Yalacta

Yalacta: bevorder uw gezondheid en verhoog uw levenslust met deze biologische producten.

Yalacta werd in 1926 opgericht in Parijs en streeft ernaar de gezondheid en hygiëne te bevorderen door traditionele technieken en moderne technologieën te combineren. Het merk produceert voornamelijk biologische melkzuurbacteriën en biologische voedingssupplementen. Yalacta verkoopt zijn producten in meer dan 20 landen overal ter wereld. Het ontwikkelt natuurlijke oplossingen voor de klachten van zijn gebruikers.

Sinds 1973 beschikt Yalacta dankzij zijn samenwerking met La Compagnie Générale de Diététique over een performant R&D-laboratorium. Daardoor kan het merk een doorgedreven innovatie aanbieden op het vlak van melkzuurbacteriën en voedingssupplementen. Het merk is gespecialiseerd in hygiëne en voedingsleer, waarbij het unieke, met een octrooi beschermde producten aanreikt. Het verkoopt natuurlijke, doeltreffende producten en behandelingen die het lichaam niet alleen bestendiger maken tegen stress maar ook het geheugen verbeteren, de vermoeidheid verminderen en klachten ter hoogte van de darmen behandelen. De laboratoria van het merk ontwikkelen doeltreffende producten die aangepast zijn aan de specifieke gezondheidstoestand en behoeften van zijn gebruikers. De producten van Yalacta zijn verkrijgbaar in de vorm van capsules, tabletten of zakjes en bevatten geen genetisch gemodificeerde organismen, gluten of lactose.

Het merk ontwikkelt melkzuurbacteriën op basis van nauwkeurig geselecteerde stamcellen, voor een zo doeltreffend mogelijk resultaat. Zo stelt het Lactaline Witte Kaas voor. Dit ferment is ideaal om witte kaas te bereiden: de kaas oogt verser en smeuïger. Daarnaast biedt het merk ook Yalacta fermenten voor Kefir Melk aan. Dit product kan worden gebruikt om drankjes te bereiden die rijk zijn aan melkzuurbacteriën en de gezondheid bevorderen. Kefirmelk is geschikt voor het hele gezin. Verder verkoopt het merk Yalacta fermenten voor Kefir Fruit. Dit is ideaal om verfrissende, melkzuurbacterierijke dranken te bereiden.

Yalacta ontwikkelt ook voedingssupplementen, zoals Yalacta stabilium, dat rijk is aan vitamine B6, vis- en zonnebloemolie. Dit supplement vermindert de vermoeidheid en verbetert het geheugen. Yalacta Securil helpt de darmflora in evenwicht te brengen. Yalacta Sano-Gastril is dan weer aangewezen bij acute of regelmatige maag- en darmklachten. Yalacta preventus zorgt ten slotte voor een normaal energiemetabolisme.

U vindt alle producten van Yalacta terug in uw online apotheek. Voor meer informatie raden wij u aan de productfiches te lezen. Daarin vindt u onder andere meer over hoe u het product kunt gebruiken, waar u als patiënt goed op moet letten en welke bestanddelen het product bevat. Lees zeker die fiches alvorens u het product aankoopt. Ze helpen u het product te kiezen dat het beste bij uw behoeften aansluit.


Resultaten 1-7 (op 7)
Yalacta Securil 30 Capsules
Het eerste voedingssupplement op basis van propionzuurbacteriën
16,79 
+1.91% oftewel 0,32
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Yalacta Sano-Gastril 36 tabletten
Wordt verkregen door fermentatie van sojabonen.
14,69 
+2.38% oftewel 0,35
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Yalacta Stabilium 200 Voedingssupplement 90 Capsules
Een voedingssupplement voor de ondersteuning van normale psychologische functies
34,99 
+0,33
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Yalacta Kefir Melk
6,65 
+
Niet beschikbaar
 
Yalacta Kefir Fruit
6,30 
+
Niet beschikbaar
 
Yalacta Gist Voor Yoghurt Bio 4g
Voor iedereen die van een milde, westerse yoghurt houdt.
5,29 
Niet beschikbaar
 
Yalacta Lactaline Gist Voor Witte Boerenkaas Zakjes 6x2g
De ideale gist voor de productie van uw witte boerenkaas
8,45 
Niet beschikbaar