1.600.000 tevreden klanten
FR / NL
Home > Merken > Weider

Weider: voedingssupplementen om u in vorm te voelen en uw gezondheid te verbeteren

Weider is gespecialiseerd in voedingssupplementen voor sporters. De producten van het merk zijn van hoge kwaliteit en zijn zowel geschikt voor bodybuilders, gewichtheffers als andere sportliefhebbers. Dat zijn supplementen zo doeltreffend zijn, heeft het merk vooral te danken aan de vier pijlers die het vooropstelt: kwaliteit, wetenschap, kennis en vertrouwen. Het merk hecht heel wat belang aan kwaliteit. Zo voldoen zijn spierversterkende producten steeds aan de productie- en voedingsnormen. Door sterk in wetenschap te investeren, kan het bedrijf bovendien juist die bestanddelen kiezen die de gebruikers een optimaal resultaat bieden. Weider weet daarnaast ook alles op het vlak van welzijn en gezondheid en heeft zich beide domeinen eigen gemaakt. Ten slotte besteedt het merk erg veel aandacht aan vertrouwen, zodat zijn supplementen sporters helpen hun doelen te bereiken.

Dit familiebedrijf werd meer dan 70 jaar geleden door Ben en Joe Weider opgericht in het Amerikaanse Phoenix, Arizona. In de loop der jaren groeide het bedrijf uit tot een ware multinational die gespecialiseerd is in de productie van voedingssupplementen voor sporters. Al sinds de oprichting benadrukt Joe Weider hoe doeltreffendheid zijn productietechniek is. Bovendien was hij ook de trainer van talloze kampioenen. Hij slaagde erin bodybuilders en fitnessliefhebbers te overtuigen van het belang van een gezonde levensstijl. De coach heeft ook Mister Olympia, Miss Olympia Fitness en Figure Olympia in het leven geroepen. Joe Weider hielp sporters met andere woorden vol overtuiging met hun training, voeding en hun biologische herstelproces. Alle ingrediënten in de producten van Weider zijn van natuurlijke oorsprong en bevatten geen geneesmiddelen of chemische bestanddelen.

De Protein Bar is een van de populairste gamma's van het merk. Dat telt onder meer de low carb high protein, proteïnerepen die een eiwitrijke maaltijd vervangen. Bovendien zijn ze bereid op basis van melkeiwitten, zodat het product traag wordt verteerd. Daarnaast bevat de reep ook soja-eiwitten, die de spiervorming bevorderen. De repen van Weider zijn koolhydraatarm en bevatten geen vetten. De laboratoria van Weider bereiden ook Total Recovery rode vruchten, een voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld is voor sporters die snel willen herstellen na een training.

Uit feedback die Weider van zijn klanten ontvangt, blijkt dat gebruikers tevreden zijn over de producten. U vindt alle producten van Weider terug in uw online apotheek. Daar vindt u ook de productfiches, waarin u meer vindt over hoe u het product kunt gebruiken, waar u als patiënt goed op moet letten en welke bestanddelen het product bevat. Lees die fiches zeer aandachtig alvorens u het product aankoopt.