1.600.000 tevreden klanten
FR / NL
Info
Belangrijke boodschap :

Door de Coronavirus (Covid-19) epidemie, merken wij een sterke toename op van het aantal bestellingen. Alles wordt in het werk gesteld om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De levertijd, van alle bestellingen die via onze website worden geplaatst, zal enkele dagen in beslag nemen. Bedankt voor uw begrip. Voor meer informatie, raadpleeg onze FAQ.

Home > Merken > Yalacta

Yalacta: bevorder uw gezondheid en verhoog uw levenslust met deze biologische producten.

Yalacta werd in 1926 opgericht in Parijs en streeft ernaar de gezondheid en hygiëne te bevorderen door traditionele technieken en moderne technologieën te combineren. Het merk produceert voornamelijk biologische melkzuurbacteriën en biologische voedingssupplementen. Yalacta verkoopt zijn producten in meer dan 20 landen overal ter wereld. Het ontwikkelt natuurlijke oplossingen voor de klachten van zijn gebruikers.

Sinds 1973 beschikt Yalacta dankzij zijn samenwerking met La Compagnie Générale de Diététique over een performant R&D-laboratorium. Daardoor kan het merk een doorgedreven innovatie aanbieden op het vlak van melkzuurbacteriën en voedingssupplementen. Het merk is gespecialiseerd in hygiëne en voedingsleer, waarbij het unieke, met een octrooi beschermde producten aanreikt. Het verkoopt natuurlijke, doeltreffende producten en behandelingen die het lichaam niet alleen bestendiger maken tegen stress maar ook het geheugen verbeteren, de vermoeidheid verminderen en klachten ter hoogte van de darmen behandelen. De laboratoria van het merk ontwikkelen doeltreffende producten die aangepast zijn aan de specifieke gezondheidstoestand en behoeften van zijn gebruikers. De producten van Yalacta zijn verkrijgbaar in de vorm van capsules, tabletten of zakjes en bevatten geen genetisch gemodificeerde organismen, gluten of lactose.

Het merk ontwikkelt melkzuurbacteriën op basis van nauwkeurig geselecteerde stamcellen, voor een zo doeltreffend mogelijk resultaat. Zo stelt het Lactaline Witte Kaas voor. Dit ferment is ideaal om witte kaas te bereiden: de kaas oogt verser en smeuïger. Daarnaast biedt het merk ook Yalacta fermenten voor Kefir Melk aan. Dit product kan worden gebruikt om drankjes te bereiden die rijk zijn aan melkzuurbacteriën en de gezondheid bevorderen. Kefirmelk is geschikt voor het hele gezin. Verder verkoopt het merk Yalacta fermenten voor Kefir Fruit. Dit is ideaal om verfrissende, melkzuurbacterierijke dranken te bereiden.

Yalacta ontwikkelt ook voedingssupplementen, zoals Yalacta stabilium, dat rijk is aan vitamine B6, vis- en zonnebloemolie. Dit supplement vermindert de vermoeidheid en verbetert het geheugen. Yalacta Securil helpt de darmflora in evenwicht te brengen. Yalacta Sano-Gastril is dan weer aangewezen bij acute of regelmatige maag- en darmklachten. Yalacta preventus zorgt ten slotte voor een normaal energiemetabolisme.

U vindt alle producten van Yalacta terug in uw online apotheek. Voor meer informatie raden wij u aan de productfiches te lezen. Daarin vindt u onder andere meer over hoe u het product kunt gebruiken, waar u als patiënt goed op moet letten en welke bestanddelen het product bevat. Lees zeker die fiches alvorens u het product aankoopt. Ze helpen u het product te kiezen dat het beste bij uw behoeften aansluit.

Yalacta Securil 30 Capsules
19,50 €
*
-10%
**
17,55 
+2% oftewel 0,35
Yalacta Kefir Melk
7,00 €
*
-10%
**
6,30 
+2.1% oftewel 0,13
Yalacta Kefir Fruit
7,00 €
*
-10%
**
6,30 
+2.1% oftewel 0,13
Yalacta Lactaline Witte Kaat 6 Zakjes 2g
8,00 €
*
-10%
**
7,20 
+0,07
Yalacta Sano Gastril 36 Tabletten
14,39 €
*
-10%
**
12,95 
+2% oftewel 0,26
Yalacta Stabilium 30 Capsules 200mg
15,90 €
*
-10%
**
14,31 
+2% oftewel 0,29
Yalacta Stabilium 90 Capsules
43,20 €
*
-10%
**
38,87 
+2% oftewel 0,78
Yalacta Preventus 54 Tabletten
21,23 
Tijdelijk niet beschikbaar
Yalacta Yoghurtferment Blauw Traditioneel
5,77 
Tijdelijk niet beschikbaar