Clearblue Digital Ovulatietest Met Indicator Voor Twee Hormonen 10 Stuks

van Clearblue
Lage Prijs
Clearblue Digital Ovulatietest Met Indicator Voor Twee Hormonen 10 Stuks
Klantenbonus
0,08  €
51,90
-38%
Voordeel
32,25 
(
3,23 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 69 aankoop)


Beschrijving

Identificeert gewoonlijk 4 of meer vruchtbare dagen.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
In elke cyclus zijn er slechts enkele dagen waarop een vrouw vruchtbaar is.
Als je dus zwanger probeert te worden, is het erg belangrijk dat je op deze dagen seks hebt.
De Clearblue Digital Ovulatietest met dubbele hormoonindicator is de eerste en enige test die tijdens elke cyclus meestal vier vruchtbare dagen vaststelt.
Deze spoort twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen op die de dagen identificeren met hoge en piekvruchtbaarheid, zodat je kunt plannen en meer kans hebt om zwanger te worden.

Identificeert meestal vier vruchtbare dagen: Door meer vruchtbare dagen te identificeren vóór de ovulatie dan welke andere ovulatietest ook, heb je een grotere kans om zwanger te worden en kun je vooruit plannen om fijne momenten met je partner te beleven.
Spoort twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen op: Het is de enige ovulatietest die niet alleen luteïniserend hormoon, maar ook oestrogeen nauwkeurig opspoort om een langere vruchtbaarheidsperiode te bepalen.
Slimme technologie en duidelijke digitale resultaten: Dankzij het unieke algoritme past de test zich aan je persoonlijke hormonenprofiel aan, zodat je je vruchtbare dagen niet mist. Het duidelijke digitale scherm geeft je een lachend Clearblue-gezichtje wanneer je beste dagen om zwanger te worden, zijn gevonden, zodat je weet dat je lichaam klaar is.
Ruim 99% nauwkeurig: Meer dan 99% nauwkeurig in het detecteren van de LH-toename
Het enige merk met een herbruikbare lezer: Als je nog ovulatieteststaafjes overhebt na het detecteren van je eerste LH-toename, kun je deze met dezelfde testhouder gebruiken om je vruchtbare dagen voor de volgende cyclus te identificeren, als je nog niet zwanger bent.
In een onderzoek bij 87 vrouwen werden in 80% van de cycli vier of meer vruchtbare dagen bepaald bij gebruik van daadwerkelijke cycluslengten.

De Clearblue Digital ovulatietest met dubbele hormoonindicator werkt anders dan andere ovulatietesten omdat hij twee vruchtbaarheidshormonen meet: oestrogeen en Luteiniserend Hormoon (LH).
Wanneer de test een toename in je oestrogeenniveau waarneemt, verschijnt het symbool voor hoge vruchtbaarheid (een knipperende smiley) op het scherm.
Dit symbool blijft twee dagen knipperen terwijl de test je LH toename opspoort.
Wanneer je LH toename is bereikt, verschijnt het symbool voor je piekvruchtbaarheid op het scherm (een constante smiley).

Gebruiksaanwijzing:
1. Voor het testen:
- Lees altijd de instructies op de verpakking en op de bijsluiter voordat je de test gebruikt.
- Test altijd met de eerste urine van de dag.
- Je moet de lengte van je normale cyclus kennen voordat je start, om zeker te zijn dat je op het juiste moment test om je dagen met hoge en piekvruchtbaarheid te bepalen.
- Om je cycluslengte te berekenen: begin je te tellen vanaf de dag waarop de menstruatie start (dit is de eerste dag van volledige menstruatie) tot en met de dag voordat je volgende menstruatie start.
- Nadat je je cycluslengte weet, kun je de onderstaande tabellen gebruiken om te bepalen wanneer je moet beginnen met testen:2. Bereid je voor om te testen:
- Neem een teststaafje uit de verpakkingsfolie.
- Verwijder het kapje van het teststaafje.- Lijn het paarse pijltje op het ovulatieteststaafje uit met de pijl op de testhouder.
- Plaats het teststaafje totdat deze op zijn plaats klikt.
- De ovulatietest wordt ingeschakeld nadat je het teststaafje correct hebt geplaatst.Als het de eerste keer is dat je de testhouder hebt gebruikt, knipperen de symbolen 'nieuwe cyclus' kort.Wacht tot het symbool 'test klaar' verschijnt en test onmiddellijk.3. De test uitvoeren:
Houd de absorberende teststrip gedurende 3 seconden omlaag in je urinestraal.
- Of vang een urinemonster op in een schoon, droog potje.
Houd de teststrip gedurende 15 seconden in de urine.
- Het pictogram 'test klaar' begint na een minuut te knipperen om te tonen dat de test werkt.4. Wacht gedurende 5 minuten:
Binnen een minuut zie je dat de test werkt als het symbool 'test klaar' begint te knipperen.Houd de teststrip omlaag of leg het ovulatieteststaafje plat neer. Houd de test tijdens het testen zo vast dat de absorberende teststrip nooit omhoog wijst.- Je resultaat verschijnt na 5 minuten op het scherm.

