Vinalac

Vinalac: versterkt het immuunsysteem van zwangere vrouwen

Vinalac is een doeltreffend voedingssupplement met het oog op de goede werking van het immuunsysteem. Het laboratorium Crinex heeft het ontwikkeld om het voedingsdieet van zwangere of borstvoedende vrouwen te verrijken en aan hun voedingsnoden te voldoen. Deze formule, die verrijkt is met probiotica, vitamines, oligo-elementen en mineralen draagt bij tot de gezondheid van pasgeborenen en hun moeders. Het Vinalac voedingssupplement wordt onder de vorm van tabletten verkocht. De aanbevolen dosis bedraagt 1 tablet per dag (bij voorkeur bij de maaltijd in te nemen).

Vinalac maakt deel uit van de merken van voedingssupplementen die ontwikkeld worden door Crinex, een onderneming die in 1900 te Montrouge opgericht werd. Het laboratorium is hoofdzakelijk gespecialiseerd in de ontwikkeling en verdeling van voedingssupplementen die verrijkt zijn met vitamines en mineralen. De formules ervan zijn doeltreffend tegen tekorten, haaruitval en ongemakken tijdens de zwangerschap. Bovendien voorkomen ze het risico op foetale misvormingen.

Het Vinalac voedingssupplement is rijk aan volwaardige en evenwichtige nutriënten. Dit recept verhoogt de natuurlijke weerstand van zwangere vrouwen, zowel tijdens de conceptie als tijdens de borstvoeding. Het heeft ook een heilzaam effect op baby’s dankzij zijn hoog gehalte aan probiotica, die doeltreffend zijn om de wildgroei van schadelijke micro-organismen tijdens de zwangerschap en de borstvoeding te voorkomen. Met het oog op de goede werking van het immuunsysteem is Vinalac rijk aan vitamines, oligo-elementen en mineralen (ijzer, zink, koper, magnesium, mangaan en jodium). Deze voedende elementen zijn onontbeerlijk voor zwangere en borstvoedende vrouwen. De Vinalac tabletten bevatten met name vitamines A, B, C, D en E, die nodig zijn om het immuunsysteem van de foetussen en zwangere vrouwen te versterken. Moeders die het Vinalac voedingssupplement innemen, zijn beter beschermd tegen bloedarmoede, hypertensie en vroegtijdige bevallingen. Deze formule bevat ook Lactobacillus rhamnosus, die de darmtransit bevordert. Overigens helpen de probiotica in deze formule om het immuunsysteem te stimuleren, risico’s op diarree en allergieën te voorkomen en mogelijke gastro-intestinale infecties te bestrijden.

Alle producten van het merk Vinalac zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Heeft u twijfels over het gebruik van een voedingssupplement? Vraag dan raad aan uw arts of apotheker! Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en ingrediënten vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen!


Resultaten 1-7 (op 7)
Vinalac Quatrefolic 90 Tabletten
Voor vrouwen gedurende de hele zwangerschap, tijdens de periode van borstvoeding, na de bevalling
31,90 
*
-15%
**
27,25 

+1.1% oftewel 0,30
Green wallet icon
 
Vinalac Quatrefolic 30 Tabletten
Voor vrouwen gedurende de hele zwangerschap, tijdens de periode van borstvoeding, na de bevalling
16,15 
*
-10%
**
14,61 

+2% oftewel 0,29
Green wallet icon
 
Vinalac + DHA/EPA 30 Tabletten + 30 Softgels
Voor vrouwen tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding
 
21,19 
Niet beschikbaar
 
Vinalac 90 Tabletten
Vitaminen en mineralen voor de zwangere vrouw en in geval van borstvoeding
 
27,25 
Niet beschikbaar
 
Vinalac Comp 30
Dagelijks voedingssupplement bij de vrouw tijdens de conceptieperiode, de zwangerschap.
 
15,67 
Niet beschikbaar