1.600.000 tevreden klanten
FR / NL
Home > Merken > Urell

Urell: voor uw urinair comfort

Urell beschikt over voedingssupplementen die uw urinewegen gezond houden. Dit merk biedt producten aan die cystitis en terugkerende urinaire stoornissen behandelen (zoals het branderig gevoel, de aanhoudende drang om te urineren, stinkende urine en bekkenpijn). Deze onderneming ontwikkelt producten die een geconcentreerd extract van veenbessensap (vaccinium macrocarpon) uit Noord-Amerika bevatten. De Urell formules zijn verkrijgbaar onder de vorm van capsules en zakjes met gearomatiseerd poeder. Deze voedingssupplementen kunnen gemakkelijk ingeslikt worden en zijn geschikt voor volwassenen, kinderen vanaf 6 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Urell werd opgericht in Zwitserland door Pharmatoka. Deze onderneming is gespecialiseerd in de ontwikkeling van voedingssupplementen. In 2004 is Pharmatoka het voedingssupplement Urell beginnen te ontwikkelen. Deze onderneming verbindt zich ertoe doeltreffende biologische producten te verschaffen door voorrang te geven aan onderzoek, aan klinische testen alsook aan extractie- en bereidingsmethodes die aan de producten aangepast zijn. Het team van de Urell laboratoria heeft PAC (proanthocyanidine) gebruikt. Met behulp van deze molecule, die in veenbessen aanwezig is, kan men voedingssupplementen ontwikkelen die urineweginfecties tot een minimum herleiden. Bij de vervaardiging van al haar producten leeft deze onderneming de hygiėne- en veiligheidsnormen na. De Urell voedingssupplementen werden gevalideerd door de DMAC methode, een nieuwe internationaal erkende methode om de PAC dosering in voedingssupplementen te meten. Urell is het eerste merk van voedingssupplementen dat veenbessen aan de samenstelling van zijn verzorgingsproducten toevoegt om urinaire stoornissen te verzachten.

Al jarenlang is veenbes gekend voor haar deugdzame werking tegen urineweginfecties. Deze vrucht, die rijk is aan antioxidanten, wordt ook gebruikt bij afslankdiėten. Hij wordt opgenomen in de samenstelling van verscheidene verzorgingsproducten om verkoudheden en maag-darmproblemen te bestrijden. De Urell capsules, die 36mg veenbes PAC bevatten, versterken de natuurlijke weerstand en voorkomen dat bacteriėn zoals E. Coli zich in de urinewegen zouden nestelen. Ze helpen het lichaam om deze besmettelijke stoffen op natuurlijke wijze te verwijderen.

Om de terugkeer van cystitis te voorkomen en uw urinair comfort te verhogen, dient u gedurende een maand dagelijks een Urell capsule met een glas water in te nemen. Om de reactiviteit van de actieve stoffen te behouden, dient u de Urell zakjes steeds op een verse, droge plaats te bewaren. Indien u een behandeling met anticoagulentia volgt, dient u uw arts te raadplegen alvorens de Urell capsules in te nemen. Deze supplementen zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiėntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen!

Urell 36mg PAC BL-DMAC Urinair Ongemak Cranberry 15 Capsules
Voedingssupplement op basis van cranberrysap voor urinair ongemak
20,08 €
*
-10%
**
18,07 
+2% oftewel 0,36