Steradent

Steradent: kunstgebitten onderhouden voor een betere mond- en tandhygiëne

De onderneming Steradent is gespecialiseerd in de ontwikkeling van onderhoudsproducten voor kunstgebitten. Ze biedt formules aan om mond- en tandaccessoires te reinigen en te bevestigen. Ze ontwikkelt een uitgebreid gamma innoverende producten met het oog op de verzorging en hygiëne van uw tanden en tandvlees. Ze verbindt zich ertoe tandprothesedragers een comfortabel gevoel en een mooie glimlach te bezorgen. Steradent blijft in medisch onderzoek investeren en tabletten vervaardigen die de hygiëne en de bevestiging van protheses vrijwaren. Steradent is uitgegroeid tot een Europees referentiemerk op het vlak van mond- en tandverzorgingsproducten. In het Verenigd Koninkrijk neemt ze meer dan 57% van de markt van de onderhoudsproducten voor tandprotheses in beslag.

Sinds 2001 is Steradent een merk van Airwick Industrie. Deze vennootschap is in Frankrijk gevestigd en ontwikkelt producten die door het Reckitt Benckiser Healthcare laboratorium ontworpen worden. Vandaag de dag onderscheidt Steradent zich als leider in de sector van de onderhoudsproducten voor kunstgebitten. Met zijn innoverende knowhow en spitstechnologie heeft het Reckitt Benckiser laboratorium verzorgingsproducten op punt gesteld die het mogelijk maken om tandprotheses grondig te reinigen en te bevestigen. Ze worden met name in Europa en in de Verenigde Staten verdeeld.

Het merk Steradent beschikt over een gamma producten die elk hun eigen specifieke werking hebben. De reinigende formule Steradent Triple Action is een preventieve behandeling tegen vlekken. Ze wordt aangeboden onder de vorm van bruistabletten. Het natrium in de Steradent tabletten speelt een belangrijke rol voor het behoud van witte tanden (net als babytanden). De andere bestanddelen van dit product hebben een antibacteriële functie. De aanwezigheid van munt zorgt voor een fris gevoel in de mond. Bovendien zorgt Steradent Triple Action ervoor dat uw mond en tanden proper en zuiver blijven. De tweede formule, de Steradent Fixatiecrème Kamille, onderscheidt zich door haar comfortabele werking. Ze werd ontwikkeld om de prothese stevig te bevestigen. Deze fixatiecrème verhindert dat er etensresten tussen de prothese en het tandvlees zouden blijven zitten.

De all-in-one formule van Steradent activeert de microbellen die de actieve zuurstof helemaal rond de prothese vervoeren. Dit doeltreffend supplement voor de tandenborstel laat u toe om moeilijk te verwijderen tandplak te behandelen. Dit product reinigt de tanden op een grondige, regelmatige en krachtige manier. Deze formule is geschikt voor de metalen onderdelen van kunstgebitten. De Steradent producten dienen dagelijks gebruikt te worden. Ze zorgen ervoor dat de tandprothese proper blijft. Deze nieuwe formule verwijdert vlekken tot 80% ten opzichte van de vorige reinigende formule. De Steradent producten veroorzaken geen neveneffecten. Heeft u twijfels? Raadpleeg dan uw (tand)arts! Alle producten van het merk Steradent zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en ingrediënten vindt u op de productfiches. Lees ze aandachtig alvorens uw aankopen te doen! Ze zullen u helpen om het product te kiezen dat het best aan uw noden voldoet.


Resultaten 1-8 (op 8)
Steradent Active Fresh Reinigingstabletten 90 Tabletten
Voor een krachtige en diepgaande reiniging
12,09
-26%
i
8,99 
+1.45% oftewel 0,13
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Steradent Extra Sterk Hechtende Crème Anti-Etensresten Tube 75g
Steradent hechtende creme, anti-etensresten
9,89 
+1.01% oftewel 0,10
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Steradent Reiniger Triple Action Plus 90 Tabletten
Om tandplak en vlekken te verwijderen
5,61 
+
Niet beschikbaar
 
Steradent Extra Sterk Hechtende Crème Comfort 75g
9,20 
+0,05
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Steradent Reiniger Witheid 60 Tabletten
Verwijdert tandplaque en aanslag
4,99 
Niet beschikbaar
 
Steradent Triple Action 60T
3,70 
Niet beschikbaar