Stérimar

Stérimar: zuiver uw neus om beter te kunnen ademen

Het merk Stérimar is gespecialiseerd in de neushygiëne. Zijn formules zijn geschikt voor het hele gezin. De Stérimar productgamma’s voldoen aan de noden van alle leeftijdscategorieën (zelfs aan die van baby’s): reinigen, verkoudheden behandelen… Door zeewater als hoofdbestanddeel te gebruiken, verbindt deze onderneming zich ertoe 100% natuurlijke kwaliteitsproducten aan te bieden. Sinds haar oprichting blijft Stérimar innoveren alsook moderne en doeltreffende producten aanbieden. Stérimar behoort tot de grote merken van neusverzorgingsproducten. De producten van dit merk worden in meer dan 80 landen verdeeld.

Stérimar werd opgericht in 1975 door François Herlemont, de Voorzitter van de Fumouze laboratoria in Frankrijk. Destijds beoefende François Herlemont watersport. Hij heeft vastgesteld dat zijn ademhaling aanzienlijk verbeterde naargelang hij waterskiede. Wanneer hij zich in het water bevond, verdwenen zijn verkoudheid en nasale decongestie haast onmiddellijk. Daarom begon hij te zoeken naar oplossingen om het zeewater in zijn neus te sproeien. De eerste neusspray op basis van zeewater werd vervaardigd door de Fumouze laboratoria en werd ‘Stérimar’ genoemd. De laboratoria van dit merk hebben grondiger onderzoek gevoerd naar de deugdzame werking van zeewater. Stérimar heeft zijn productgamma uitgebreid met verzorgingsproducten tegen een verstopte neus. Bovendien dragen de Stérimar formules bij tot de verzorging van gevoelige babyneusjes.

Dit merk heeft een uitgebreid productgamma op basis van zeewater ontwikkeld. De Stérimar Baby Spray verwijdert slijm en onzuiverheden in de gevoelige baby- en kinderneusjes. Door de natuurlijke weerstand ervan te versterken, voorkomt deze oplossing oorontstekingen en verkoudheden. Met behulp van het neusstuk kan men de neus zachtjes reinigen. Deze zeer zachte spray zorgt voor de verspreiding van stoffen in de neus. De neusspray tegen verkoudheden bestrijdt infecties en is zowel voor kinderen als voor volwassenen geschikt. Stérimar Hypertonic is een oplossing op basis van zeewater en essentiële oliën. Ze bestrijdt infecties, verkoudheden, neusontstekingen en sinusitis. Alle Stérimar producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en ingrediënten vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen! Ze zullen u helpen om het product te kiezen dat u nodig heeft.


Resultaten 1-5 (op 5)
Sterimar Neushygiëne Zeewater Microverstuiving 100ml
Lage Prijs
Sterimar Neushygiëne Zeewater Microverstuiving 100ml
Hygiëne en comfort van de neus.
11,50
-10%
i
10,35 
+
Niet beschikbaar
 
Sterimar Baby Hypertonische Neusspray Verstopte Neus 100ml
Helpt bij de behandeling van een verkoudheid en allergie.
12,55
-10%
i
11,29 
+0,04
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Stérimar Zeewater Microverstuiving Voor Een Neus Gevoelig 50ml
BLACK FRIDAY
Stérimar Zeewater Microverstuiving Voor Een Neus Gevoelig 50ml
Spray op basis van 100% natuurlijk zeewater verrijkt met koper ter voorkoming van kno-complicaties.
8,30
-24%
i
6,34 
+
Niet beschikbaar
 
Sterimar Baby Neusspray Zeewater 100ml
BLACK FRIDAY
Sterimar Baby Neusspray Zeewater 100ml
Speciaal samengesteld om het neusje van de baby op milde wijze uit te wassen
7,45
-15%
i
6,33 
+
Niet beschikbaar
 
Sterimar Hypertonische Neusspray Verstopte Neus 100ml
Bij verkoudheid, rinitis, acute of chronische bijholteontsteking
11,89 
Niet beschikbaar