Anti-luizenlotions


 
Pagina: 
1
2
Volgende
Om luizen en neten in een mum van tijd te doden.
Prijs apotheek: 14,21 €
11,59
Om luizen en neten in een mum van tijd te doden.
Prijs apotheek: 14,21 €
11,68
Om luizen en neten in een mum van tijd te doden.
Prijs apotheek: 13,50 €
11,82
Gegarandeerde bescherming tegen luizen
Prijs apotheek: 12,50 €
10,51
Verwijdert luizen en neten op kleding en beddengoed.
Prijs apotheek: 9,80 €
7,64
Onze selectie
Verwijdert luizen, larven en neten in alle veiligheid.
Prijs apotheek: 23,80 €
19,05
Doodt luizen en neten zonder insecticiden.
Prijs apotheek: 17,50 €
15,32
Voor een lange en doeltreffende bescherming tegen hoofdluizen voor het gezin in een handige spray
Prijs apotheek: 13,94 €
12,54
Verwijdert luizen, larven en neten in alle veiligheid.
Prijs apotheek: 19,90 €
15,92
Verwijdert luizen en neten na een enkele behandeling.
Prijs apotheek: 23,90 €
21,51
Verwijdert hoofdluizen en neten.
Prijs apotheek: 25,94 €
21,37
Geurloos en lekt niet. Eenvoudig aan te brengen, die u geen nacht hoeft te laten inwerken.
Prijs apotheek: 22,59 €
20,33
Verwijdert luizen en neten na een enkele behandeling.
Prijs apotheek: 14,96 €
13,46
Medisch hulpmiddel voor de behandeling van hoofdluizen en neten
Prijs apotheek: 15,50 €
13,58
Behandeling tegen luizen.
Prijs apotheek: 12,20 €
10,04
Behandeling tegen luizen.
Prijs apotheek: 12,20 €
10,04
Een topische oplossing voor het uitroeien van hoofdluizen en neten
Prijs apotheek: 17,99 €
16,19
Een topische oplossing voor het uitroeien van hoofdluizen en neten
Prijs apotheek: 15,98 €
14,39
 
Pagina: 
1
2
Volgende
Anti-luizenlotions

In de strijd tegen luizen is het essentieel om een geschikt product te gebruiken. Met een luizenbehandeling worden volwassen parasieten en neten geneutraliseerd. Het is dus belangrijk om de beste luizenlotion te kiezen voor een significant resultaat.

Stoffen om zich van luizen te ontdoen

Er zijn verschillende soorten luizenproducten: shampoo, lotion en een luizenkam.

Op vlak van luizenlotions is er enorm veel keuze. Het is belangrijk om te weten welke verschillende stoffen het meest effectief zijn om deze parasieten te doden. Dimeticon is daarbij een goede keuze. Het is effectief en immobiliseert onherroepelijk de luizen, die vervolgens sterven door darmruptuur of honger. De parasieten worden dus gestikt. Hierdoor wordt vermeden dat de luizen weerstand bieden. Het product wordt sterk aanbevolen en heeft relatief weinig bijwerkingen voor kinderen. Dimeticon-lotion moet op droog haar worden aangebracht. Een tussenpause van een kwartier is essentieel. Om neten te verwijderen, wordt aangeraden om ongeveer 7 dagen later de lotion een tweede keer aan te brengen. Dimeticon kan worden gecombineerd met penetrol, die ervoor zorgt dat dimeticon makkelijker in neten doordringt om ze te doden. Deze combinatie kan worden gebruikt bij kinderen vanaf 6 maanden.

Er zijn ook andere lotions dan die op basis van dimeticon. Die zijn dan meestal krachtiger, maar ook gevaarlijker. Herhaald gebruik moet dan worden vermeden. Dit type product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Voor mensen die natuurlijke luizenbehandelingen willen, zijn er veel producten. U kunt lotions gebruiken op basis van etherische oliën zoals kokosnootolie of etherische lavendelolie. Bij gebruik op droog haar is er een pauze van minimaal 15 minuten nodig. Deze behandeling moet 3 tot 7 dagen worden herhaald, waarna u ze afrondt door met een luizenkam door het haar te gaan.

Een geheugensteuntje: hoe effectief van luizen afkomen

Luizen zijn in toenemende mate resistent tegen producten, vooral tegen permethrin. Daarom is het belangrijk om zo goed mogelijk preventief te behandelen. Informeer uw kinderen dat luizen worden overgedragen door contact - bijvoorbeeld door knuffels - maar ook bij het uitwisselen van accessoires zoals hoeden of haarspeldjes. Als de aanwezigheid van luizen wordt ontdekt in de school van uw kind, aarzel dan niet om elke dag zijn of haar hoofd te controleren.

Bij de behandeling met luizenlotion is het noodzakelijk om een luizenkam te gebruiken. U kunt ook best alle hoofden in het huis - van zowel volwassenen als kinderen - controleren om zeker te zijn dan er geen luizen overblijven. Zo zal de lotion meer effect hebben. Het is aan u om de meest geschikte luizenbehandeling te kiezen. In elk geval zal het enige tijd duren om luizen en neten te verwijderen. Voor een sneller resultaat biedt Newpharma een breed scala aan van producten om van luizen af te komen en een verscheidenheid aan behandelingen om u te helpen bij luizenplagen. Aarzel niet om het advies van uw arts of apotheker te vragen voordat u uw aankopen doet. We bieden u ook patiëntenbeoordelingen aan van klanten die het product eerder hebben gebruikt. Raadpleeg ten slotte de gebruiksaanwijzing na uw aankoop en vóór het eerste gebruik.