1.600.000 tevreden klanten
FR / NL
Info
Belangrijke boodschap :
Door de Coronavirus (Covid-19) epidemie, merken wij een sterke toename op van het aantal bestellingen. Alles wordt in het werk gesteld om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De levertijd, van alle bestellingen die via onze website worden geplaatst, zal enkele dagen in beslag nemen. Bedankt voor uw begrip.
Home > Natuurgeneeskunde > Aromatherapie - Essentiële oliën > Zuiveringssprays

Zuiveringssprays

Alles over luchtzuiverende sprays

Etherische oliën zijn ideaal voor het reinigen van de lucht; ze zuiveren en elimineren ziektekiemen. Als het niet mogelijk is om van de voordelen van etherische olie met een geurverstuiver te genieten, dan kunt u ook kiezen voor een zuiverende spray op basis van etherische oliën. De zuiverende spray is gemakkelijk en natuurlijk, werkt onmiddellijk en draagt bij aan uw gesteldheid, waar u ook bent.

Zuiver de lucht met etherische oliën

Bepaalde etherische oliën worden specifiek aanbevolen voor het zuiveren van de lucht. Ze zijn zeer geschikt om bacteriën te doden, maar ze hebben ook zeer interessante eigenschappen voor uw algemeen welbevinden. Met een ontsmettingsspray kunt u zowel de lucht zuiveren, uw immuunsysteem versterken als uw nachtrust en die van uw gezin verbeteren.

De beste etherische oliën om de lucht te zuiveren

Etherische olie van citroen staat bekend in de wereld van de aromatherapie om haar krachtige desinfecterende werking. Op emotioneel gebied vermindert deze etherische olie angst en heeft ze effectief een positieve invloed op uw stemming in geval van seizoensgebonden depressie, pessimisme en gebrek aan zelfvertrouwen.

De etherische olie van ravintsara, in de vorm van een zuiverende spray, heeft meerdere voordelen. Door middel van verneveling zuivert deze plantaardige olie de lucht en bestrijdt ze beginnende infecties, zoals verkoudheid of keelpijn, door het immuunsysteem te verbeteren. Ze brengt ook verschillende hefbomen in werking die van invloed zijn op uw welzijn. Zo wordt de olie van ravintsara aanbevolen in geval van een wankele gemoedstoestand, concentratieproblemen en geestelijke vermoeidheid. De werkzame stof moedigt uw creativiteit aan en stimuleert uw geest.

Etherische oliën die bijzonder geschikt zijn in de vorm van zuiverende sprays

De etherische olie van patchoeli wordt zeer gewaardeerd in vernevelde vorm, in het bijzonder vanwege de karakteristieke geur. Het brengt de gemoedstoestand en de zenuwen in evenwicht en stimuleert ook de spijsvertering. Vanwege de sterke, enigszins bedwelmende geur, is het raadzaam om de etherische olie van patchouli te verdunnen.

De etherische olie van ylang ylang wordt heel vaak gebruikt in de vorm van een spray en wordt alom geprezen om zijn zowel stimulerend als rustgevend effect. In geval van mentale onrust is de etherische olie van ylang ylang kalmerend, en het is tevens seksueel stimulerend en (levens)lustopwekkend.

Ook rozenwater is populair als zuiverende spray. Met haar krachtige antibacteriële eigenschappen parfumeert deze plantaardige olie de kamer en heeft ze rustgevende eigenschappen. Met het oog op emotionele voordelen kan rozenwater uw geestelijke conditie helpen te verbeteren in geval van burn-out, nervositeit en sluimerende depressie.

We nodigen u uit om patiëntenbeoordelingen te raadplegen voordat u uw aankopen doet. Ze zullen u helpen het product te kiezen dat het beste bij u past. Het is ook belangrijk om de gebruiksaanwijzing zorgvuldig te lezen voordat u het product voor de eerste keer gebruikt.


Puressentiel Zuiverend Luchtspray 200ml
Voor een zuiverdere lucht en tegen kwalijke geuren
25,60 €
*
-33%
**
17,16 
+1.5% oftewel 0,26
Puressentiel Luchtzuivering Spray Limited Edition 75ml
Verdrijft de microben en beperkt de allergiebronnen.
14,40 €
*
-10%
**
12,96 
+1.2% oftewel 0,16
Arko Essentiel Zuiverende Spray Essentiële Oliën 100% Zuiver En Natuurlijk 30ml
Zuiverende omgevingsspray met essentiële oliën voor een comfortabele ademhaling
11,05 €
*
-30%
**
7,73 
+1.6% oftewel 0,12
Becht Air Fresh 75ml
25,80 €
*
-10%
**
23,22 
Kopen Nog maar 2 in voorraad!
Arko Essentiel Zuiverende Spray Met 50 Essentiële Oliën 200ml
Hij helpt ook de lucht te zuiveren en slechte geurtjes te verwijderen.
18,90 
Tijdelijk niet beschikbaar
Les Potions Grand Mere Assainiss. Air Spray 100ml
23,63 
+2% oftewel 0,47
Tijdelijk niet beschikbaar
Pranarôm Aromaforce Zuiverende Spray Bio 150ml
Zuivert de lucht.
16,00 
Tijdelijk niet beschikbaar
Pranarôm Aromaforce Zuiverende Spray Bio 200ml Promo
Zuivert de lucht.
20,35 
Tijdelijk niet beschikbaar
Puressentiel Zuiverend Luchtspray 500ml
Voor een zuiverdere lucht en tegen kwalijke geuren
41,44 
Tijdelijk niet beschikbaar
Puressentiel Zuiverende Antibacteriële Spray Lotion 25ml
Desinfecteert onmiddellijk de handen zonder water, zeep of naspoelen.
4,85 
Tijdelijk niet beschikbaar
Zuiverende Nevel Spray 30ml T.russillo
15,29 
Tijdelijk niet beschikbaar