Vicks

Vicks: beschermt u tegen hoesten en verkoudheden

Vicks is een merk van farmaceutische producten die door het gelijknamige laboratorium ontwikkeld worden. In samenwerking met de beste wetenschappers vervaardigt deze vennootschap geneesmiddelen tegen ademhalingsziektes en hoestproblemen. De meeste Vicks producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. Om kinderen jonger 12 jaar te behandelen, raadpleegt u best eerst uw arts. Dankzij haar topproduct Vaporub heeft Vicks zich van de andere merken kunnen onderscheiden. Vicks is onontbeerlijk geworden in geval van ademhalingsproblemen.

Vicks is een Amerikaanse onderneming die in 1890 in de VS opgericht werd. In het prille begin was Vicks een familieonderneming die de naam van haar oprichter droeg: Lunsford Richardson-Vicks, een farmacoloog. In 1895 heeft Procter & Gamble deze vennootschap overgekocht wegens het grote succes ervan. Ze hebben het merk kunnen ontwikkelen en de producten op de markt gebracht in alle uithoeken van de wereld: in Europa, Amerika, Azië en Zuid-Afrika. Het alom gekende product Vaporub werd pas uitgevonden in 1919. Sindsdien werden er nog andere gamma’s hoestgeneesmiddelen gelanceerd. Jaren later heeft deze onderneming zich toegespitst op de verkoop van neussprays tegen verkoudheden. In 2002 werd dit merk verkocht aan de Japanse onderneming Taisho Pharmaceutical.

Vaporub is verkrijgbaar onder de vorm van zalf en dient ingeademd of op de huid aangebracht te worden. De doelstelling van dit merk bestaat erin ongewenste effecten tot een minimum te herleiden. Vaporub is hoofdzakelijk samengesteld uit natuurlijke elementen zoals kamfer, munt en essentiële oliën. Tijdens uw reizen of wandelingen dient u dit gebruiksvriendelijke product in uw eerstehulpkit mee te nemen. Kinderen van 6 tot 11 jaar mogen deze zalf niet inademen; ze mogen ze enkel op hun huid aanbrengen. Gezien het kamfer- en terpeengehalte van dit product kunnen kinderen ouder dan 12 jaar het vóór gebruik best in water laten oplossen om het risico op allergieën of krampen te beperken. Deze zalf kan vrouwen zelfs helpen om sneller te vermageren.

Naast Vaporub biedt Vicks een neusspray op basis van zeewater aan. Deze spray helpt snel tegen een loopneus en bezorgt de gebruiker ervan een goed gevoel. Een laatste product tegen de hoest is de siroop, die via de mond ingenomen dient te worden. Alle producten van het merk Vicks zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en ingrediënten vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen!


Resultaten 1-9 (op 9)
Vicks VapoRub Zalf Neusverkoudheid Verstopte Neus Hoest Bij Verkoudheid 100g
Geneesmiddel
Vicks Neo Inhalator
7,25
-33%
4,84 
+0,02
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Vicks Fruit Plus C Citroen Zonder Suiker Doos 40g
Verzacht de keel en verfrist de adem met fruitsmaak.
2,30
-23%
1,78 
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Vicks Ademvrij Zonde Suiker Doos 40g
Verzacht de keel en verfrist de adem.
2,30
-13%
1,99 
+1.51% oftewel 0,03
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Vicks Ademvrij Eucalyptus Suikervrij 72g
Suikervrij keelpastilles met eucalyptusolie helpt u genieten van een diepe ademhalingssensatie
2,29 
+0,01
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Vicks Blauw Zuigtabletten Zonder Suiker Doos 40g
Keelverzacht en verfrist de adem.
2,30
-23%
1,78 
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Vicks Blue Zuigtabletten Suikervrij 72g
Helpen u te genieten van een diepe ademhalingssensatie
2,29 
+0,01
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Vicks Pijnlijke Hoest Siroop Fles 180ml
Geneesmiddel
Vicks Pijnlijke Hoest Siroop Fles 180ml
6,55 
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Vicks Pijnlijke Hoest Siroop 180ml
Geneesmiddel
Vicks Pijnlijke Hoest Siroop 180ml
6,55 
+
Tijdelijk niet beschikbaar