Tempur

Tempur: voor een optimale slaapkwaliteit

Aangezien het emotioneel en psychologisch evenwicht van de mens van zijn slaapkwaliteit afhangt, heeft het merk Tempur zich gespecialiseerd in de vervaardiging van gebruiksvriendelijke topproducten opdat iedereen van een herstellende slaap zou kunnen genieten. Met haar hoofd-, reis- en zitkussens is deze vennootschap heel populair in de meeste Franse huiskamers.

Voor de vennootschap Tempur is het allemaal begonnen in de jaren 1970. De NASA had haar de opdracht gegeven om de zetels van de ruimteveren te vervaardigen. Sindsdien heeft deze vennootschap zich op de Europese markt onderscheiden met haar productgamma’s die bedoeld zijn om de slaapkwaliteit van haar gebruikers te verbeteren. Ze gebruikt geen gewoon schuim. Ze kiest zorgvuldig de kwaliteit van alle bestanddelen om de mensen die haar hoofdkussens gebruiken, zoveel mogelijk comfort te bieden. Deze vennootschap maakt met name gebruik van de Cool Touch technologie en van een Quick Refresh hoes om haar hoofdkussens en accessoires te vervaardigen. Deze procedés optimaliseren de stevigheid ervan.

Als specialist inzake ontspanningsmiddelen biedt Tempur een uitgebreid gamma accessoires aan die zich aan eenieders noden en wensen aanpassen. Het topproduct van dit merk is het standaard hoofdkussen met zijn fluwelen hoes, dat voor een optimaal slaapcomfort zorgt. Het past zich perfect aan de vorm van uw hoofd aan. Dit Tempur hoofdkussen is noch te hard, noch te zacht, wat voor een aangenaam gevoel en goede rugsteun zorgt. Met behulp van dit accessoire kan men nekpijn voorkomen. Het Tempur Original Hoofdkussengamma met Fluwelen Stof Medium wordt aanbevolen aan mensen die op hun zij slapen. De vorm van deze kussens vermindert de druk op uw nek en verhoogt uw comfort. De Tempur hoofdkussens bestaan ook onder de vorm van reiskussens. Deze hoofdkussens ondersteunen de nek optimaal tijdens het reizen en kunnen zelfs schokken opvangen. Hierdoor kunnen reizigers probleemloos diep in slaap vallen.

Ook fietsers hebben recht op hun eigen Tempur accessoires. Dit merk biedt immers een comfortabel en stijlvol fietszadelhoes aan. Ze is vervaardigd op basis van een moduleerbaar bestanddeel, waardoor ze zich perfect aan de vorm van het lichaam van de fietser kan aanpassen. Dit onderdeel beperkt de drukpunten van het zadel, wat ook een impact op de veiligheid ervan heeft. Voortaan kunnen fietsers zich niet meer verwonden aan de te scherpe hoeken van hun zadel. Bovendien absorbeert dit materiaal de schokken en past het zich aan alle fietsmerken aan. Alle Tempur producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen! Ze zullen u helpen om het product te kiezen dat u nodig heeft om beter te slapen.


Resultaten 1-10 (op 10)
Tempur Millennium Hoofdkussen M 54x32x11/6cm Stuk 1
Perfect voor rugslapers
128,56 
+1.00% oftewel 1,29
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Tempur Hoofdkussen Ombracio Hoes Velours 60x50/56x48cm Stuk 1
Past bij elke slaaphouding, zelfs bij het slapen op de buik.
158,86 
+1,44
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Tempur Fietszadelkussen 27x25cm Zwart Medium 1 Stuk
Perfect voor op uw fiets of hometrainer
45,00 
+0,42
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Tempur Reiskussen 25x31cm Stuk 1
Neem uw favoriete Kussen overal mee naar toe als u op reis gaat.
68,99 
+0,68
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Tempur Kussen Original En Hoes Velours Large 1 Set
Perfect voor zijslapers
119,00
-5%
i
113,45 
+1,12
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Tempur Kussen Classic Standard Hoes Velours 55x38x10,5cm Stuk 1
Aanbevolen aan diegene die rug- of nekklachten heeft
140,78 
+1,34
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Tempur Kussen Original En Hoes Velours Medium 1 Set
Perfect voor zijslapers
118,96 
+1,13
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Tempur Kussen Comfort En Hoes Velours 60x50cm 1 Set
Heeft een traditionele vorm en bevat gegranuleerd Tempur materiaal.
105,88 
+1,03
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Tempur Transit Reiskussen 30x28cm Stuk 1
Door de vorm wordt de nek helemaal ondersteund en het kussen op zijn plaats gehouden.
84,51 
+0,76
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Tempur Millennium Hoofdkussen XL 54x32x14/8cm Stuk 1
Perfect voor rugslapers
148,48 
Niet beschikbaar