SyNeo

SyNeo: tegen overmatig zweten

SyNeo is gespecialiseerd in de vervaardiging van producten die overmatig zweten voorkomen. Deze onderneming ontwikkelt diverse kwaliteitsformules voor gevoelige huidtypes. Dankzij haar doeltreffende productgamma’s behoort SyNeo vandaag de dag tot de grote spelers uit de sector.

Het merk SyNeo werd opgericht in 1995 door een apotheker die een doeltreffend middel tegen zweten bedacht heeft. Het ging echter om een agressieve formule. SyNeo is met een duidelijke visie ontstaan: doeltreffende formules met een hoge huidtolerantie ontwikkelen. In 1997 heeft SyNeo haar productgamma tegen zweten gelanceerd, door op de combinatie tussen doeltreffendheid en bescherming van de huid te mikken. Door de jaren heen zoekt dit merk naar nieuwe toepassingen om de verschillende onaangename zweetvormen te bestrijden. Zo heeft het een gevarieerd productgamma kunnen ontwikkelen dat aan alle lichaamsdelen aangepast is. De filosofie van deze onderneming draait hoofdzakelijk rond de compatibiliteit van haar producten met de huid en rond een maximaal effect. Deze onderneming geeft de voorkeur aan een intern productieproces. Dit geldt voor de verwerking van de grondstoffen, de verpakking en de verzending. De producten van dit merk kennen een enorm succes en worden zowel in verscheidene Europese landen als in China verkocht.

Zowel voor mannen als voor vrouwen beschikt SyNeo over een gevarieerd gamma deodoranten. Ze ontwikkelt anti-zweetoplossingen die zweetplekken onder de oksels of op kleding voorkomen. Dankzij hun uiterst reactieve ingrediënten bestrijden de SyNeo producten slechte zweetgeurtjes zodra ze aangebracht worden. Naast deodoranten voor de oksels biedt dit merk een formule voor de handen aan. Sommige producten bevatten geen parfum, maar zorgen wel de hele dag lang voor een fris gevoel. Het productiebeleid van deze onderneming impliceert een evenwichtige combinatie van actieve bestanddelen en aanvullende verzorgende stoffen. Bovendien zijn haar producten zeer compatibel met de huid. Dit verklaart ook waarom mensen die aan neurodermitis (= een huidaandoening die intense reacties zoals eczeem veroorzaakt) lijden, niet aarzelen om de SyNeo oplossingen te gebruiken.

Alle producten van het merk SyNeo zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Lees ze aandachtig alvorens uw aankopen te doen!


Resultaten 1-4 (op 4)
Syneo 5 Man Deo Anti-Transpirant 30ml
Speciaal voor de man, voor de oksels, voeten en andere lichaamsdelen.
21,70 
+2.58% oftewel 0,56
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Syneo 5 Deo Anti-Transpirant Pompspray 30ml
Hoogwerkzame deo antitranspirant voor de oksels, voeten en andere lichaamsdelen.
20,78 
+2.45% oftewel 0,51
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Syneo 5 Man Deo Anti-Transpirant Roll-on 50ml
Speciaal voor de man, voor de oksels.
32,62
-10%
i
29,35 
+1.87% oftewel 0,55
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Syneo 5 Deo Antitranspirant Roll-on 50ml
Hoogwerkzame deo antitranspirant voor de oksels.
32,62
-12%
i
28,70 
+1.92% oftewel 0,55
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar