1.600.000 tevreden klanten
FR / NL
Home > Baby's - Kinderen - Mama's-afdeling > Zwangerschap > Ovulatiestick > Clearblue Digital Zwangerschapstest Früherkennung 1 Stuk Promo -3€

Clearblue Digital Zwangerschapstest Früherkennung 1 Stuk Promo -3€

van Clearblue
Clearblue Digital Zwangerschapstest Früherkennung 1 Stuk Promo -3€
Laat je ook weten hoe lang je al zwanger bent.
13,99 €
-10%
Online korting
12,58 
Tijdelijk niet beschikbaar
Beschrijving

Clearblue Digital Zwangerschapstest Früherkennung 1 Stuk Promo -3€

Eigenschappen:
Zo nauwkeurig laat je ook weten hoever je bent.
De Clearblue Digital Zwangerschapstest met conceptie-indicator is de eerste en enige test die even nauwkeurig is als een echo om de duur van de zwangerschap te bepalen**.
De Smart Dual Sensor zegt je niet alleen of je zwanger '+' of niet zwanger '-' bent, maar laat je ook weten hoe lang je al zwanger bent.
Het is als 2 testen in 1: Eerst wordt het zwangerschapshormoon met meer dan 99% nauwkeurigheid opgespoord vanaf de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen. Als je zwanger bent, geeft de test bovendien aan hoe lang je al zwanger bent; 1-2, 2-3 of meer dan 3 weken (3+).
De bevruchtingsindicator is 93% nauwkeurig in het detecteren wanneer je zwanger werd.
Test tot 5 dagen vroeger: Zo gevoelig dat je de test al kunt uitvoeren vanaf 5 dagen voor je gemiste menstruatie*.
Onmiskenbare, duidelijke digitale resultaten: Het resultaat zwanger '+' of niet zwanger '-' verschijnt binnen 3 minuten op het scherm. Als het resultaat '+' is, zal de test ook aangeven wanneer de bevruchting plaatsvond (1-2, 2-3 of 3+ weken geleden).

* Kan 5 dagen voor je gemiste menstruatie worden gebruikt (dat is 4 dagen voor de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen). Bij laboratoriumonderzoek kreeg 98% van de vrouwen één dag voor de dag waarop de menstruatie zou moeten beginnen het resultaat 'Zwanger', 97% kreeg het resultaat twee dagen van tevoren, 90% drie dagen van tevoren en 65% vier dagen van tevoren.
** 'Weken' geeft een overeenkomst van 97% met latere echo-onderzoeken. Op basis van een onderzoek bij 187 vrouwen waarbij de resultaten (1-2, 2-3, 3+ weken sinds bevruchting) worden vergeleken met echo-onderzoek.

Gebruiksaanwijzing:
1. Voor je begint:
Lees altijd deze instructiefolder goed door voordat je een Clearblue Digital Zwangerschapstest met conceptie-indicator uitvoert.
Als je test vanaf de dag dat je menstruatieperiode zou moeten beginnen, kun je op elk moment van de dag testen of je zwanger bent.
Als je vroeg test, moet je de eerste urine van de dag gebruiken voor een nauwkeurig resultaat van de conceptie-indicator.
Vermijd te veel vloeistof te drinken voordat je de digitale zwangerschapstest uitvoert.
Wanneer je klaar bent om de test uit te voeren, neem je het testentaafje uit de verpakkingsfolie en verwijder je het blauwe kapje.
Gebruik de test onmiddellijk.2. De test uitvoeren:
Houd het absorberende uiteinde gedurende slechts 5 seconden omlaag in je urinestraal. Let erop dat je de rest van het digitale zwangerschapstestentaafje niet nat maakt.Je kunt ook een urinemonster in een schoon, droog potje opvangen.
Houd het absorberende uiteinde naar beneden in de urine gedurende maximaal 20 seconden.Mogelijk wil je het kapje terugplaatsen en het digitale zwangerschapstestentaafje plat leggen.

Testpunt omhoog/ omlaag:
Houd het testentaafje tijdens het testen zo vast dat de absorberende testentrip nooit omhoog wijst.3. Wacht gedurende 3 minuten:
Nadat je de Clearblue Zwangerschapstest met conceptie-indicator hebt genomen, verschijnt er een zandlopersymbool 'wachten' dat knippert om aan te geven dat de test werkt.
Wanneer het wachtsymbool stopt met knipperen, verschijnt je resultaat.

4. Lees je resultaten af:
Je eindresultaat wordt binnen de 3 minuten weergegeven.
Het is mogelijk dat het resultaat zwanger '+' verschijnt vóór het resultaat van de conceptie-indicator. Blijf wachten tot de zandloper stopt met knipperen om het resultaat van je conceptie-indicator te bekijken.
Je resultaat blijft gedurende ongeveer 24 uur zichtbaar op het scherm.Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Clearblue
Categorie Ovulatiestick
Prijs 12,58 €
Reviews 4.4/5 (9 reviews)
Gewicht 44 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
(9)
4,4 op 5 sterren
5 sterren
(7)
4 sterren
(1)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(1)
Alle reviews over Clearblue Digital Zwangerschapstest Früherkennung 1 Stuk Promo -3€ werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Martine
18/10/2017
goed
  0 0   Gemeld!
Sanne
13/10/2017
super; Weet je direct al hoelang je zwanger bent ook!
  0 0   Gemeld!
Iwona
28/09/2017
Goed gedaan
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Noemie
01/04/2019
Nog niet gebruikt, maar ik ken het product en het is hier goedkoper
  0 0   Gemeld!
Cerise
  0 0   Gemeld!
lucia
  0 0   Gemeld!
ANA
25/12/2017
Hij is in orde. Ik heb 2 dagen vóór & # 8203;. Dankjewel.
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten