Kortingsfestival


De kortingen worden automatisch toegepast op de doorstreepte prijzen van de deelnemende producten en zijn geldig tot maandag 28 september om 23.59 uur.​

De deelnemende producten zijn te herkennen aan het label KORTING.

Opgelet: de voorraad van deelnemende producten is beperkt !​

Goed om te weten: de actie is cumuleerbaar met een promocode.

Vsm

VSM: om courante aandoeningen zorgvuldig te behandelen

VSM is gespecialiseerd in de fytotherapie en homeopathie. Deze vennootschap biedt voedingssupplementen op basis van plantaardige extracten en allopathische elementen aan. Haar natuurlijke producten verbeteren de werking van het centraal zenuwstelsel en van het ademhalingsstelsel. Bovendien verminderen ze allerlei kwalen en maag-darmproblemen. Deze onderneming verbindt zich er in het bijzonder toe natuurlijke bestanddelen zonder kunststoffen te gebruiken. De biologische ingrediënten in de VSM verzorgingsproducten zijn door de gezondheidsprofessionals goedgekeurd omwille van hun doeltreffendheid. Met behulp van de VSM producten kan men tal van dagelijkse aandoeningen verzorgen.

Het merk VSM is ontstaan in 1965 ten gevolge van het akkoord tussen de apothekers Willmar Schwabe en Voorhoeve. In 1866 heeft Dr. Willmar Schwabe zijn eigen onderneming opgericht: Schwabe. Ze spitste zich toe op de vervaardiging van producten op basis van planten uit Duitsland en Nederland. Apotheker Voorhoeve heeft de eerste onderneming opgericht die homeopathische stoffen ontwikkeld heeft in Nederland. Toen beide ondernemingen een fusie aangegaan zijn, heeft VSM (Voorhoeve Schwabe Médicaments) zich in Zaandam (Nederland) gevestigd. Sindsdien is deze vennootschap blijven evolueren. In 1992 werd VSM Belgium opgericht in de sector van de fytotherapieproducten. Vandaag de dag blijft deze vennootschap haar merk opleggen op de markt van de homeopathie- en fytotherapieproducten. Bovendien beschikt ze over laboratoria die de nieuwe technologieën toepassen en zowel met artsen als met apothekers samenwerken. VSM behoort tot de merken van geneesmiddelen op basis van planten waarvan de kwaliteit aangetoond is.

Deze vennootschap biedt hoofdzakelijk 2 productgamma’s aan: fytotherapeutische en homeopathische geneesmiddelen. De eerste categorie omvat formules die ontwikkeld worden op basis van actieve bestanddelen met kruidenextracten en zonder schadelijke stoffen. De actieve stoffen in deze VSM producten zijn verkrijgbaar onder de vorm van tabletten, druppels en siroop. Ze worden allemaal aan de hand van klinische testen gecontroleerd. Bij de ontwikkeling van de homeopathische verzorgingsproducten worden de natuurlijke stoffen opgelost. Alle VSM producten worden onderworpen aan officiële homeopathische regelgevingen en aan de Duitse HAB norm. De laboratoria van dit merk bieden met name de VSM SRL Complex Gel aan om artralgie, myalgie, lumbago, nekpijn en rugpijn te verzachten.

Insectflor Roll-On is een van de topproducten van dit merk. Dit is een gel op basis van biologische planten die insectenbeten verzacht. Dit VSM product is samengesteld op basis van extracten van wilde rozemarijn, Echinacea en brandnetel. Deze natuurlijke actieve bestanddelen verzachten irritatie en jeuk. Het volstaat om een dun laagje van deze gel op uw huid aan te brengen. Insectflor is ook geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Alle VSM producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en ingrediënten vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen!


Resultaten 1-19 (op 19)
VSM Belliflor Gel Tube 75g
14,96 
*
-5%
**
14,21 

+1.1% oftewel 0,16
 
VSM Optilan Blueberry 0,1% Oogdruppels 15ml
Verzacht en hydrateert vermoeide, gezwollen en gespannen ogen.
13,52 
*
-20%
**
10,75 

+1.5% oftewel 0,16
 
VSM Optilan Blueberry Natuurlijke Oogdruppels Monodoses 15x0,5ml
Verzacht en hydrateert vermoeide, gezwollen en gespannen ogen.
13,52 
*
-34%
**
8,93 

+3.1% oftewel 0,28
 
VSM Insectflor Gel Tube 20g
Voor de verzorging van de geprikkelde en rode huid na insectenbeten
9,93 
*
-14%
**
8,55 

+1.3% oftewel 0,11
 
VSM Insectflor Roll-On 10ml
Voor de verzorging van de geprikkelde en rode huid na insectenbeten
11,94 
*
-31%
**
8,19 

+1.3% oftewel 0,11
 
Exeflor Creme Tube 25g
9,93 
*
-10%
**
8,94 

+0,08
 
Geneesmiddel
Geneesmiddel
Flexiflor Gel 75g
 
13,46 
 
Geneesmiddel
Kaloban Druppels Fles 20ml
 
8,65 
 
Geneesmiddel
Geneesmiddel
Geneesmiddel
Kaloban Siroop Fles 100ml
 
8,65 
 
Geneesmiddel
Geneesmiddel
Geneesmiddel
Geneesmiddel
Geneesmiddel
Geneesmiddel
VSM Optilan Oogdruppels 15ml
 
8,33 
Niet beschikbaar