Capricare 2 Zuigelingenmelk 6-12 Maanden Pot 800g

van Capricare
28,33 
(
35,41 
/Kg
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Zuigelingenmelk met geitenmelk voor zuigelingen van 6-12 maanden

Zie volledige beschrijving

Om de kwaliteit van babymelk te garanderen, kunnen deze niet terugbetaald worden (evenals geneesmiddelen). Wij raden u sterk af om babymelk in te grote aantallen aan te kopen, dit vanwege medische redenen, waarbij het nodig zou kunnen zijn om van babymelk te moeten veranderen. Wij raden u dus aan om babymelk per 2 of 3 stuks aan te kopen.

Eigenschappen:
Capricare 2 Melk van de geit van 6 maanden tot 1 jaar is een vervolg op de formule ontwikkeld vanuit de natuurlijke kwaliteiten van de hele geitenmelk. Het helpt voeden kinderen van 6 maanden tot 1 jaar, het fungeert als een substituut voor of aanvulling op borstvoeding, als onderdeel van een gevarieerde voeding.

Indicaties:
- Voor zuigelingen van 6-12 maanden
- Voor de normale visuele ontwikkeling van zuigelingen

Samenstelling:
Geit gepasteuriseerde melk (43% van de droge materialen), lactose (melk komen), plantaardige oliën (zonnebloemolie rijk aan oliezuur, koolzaad, zonnebloem), mineralen (calciumhydroxide, dicalciumfosfaat, natriumcitraat, kaliumchloride, sulfaat van ijzer, calcium citraat, zink sulfaat, sulfaat kopersulfaat mangaan, kaliumjodide, natrium seleniet) vitamines (ascorbinezuur, acetate DI-A-tocopheryl, nicotinamide, retinol acetaat, cholecalciferol, D-pantothenaat calcium, phytonadione, vitamine B12, chlorohydraat thiamine, riboflavine, chlorohydraat pyridoxine, foliumzuur, biotine), zuurgraad corrector (citroenzuur), choline chloride, antioxidant (zonnebloem lecithine), L-tryptofaan, L-isoleucine, taurine, antioxidant (gemengde tocoferolen)

Gebruiksaanwijzing:
- Steriliseren: bereid de fles vlak voor het voeden van uw baby.
- Was altijd uw handen voordat u flessen klaarmaakt. Giet de benodigde hoeveelheid water op kamertemperatuur (mineraalwater geschikt voor zuigelingen of aanbevolen door uw arts) in een gesteriliseerde fles en warm indien nodig op.
- Afmeten: gebruik alleen de bijgeleverde Capricare maatlepel. Doe er het overeenstemmende aantal lepels in en gebruik de rand van het blik om het teveel te verwijderen.

Indicatief voedingsschema :
Van 6 tot 12 maanden, 2 tot 4 flesjes per dag van 8 maatlepels verdund in 240 ml water.

- Voorbereiding: sluit de fles. Onmiddellijk schudden en goed schudden tot het poeder volledig is opgelost.
- Test: controleer de temperatuur (<40°C) van het preparaat aan de binnenkant van uw pols. Gooi om hygiënische redenen de rest van de fles weg als uw baby niet alle flesvoeding opgedronken heeft.

Inhoud:
Pot 800 g
Kenmerken:
Merk Capricare
Categorie Opvolgmelk (6-12 maanden)
Reviews 5/5 (3 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(3 reviews)

Gemiddelde score

5,0 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

100%
0%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans