Silikom

Silikom: beschermt uw haar tegen luizen

Silikom beschikt over een uitgebreid productgamma dat uiterst doeltreffend is tegen luizen. Het bestaat uit gels, lotions en sprays die luizen en neten op de hoofdhuid doden. Deze producten voorkomen de verspreiding en innesteling ervan. De Silikom producten, die geen neurotoxische insecticiden bevatten en in verschillende formaten verkrijgbaar zijn, verhogen het comfort van het hele gezin. De Silikom anti-luisproducten, die over een zeer doeltreffende werking met een laag risico op ongewenste effecten beschikken, worden veelvuldig gebruikt in verscheidene landen.

Het merk Silikom maakt deel uit van de Belgische EG N.V. laboratoria, die in 1979 opgericht werden. In 1991 is het een onderdeel geworden van de groep STADA, een vooraanstaande speler op het vlak van volksgezondheid in Europa. Silikom is het resultaat van innoverend onderzoek naar de behandeling van luizen en neten. Dit product heeft zijn doeltreffendheid te danken aan zijn ingrediënten (die geen insecticiden bevatten) zoals dimethicon, essentiële oliën, penetrol en cyclomethicon. Dimethicon is een veilige behandeling tegen parasieten die geen risico’s voor de huid inhoudt. Ze is afgeleid van siliconenolie, die fysiek op de luizen inwerkt, door ze te verstikken en hun ademhaling te verhinderen. Er is weinig kans dat deze parasieten tegen de Silikom producten bestand zouden zijn. Silikom verschaft duidelijke informatie, verzorgingstechnieken alsook relevant advies om luizen op doeltreffende wijze te behandelen en hun innesteling te voorkomen.

Om luizen en neten uit te roeien, biedt Silikom 3 grondige behandelingen aan. Kinderen vanaf 6 maand, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, mogen Silikom Once gebruiken, een vloeibare gel die dimethicon en penetrol bevat. Dit verzorgingsproduct heeft slechts 15 minuten nodig om luizen en neten te doden. Zodra u Silikom Once aangebracht heeft, zijn de resultaten merkbaar. Om neten te verwijderen, dient u uw haar met een kam met fijne tanden te kammen. Wat de klassieke Silikom behandeling betreft, dient u dit product 2 keer om de 7 dagen aan te brengen. De behandeling met het Silikom schuim is ideaal voor mensen met een gevoelige hoofdhuid. Dit zachte schuim verzacht hoofdhuidirritaties tijdens de impregnatie. Het is bewezen dat dit Silikom product al na 8 uur doeltreffend is.

Silikom beschikt ook over een product dat luizen op doeltreffende wijze afstoot. Het gaat om de Silikom Protect Spray, die essentiële oliën en activdiol bevat. De sinaasappel- en mangogeuren in dit product stoten luizen af. Ze voorkomen de innesteling van luizen en bezorgen het haar een aangename geur. U kunt dit anti-luisproduct dagelijks gebruiken zonder uw haar te beschadigen of vet te maken. In geval van contact met de ogen dient u deze overvloedig met water te spoelen. De Silikom producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en ingrediënten vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen! Ze zullen u helpen om het product te kiezen dat het best aan uw noden en die van uw gezin aangepast is.


Resultaten 1-3 (op 3)
Silikom Once Anti-Luizen En Neten Shampoo 200ml
Doodt luizen, verwijdert neten en maakt het haar schoon en fris.
26,95
-39%
16,43 
+0,04
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Silikom Protect Spray Tegen Luizen Onzichtbare Bescherming Geur Sinaasappel En Mango 200ml
Een louter preventief product en kan niet gebruikt worden voor de behandeling van luizen
23,95
-31%
16,61 
+0,04
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Silikom Once Spray Anti-Luizen En Neten Gel 100ml
Vloeibare gel om hoofdluizen en neten te bestrijden
26,95
-21%
21,30 
+0,16
+
Tijdelijk niet beschikbaar