Vita Citral

Vita Citral: verzorgt en hydrateert droge huid en lippen

Vita Citral beschikt over een uitgebreid productgamma tegen droge huid, gebarsten lippen en beschadigde handen. Dit merk biedt herstellende, hydraterende en doeltreffende verzorgingsproducten aan die uw huid mooi en gezond houden met het oog op een onberispelijke hygiëne. Deze formules onderscheiden zich door hun rijkdom en hydraterende actieve bestanddelen. Alle producten van dit merk worden onder dermatologisch toezicht getest om de kwaliteit ervan te vrijwaren en de gebruikers gerust te stellen.

Vita Citral is een merk van hand-, lip- en lichaamsverzorgingsproducten dat door de Asepta laboratoria ontwikkeld wordt. Deze laboratoria werden meer dan 80 jaar geleden opgericht. Voor deze onderneming is het allemaal begonnen aan het einde van de jaren 1930, toen de croupiers van het Casino van Monte-Carlo aan een apotheker uit Monaco een remedie tegen pijnlijke voeten gevraagd hadden. Om aan hun verzoek gevolg te geven, heeft deze apotheker een verzachtende crème op basis van planten ontwikkeld. Pas in 1952 heeft Asepta het handverzorgingsproduct Vita Citral ontwikkeld en op de markt gebracht. Van meet af aan is dit laboratorium blijven innoveren om diverse formules op het vlak van cosmetica en dermofarmacie te ontwikkelen. De innoverende producten en inspanningen van deze vennootschap werden beloond met tal van prijzen (zoals de ‘Prix Norex’ in 1968 en de ‘Monaco Business Award’ in 2000). Vandaag de dag worden de Vita Citral producten in verscheidene landen verdeeld en erkend omwille van hun kwaliteit.

De Vita Citral productgamma’s bestaan hoofdzakelijk uit hand- en lipverzorgingsproducten. Tegen zeer droge, ruwe, herhaaldelijk beschadigde en fel gedehydrateerde handen biedt dit merk zijn hydraterende crème Vita Citral aan. Dit product verzacht en hydrateert de huid grondig. Bovendien laat het een beschermlaagje achter om vlekken te voorkomen en biedt het onmiddellijk comfort dankzij zijn textuur die niet plakt en niet vettig is. Deze handcrème is samengesteld op basis van karitéboter, trehalose, enoxolon, omega 3 & 6 alsook op basis van druivenpit-, duindoorn- en echiumolie. Ze bevat geen parabenen. Andere handverzorgingsproducten van dit merk zijn de Vita Citral Hydraterende Verzorging en de snel herstellende gel voor beschadigde handen.

Om gebarsten, schrale, uitgedroogde en beschadigde lippen te behandelen, beschikt Vita Citral over een herstellende lipbalsem. Om de lippen te beschermen en te verzorgen, biedt dit merk ook de Vita Citral Lipstick aan. Dankzij hun actieve bestanddelen werken deze producten onmiddellijk en intensief. Om uw huid te verzorgen en zo mooi mogelijk te houden, beschikt Vita Citral ook over een rijke ultra voedende crème in tubevorm. Vraag raad aan uw apotheker of kinderarts alvorens de verzorgingsproducten van dit merk op baby’s te gebruiken. Deze producten mogen niet op het haar aangebracht worden en hebben geen impact op afslankingsdiëten.

Alle Vita Citral producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Lees ze aandachtig alvorens uw aankopen te doen!


Resultaten 1-3 (op 3)
Vita Citral Hydraterende Fluweelzachte Verzorging Droge Handen Tube 100ml (40318)
Hydrateert en beschermt droge handen.
15,20
-37%
9,56 
+1.36% oftewel 0,13
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Vita Citral TR Lippenbalsem Uitgedroogde Lippen 15ml (40306)
Hydrateert en voedt beschadigde lippen.
12,20
-15%
10,43 
+1.15% oftewel 0,12
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Vita Citral Anti-Aging Ophelderende Crème Handen Tube 75ml (40309)
Ophelderende crème voor handen getekend door de jaren
15,90
-15%
13,58 
+1.10% oftewel 0,15
+
Tijdelijk niet beschikbaar