5. Lees je resultaten af:
Lees je resultaten af Een lege cirkel betekent lage vruchtbaarheid. Het is onwaarschijnlijk, maar niet onmogelijk, dat je zwanger wordt wanneer je seks hebt op dagen met een lage vruchtbaarheid.Een knipperend lachend gezichtje geeft aan dat je zeer vruchtbaar bent.
Als je op deze dag seks hebt, verhoog je je kansen om zwanger te worden.Een lachend gezichtje dat blijft staan, wijst op je twee meest vruchtbare dagen.
Als je op deze dag seks hebt, maximaliseer je je kansen om zwanger te worden. De piekvruchtbaarheid wordt twee dagen weergegeven, maar je hoeft niet meer te testen zodra je de eerste dag hebt bepaald.6. Na de test:
- Verwijder het ovulatieteststaafje onmiddellijk en gooi het weg bij het normale huishoudafval.Het symbool voor de piekvruchtbaarheid (de constante smiley) blijft 48 uur lang op het scherm staan.
Je kunt geen test uitvoeren zolang het symbool voor de piekvruchtbaarheid op het scherm staat, omdat de test dan niet in staat is een nieuw teststaafje te lezen.

Het aantal vruchtbare dagen dat de test laat zien, geldt alleen voor jou persoonlijk.
Niet elke cyclus is hetzelfde. Het aantal vruchtbare dagen dat de test laat zien, geldt alleen voor jou persoonlijk.
Elke vrouw heeft een unieke cyclus en hormoonprofielen verschillen van vrouw tot vrouw. Uit onderzoek onder 87 vrouwen is het volgende gebleken:

Aantal verhoogd vruchtbare dagen voor de piekvruchtbaarheid Aantal vrouwer
0-4  57 (66%)
5-9  22 (25%)
10+  1 (1%)
Geen piekvruchtbaarheid waargenomen na de hoge vruchtbaarheid 7 (8%)
Total 87 (100%)

Wanneer je meer dan 9 hoge vruchtbaarheidsdagen afleest, kun je beter stoppen met testen voor deze cyclus.
- Wanneer je op de juiste dag voor jouw cycluslengte bent begonnen met de test en je ziet vervolgens 9 of meer hoge vruchtbaarheidsdagen, dan is het onwaarschijnlijk dat je in deze cyclus nog een piekvruchtbaarheid zult waarnemen.
- Het komt wel eens voor dat de LH toename te laag is om door de test te kunnen worden gedetecteerd, of dat er geen ovulatie optreedt tijdens een cyclus. Hierdoor verschijnt er geen piekvruchtbaarheid op het scherm. Dit is niet ongebruikelijk en kan tijdens circa 8% van de cycli voorkomen. Wanneer je drie opeenvolgende cycli geen piekvruchtbaarheid ziet, adviseren we je de huisarts te raadplegen.

Voer slechts één keer per dag een test uit tot het symbool van hoge vruchtbaarheid (knipperende smiley) zichtbaar is. Voor betrouwbare hoge vruchtbaarheidsresultaten dien je ochtendurine te gebruiken (of de urine na je langste slaapperiode).
Zodra de test hoge vruchtbaarheid aangeeft, mag je vaker testen. Drink echter niet extreem veel alvorens een test uit te voeren.
Wanneer je de batterijen uit de test haalt, kun je hem niet meer gebruiken.

Inhoud:
10 stuks
Kenmerken:
Merk Clearblue
Categorie Ovulatiestick
Reviews 4.5/5 (101 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(101 reviews)

Gemiddelde score

4,5 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

60.4%
30.7%
6.9%
2%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Duits
  • Frans
  • Nederlands
Inge 36-45 jaar
geeft de verwachte resultaten duidelijke instructies
Nuttige review? 0 0
Anne 26-35 jaar
Door de smiley heel gemakkelijk om te lezen, helaas ook heel duur
Nuttige review? 0 0
RUTH 36-45 jaar
Makkelijk en duidelijk in gebruik. Op zich niet goedkoop maar op deze site wel al goedkoper dan op andere plekken.
Nuttige review? 0 0
An 36-45 jaar
heeft me goed geholpen om mijn vruchtbare periode te weten
Nuttige review? 0 0
Karolien 26-35 jaar
Duidelijk en handig in gebruik, gebruik wordt duidelijk en stap per stap uitgelegd
Nuttige review? 0 0