Nog maar:
> Clinique Chubby Stick Sculpting Contour Curvy Contour 6g

Clinique Chubby Stick Sculpting Contour Curvy Contour 6g

van Clinique
Cadeau
GRATIS 1 Clinique High Impact Zwarte Mascara 4ml bij aankoop van 49€ van Clinique-producten (max.1/pers) (of tot einde van voorraad in promotie)
Clinique Chubby Stick Sculpting Contour Curvy Contour 6g
Perfect om je jukbeenderen te benadrukken
Uw prijs
21,05 
Prijs apotheek: 28,46 €
Aantal In voorraad!
Toevoegen aan winkelwagentje
Besteld voor 12u,
morgen bij u geleverd
(of in 24u in afhaalpunt)
Beschrijving

Clinique Chubby Stick Sculpting Contour Curvy Contour 6g

Eigenschappen:
Als het erom gaat foutloos een gladde, dauwige laag aan te brengen, zijn de nieuwe Chubby Stick Sculpting Contour en de nieuwe Chubby Stick Sculpting Highlight het wat ons betreft helemaal. Met deze stiften voor het accentueren van je jukbeenderen en het aanbrengen van modelleertinten bereik je in slechts een paar simpele bewegingen een resultaat waar visagisten trots op zouden zijn. De kleuren kunnen met de warmte van je vingertoppen worden gemengd en worden zo één met je huid, wat een natuurlijke "gemodelleerde look" oplevert. Chubby Stick Sculpting Highlight geeft je huid dankzij lichtweerkaatsende pigmenten met parelmoerglans een heldere uitstraling, waardoor je gelaatstrekken sterker en mooier uitkomen. 
Chubby Stick Sculpting Contour zorgt voor meer diepte en accentuering waar je dat wilt.
Tint: Curvy ContourIndicaties:
Om je jukbeenderen te benadrukken

Gebruiksaanwijzing:
- Accentueer je gelaatstrekken in een handomdraai: Breng Chubby Stick Sculpting Highlight met deppende bewegingen aan op de bovenzijde van beide jukbeenderen, via de brug van je neus naar beneden, op het midden van je voorhoofd en op het puntje van je kin. Goed mengen met de vingertoppen.
- Maak blikvangers van je jukbeenderen: Zuig je wangen naar binnen en breng met een veegbeweging Chubby Stick Sculpting Highlight aan op de bovenzijde en Chubby Stick Sculpting Contour aan de onderzijde van beide jukbeenderen. Goed mengen met de vingertoppen.
- Geef je neus een smallere, beter gemodelleerde vorm: Gebruik de zijkant van Chubby Stick Sculpting Contour voor beide zijden van de neus en breng vervolgens Chubby Stick Sculpting Highlight aan, waarbij je vanaf de neusbrug naar beneden werkt. Goed mengen met de vingertoppen.
- Geef je kaaklijn een duidelijke vorm: Stippel Chubby Stick Sculpting Contour langs je kaaklijn; vervolgens met neerwaartse bewegingen uitwrijven

Inhoud:
6 g
Kenmerken:
Merk Clinique
Categorie Clinique vette huid
Prijs 21,05 €
Gewicht 35 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product.
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht: