Sisley

Sisley: innoverende lichaams- en huidverzorgingsproducten

Het merk Sisley is gespecialiseerd in de vervaardiging en commercialisering van cosmeticaproducten op basis van planten. De verschillende verzorgingsproducten van dit merk zijn bijzonder innoverend. De formules ervan worden ontwikkeld op basis van natuurlijke extracten van planten en essentiële oliën. Ze zijn geschikt voor de verzorging van vette, droge en gemengde huidtypes. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar.

De onderneming Sisley, die in 1972 door Jean-François Laporte en Roland de Saint-Vincent opgericht werd, dankt haar naam aan schilder Alfred Sisley. Deze onderneming werd in 1976 door Hubert d’Ornano overgenomen. Samen met zijn echtgenote Isabelle besloot deze laatste om veranderingen in te voeren binnen deze vennootschap, die zich destijds op de ontwikkeling van fytotherapieproducten toespitste. Toen was Sisley het enige merk dat dit type cosmeticaproducten aanbood; het was dus een pionier op dit vlak. In 1990 is de groep Sisley tot een familieonderneming uitgegroeid aangezien de kinderen van Huber en Isabelle d’Ornano (Philippe en Christine) de leiding overgenomen hebben. Door de jaren heen heeft dit merk zich wereldwijd uitgebreid. Vandaag de dag is ze in meer dan 90 landen aanwezig en worden de producten van dit merk in apothekers, schoonheidssalons en sommige spa’s gebruikt.

Het merk Sisley biedt een uitgebreid productgamma aan, waaronder gezichts- en huidverzorgingsproducten. Deze producten zijn verkrijgbaar onder de vorm van crèmes, gels en balsems. De producten van dit merk zorgen ervoor dat uw huid opnieuw mooi wordt. Het biedt onder andere de Fyto-aromatische Intensieve Dagcrème aan. Dit product versoepelt de opperhuid en laat ze stralen. In de hydraterende crème van Sisley hebben de laboratoria actieve bestanddelen ontwikkeld die de huid grondig hydrateren. De voordelen van dit cosmeticaproduct: het hydrateert de huid, verlicht de gelaatskleur en vermindert wallen onder de ogen. Tegen de verouderingsverschijnselen beschikt dit merk ook over dag- en nachtcrèmes die rimpels verminderen.

De make-upverwijderaars van dit merk zijn geschikt voor alle huidtypes. De zachte make-upverwijderaars voor ogen en lippen verwijderen alle onzuiverheden en zorgen ervoor dat de huid zacht blijft. Voor een frisse gelaatskleur raden we u de Reinigende Scrubgel voor het Gezicht aan. Wie een perfecte huid wenst, kan de oplossing Global Perfect Pore Minimizer gebruiken. De laboratoria van dit merk hebben het Hydra-flash Intensieve Formule masker ontwikkeld om uw huid een tweede jeugd te bezorgen. Alle Sisley producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen! Ze zullen u helpen om het ideale product te kiezen.


Resultaten 1-1 (op 1)