Synoquin

Synoquin: doeltreffende verzorgingsproducten voor gezonde huisdieren

Synoquin is een merk van voedingssupplementen voor honden en katten dat door Vetplus ontwikkeld wordt. Dit laboratorium wenst bij te dragen tot de gezondheid en het welzijn van huisdieren. Hiertoe biedt het diverse formules aan die hun voeding kunnen aanvullen. De producten van dit merk zijn doeltreffende oplossingen om de levenskwaliteit van huisdieren te verbeteren. Synoquin omvat onder andere voedingssupplementen die de gewrichten van kleine, middelgrote of grote honden versterken.

Al sinds 1995 ontwikkelt Vetplus producten voor diergeneeskundig gebruik, met name die van het merk Synoquin. 2 jaar na zijn oprichting door David Haythornthwaite heeft het laboratorium zijn eerste gepatenteerde Synoquin formule voor honden op de markt gebracht. Deze onderneming is blijven groeien en heeft in 1999 Synoquin voor katten gelanceerd. In 2013 heeft Synoquin Efa gelanceerd. Het gaat om een 100% natuurlijke formule op basis van chondroïtinesulfaat, dexaham, vitamine C, zink en glucosaminehydrochloride. De producten van het merk Synoquin worden al meer dan 20 jaar door veeartsen aanbevolen omwille van hun doeltreffendheid.

Om de gewrichtsfuncties van kleine honden te ondersteunen, biedt het laboratorium Synoquin Efa Small Breed aan. Voor middelgrote honden heeft dit merk Synoquin Efa Medium Breed ontwikkeld. Om de gewrichten van grote honden te versterken, heeft Vetplus Synoquin Efa Large Breed ontwikkeld. Deze formules zijn verkrijgbaar onder de vorm van tabletten en capsules. Voorts heeft het laboratorium een productgamma ontwikkeld dat tot de ontwikkeling van pups bijdraagt: Synoquin Growth onder de vorm van tabletten. De aanbevolen dosis Synoquin is afhankelijk van de grootte en het gewicht van het dier. Ze kan variëren van 1 tot 4 tabletten per dag (’s ochtends en/of ’s avonds te geven).

Naast het Synoquin gamma voor honden beschikt Vetplus over producten voor katten. Synoquin Efa Cat versterkt de gewrichten van katten en draagt bij tot een betere mobiliteit dankzij de aanwezigheid van chondroprotectors. Raadpleeg uw veearts om te bepalen welk voedingssupplement voor uw huisdier geschikt is. Alle Synoquin producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips en ingrediënten vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen!


Resultaten 1-1 (op 1)
Synoquin Efa Medium Breed Comp 4x30
 
87,22 
Niet beschikbaar