaar
 
Sebamed Shampoo Anti-Roos Gevoelige Huid Fles 200ml
Reinigt haar en hoofdhuid op milde wijze.
6,73 
+
Niet beschikbaar
 
Sebamed Douche Gel Gevoelige Huid Fles 200ml
Voor gevoelige of geïrriteerde huid
4,82 
+
Niet beschikbaar
 
Sebamed Douche Olie Physio-Lavante Droge En Gevoelige Huid 200ml
Voor gevoelige of geïrriteerde huid
7,34
-14%
i
6,29 
+
Niet beschikbaar
 
Sebamed Fresh Deodorant Voor Gevoelige Huid Roll-On 50ml
Voor een langdurige frisheid
5,15
-10%
i
4,63 
+
Niet beschikbaar
 
Sebamed Bodylotion Gevoelige Huid Fles 200ml
Voor gevoelige of geïrriteerde huid
7,22 
+
Niet beschikbaar
 
Sebamed Deodorant Spray Fresh 75ml
7,49 
+1.60% oftewel 0,12
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Sebamed Deodorant Roll On Fresh 50ml
4,89
-5%
i
4,65 
+
Niet beschikbaar
 
Sebamed Douchegel Spa 200ml
5,25
-8%
i
4,83 
+
Niet beschikbaar
 
Sebamed Hydraterende Creme 75ml
11,33 
+0,07
Green wallet icon
+
Nog maar 3 in voorraad!
Niet beschikbaar
 
Sebamed Lichaamsmelk 200ml
5,65 
+
Niet beschikbaar
 
Sebamed Douche Olie Gevoelige En Droge Huid Fles 200ml
Reinigt de gevoelige, droge huid op zachte wijze en brengt de vochtbalans in evenwicht.
7,55 
Niet beschikbaar
 
Sebamed Olijfzeepvrije Toiletartikelen Voor De Gevoelige Huid 150g
Voor een effectieve reiniging
4,84 
Niet beschikbaar
 
SebaMed Relief Lotion 5% Urea Extreem Droge Huid 200ml
Snelle verlichting van jeuk en schilferende symptomen van een zeer droge huid.
11,05 
Niet beschikbaar