Visiomed

Visiomed: doeltreffende hypermoderne hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor het hele gezin

Visiomed is gespecialiseerd in het onderzoek naar en de ontwikkeling van elektronisch materiaal voor medische doeleinden. De Visiomed laboratoria beschikken over een uitgebreid productgamma om de gezondheid van het hele gezin te bevorderen. Dit merk biedt diverse behandelingen aan: optische zorg, diagnose, productontwikkeling… Deze producten eerbiedigen de Europese normen. Dankzij haar hoogtechnologisch materiaal en ijzersterke knowhow is Visiomed uitgegroeid tot een veelbelovende onderneming in de sector van de medische en cosmetische verzorgingsproducten.

Voor Visiomed is het allemaal begonnen in 2007 met Eric Sebban, de voorzitter en oprichter van de groep. Deze onderneming heeft ThermoFlash, de eerste elektronische infraroodthermometer voor medisch gebruik, op de markt gebracht. Grote internationale pandemieën (zoals het H1N1 virus in 2009 en het ebolavirus in 2014) waren tekenend voor de opkomst van de groep Visiomed. Ze hebben immers tot de verdeling van ThermoFlash geleid. In 2013 telde de groep Visiomed al meer dan 100 innoverende zelfdiagnoseproducten en specifieke verzorgingsproducten. Deze groep, die in 2015 in meer dan 35 landen aanwezig was, blijft innoveren en biedt steeds meer verzorgingsproducten aan. Voorts heeft deze groep zijn filiaal BewellConnect geopend. In 2016 is MyECG, het eerste draadloze zakelektrocardiogram, in de prijzen gevallen. In 2017 werd VisioCheck, een mobiel en verbonden telegeneeskundestation, gelanceerd. Deze doeltreffende oplossing vereenvoudigt de interventies van artsen en gezondheidsprofessionals. In 2018 heeft de vennootschap BewellConnect de commercialisering van het teleconsultatiestation VisioCheck in de apotheken aangekondigd. Vervolgens werden verscheidene partnerschappen met internationale instellingen ondertekend.

Visiomed biedt een uitgebreid productgamma aan om beter aan de noden van haar gebruikers te voldoen. Een van de topproducten van het gamma ‘Opsporing en diagnose’ is de Eureka Pharma Visiomed ThermoFlash Thermometer. Deze thermometer meet de temperatuur onmiddellijk en de gegevens zijn heel nauwkeurig. Volgens de beoordelingen die over deze Visiomed thermometer ingezameld werden, is hij gebruiksvriendelijk en hoeft hij niet afgesteld te worden. Het gamma optische verzorgingsproducten omvat zonnebrillen voor baby’s. Deze beschermende zonnebrillen houden hun ogen gezond. Ze zijn klinisch getest door deskundigen in de oftalmologie. Deze hulpmiddelen bestaan uit een montuur dat aan uw gezicht kleeft, zodat uw ogen optimaal tegen de zonnestralen beschermd zijn.

Met haar mondverzorgingsproducten draagt Visiomed tot de hygiëne van het hele gezin bij. Ze biedt met name een elektrische tandenborstel met verwisselbare kop aan. Het gaat om een gepatenteerd product dat met een tongschraper uitgerust is om de mondhygiëne te vrijwaren. Naast het feit dat deze tandenborstel ergonomisch is, verwijdert hij vlekken, zelfs in de mondhoekjes die moeilijk met een gewone tandenborstel bereikbaar zijn. Alle Visiomed producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen! Ze zullen u helpen om het product te kiezen dat het best aan uw noden voldoet.


Resultaten 1-2 (op 2)
Visiomed Waterjet 2000 Hydropropulsor Navullingen 2 Stuks
Vervang watertips voor monddouche Waterjet 2000
12,00 
*
-13%
**
10,44 
+1.5% oftewel 0,16
Green wallet icon
+
Nog maar 1 in voorraad!
 
Eureka Pharma Visiomed Prosonic Micro2 Sonische Tandenborstel Roze 1 Stuk
Elektrische tandenborstel met vervangbare borstelkop met tongreiniger
 
9,34 
Niet beschikbaar