Tanaplex

Tanaplex: word opnieuw gezond zonder risico op neveneffecten

Tanaplex is een merk van voedingssupplementen die onder de vorm van capsules en tabletten verkocht worden. Dit merk maakt deel uit van het Dynarop laboratorium, dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van voedingssupplementen. Het merk Tanaplex wordt aanbevolen door fytotherapeuten. Sommige producten ervan worden ontwikkeld om migraine te bestrijden en u te helpen ontspannen. Omwille van hun effecten op de hersencirculatie zijn de Tanaplex producten niet geschikt voor kinderen. De dosering van de Tanaplex tabletten: maximum 2 per dag!

Het Dynarop laboratorium heeft een doeltreffende formule tegen stress uitgewerkt. Wetenschappers hebben hun onderzoek toegespitst op planten met een onmiddellijk effect op de gezondheid: moederkruid. De Engelsen zijn er gebruik van beginnen te maken in de jaren 1970, na de deugdzame werking ervan vastgesteld te hebben. De eerste testen met deze plant werden uitgevoerd op een dame wiens echtgenoot de gezondheidsverantwoordelijke van de Engelse Nationale Commissie was. Sindsdien heeft grondiger wetenschappelijk onderzoek de aandoeningen waarop kamille inwerkt, aan het licht gebracht: amenorroe en spijsverteringsproblemen. Dr. Stewart Johnson heeft dit project geleid. De Tanaplex producten voldoen aan de code die 100% biologische producten certificeert. Kamille is ook doeltreffend tegen obesitasproblemen.

Het topproduct van het tablettengamma van dit merk is Tanaplex Sedo. Dit geneesmiddel, dat op basis van moederkruid samengesteld is, wordt gebruikt om stress te verminderen en CVA’s te voorkomen. Dit generisch product op basis van engelwortel en rolklaver helpt u te ontspannen. Het bevat droog extract van Tanacetum parthenium van de bladeren van moederkruid en 0,6% parthenolide. Deze formule bevat ook grote hoeveelheden engelwortelextract. Bovendien bevat ze een hoge concentratie bladeren en stengels van de lotus corniculatus. Dit product bevat ook een lage dosis cellulose, colloïdaal siliciumdioxide, talk en magnesiumstearaat.

Voor vrouwen bestaat er het product Tanaplex Femina. Deze tabletten regelen hun hormoonstelsel. Dit product wordt aanbevolen aan vrouwen die die last hebben van amenorroe en een onregelmatige menstruatiecyclus. In dit geval gaan deze tabletten via de hersenen op de hormonen inwerken, door de diverse anomalieën van de hypofyse te verzachten. Dit generisch product, dat op basis van moederkruid, tuinsalie en hop samengesteld is, bevat dezelfde neveningrediënten als de andere Tanaplex productgamma’s. Dit merk beschikt ook over Tanaplex Digest om spijsverteringsproblemen te voorkomen en over Tanaplex Tono om stress te verminderen.

Alle Tanaplex producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen!


Resultaten 1-5 (op 5)
Tanaplex 100 Tabletten
Gebruikt bij geestelijke druk.
22,55 
+2.39% oftewel 0,54
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Tanaplex Sedo 100 Tabletten
Traditioneel gebruikt bij geestelijke druk.
22,55 
+1.42% oftewel 0,32
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Tanaplex Digest 100 Tabletten
Traditioneel gebruikt bij geestelijke druk.
22,29 
+1.44% oftewel 0,32
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Tanaplex Tone 100 Tabletten
Traditioneel gebruikt bij geestelijke druk.
22,50
-6%
i
21,15 
+0,20
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Tanaplex Femina 100 Tabletten
Traditioneel gebruikt bij geestelijke druk.
22,55 
Niet beschikbaar