Synergia

Synergia: voedingssupplementen voor het welzijn van uw organisme

Het merk Synergia is erkend voor zijn voedingssupplementen wat voedingstherapie, fytotherapie en aangepaste kuren betreft. Dit merkt beoogt hoofdzakelijk gezonde voeding aan te bieden die aan de vereisten van de nieuwe generatie voldoet. Het team van deze onderneming verbindt zich ertoe de farmaceutische normen in Frankrijk en heel Europa na te leven. Deze onderneming verbindt zich er ook toe de kwaliteit en traceerbaarheid van al haar grondstoffen te vrijwaren. Om allergieproblemen te voorkomen, zijn haar bioproducten vrij van allergenen, GGO’s, gluten en lactose. Haar biologische voedingssupplementen bestaan onder de vorm van tabletten, capsules en poeders in zakjes. Deze verzorgingsproducten bevorderen de concentratie en de weerstand van het organisme. Bovendien bestrijden de Synergia producten ouderdomsverschijnselen en stress.

Het Synergia laboratorium werd in 1996 opgericht. Aanvankelijk werden de voedingssupplementen Régéderm, Visentiel en Anti-Oxydant van het voedingstherapiegamma op de markt gebracht. 2009 was een scharnierjaar voor deze vennootschap omdat ze toen het exclusief productiepatent ‘SIPF’ (Suspensions Intégrales de Plantes Fraîches) verkregen heeft. Vervolgens heeft ze haar activiteiten tot de sector van de fytotherapie en van de plantenmengsels uitgebreid om aan de noden van haar gebruikers te voldoen. In 2011 heeft ze de biologische certificering van Ecocert verworven. Synergia gebruikt immers uitsluitend planten die met de hand geplukt worden en uit de Franse biologische landbouw afkomstig zijn.

In het kader van een magnesiumkuur stelt deze vennootschap MagBoost ter beschikking. Dit product is de eerste liposomale magnesium in Frankrijk. Dit magnesiumsupplement bevat vitamine D, die de opname van magnesium in de darmen bevordert. De Synergia producten zijn geschikt voor sporters en mensen die intense fysieke of intellectuele inspanningen moeten leveren.

Voor antiverouderingskuren beschikt deze vennootschap over de antioxidant F4. Dit verzorgingsproduct is rijk aan antioxidanten die stress bestrijden en de verouderingsverschijnselen beperken. Dit product is verkrijgbaar onder de vorm van tabletten. De beoordelingen die over Synergia ingezameld werden, bevestigen de doeltreffendheid van deze supplementen na 4 maanden. Alle producten van het merk Synergia zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Lees ze aandachtig alvorens uw aankopen te doen!


Resultaten 1-10 (op 10)
D-Stress 80 Comprimés
Supplement intended as special supplementation for people exposed to stress.
19,39 
+0,05
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Synergia MagBoost 60 Tabletten
Dekt de dagelijkse behoeften aan magnesium, maar ook aan vitamine D.
19,95 
+0,18
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Synergia Mix-Alpha 3 Voedingssupplement 60 Capsules
Voor de gezondheid van hart, ogen en hersenen
24,15
-27%
i
17,70 
+1.02% oftewel 0,18
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Synergia D-Stress Booster Poeder 20 Zakjes
Draagt bij tot de verbetering van de weerstand tegen stress.
22,50
-18%
i
18,39 
+0,05
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Synergia Visentiel 60 Tabletten
16,50
-9%
i
15,02 
+1.53% oftewel 0,23
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Synergia Gynea 60 Dragées
16,00
-11%
i
14,24 
+1.54% oftewel 0,22
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Synergia Day-Oxydose 30 Comprimés
17,85
-36%
i
11,48 
+
Nog maar 2 in voorraad!
Niet beschikbaar
 
Synergia Glycontrol 30 Tabletten
15,66 
+
Niet beschikbaar
 
Synergia Régéderm 40 Géllules
19,96
-25%
i
14,96 
+
Niet beschikbaar