Skin Analysis: VGV

Skin Analysis: VGV

14/03/2022

Veelgestelde vragen

  1. Wat is Skin Analysis en hoe werkt het?
  2. Hoe worden de producten geselecteerd die in de gepersonaliseerde routine worden voorgesteld?
  3. Is de analyse even nauwkeurig met een selfie die met de telefoon is genomen als met een foto die is gedownload of met de webcam is genomen?
  4. Wie is de partner laboratorium Abbi?
  5. Kunnen mijn resultaten na verloop van tijd veranderen?
  6. Nog een andere vraag?

 

Wat is Skin Analyses en hoe werkt het?

Skin Analysis is gebaseerd op een gepatenteerde kunstmatige intelligentie module die samen met dermatologen is ontwikkeld en waarmee een uiterst betrouwbare huiddiagnose kan worden gesteld op basis van een selfie.

Ons programma analyseert 20 zones van uw gezicht aan de hand van 6 criteria: rimpels, hydratatie, gevoeligheid, vlekjes, glans en huidtextuur.

Op basis van de resultaten stellen onze apothekers een gepersonaliseerde huidverzorgingsroutine voor die het best bij je huid past.

 

Hoe worden de producten geselecteerd die in de gepersonaliseerde routine worden voorgesteld?

Honderden producten zijn door ons team van apothekers geselecteerd op basis van het corrigerende effect dat zij hebben op de verschillende huidproblemen: stevigheid, rimpels, glans, huidtextuur, puistjes, gevoeligheid.

Wij hebben er ook op gelet producten aan te bieden voor alle budgetten en alle leeftijden.

 

Is de analyse even nauwkeurig met een selfie die met de telefoon is genomen als met een foto die is gedownload of met de webcam is genomen?

Als de kwaliteit van de foto niet goed genoeg is, zal ons programma je waarschuwen. Voor een optimale ervaring raden wij aan Skin Analysis te gebruiken op je smartphone en je selfie te nemen volgens de bijbehorende instructies.

 

Wie is de partner laboratorium Abbi?

ABBI is een Frans laboratorium voor cosmetica op maat, opgericht door Joanna Ifergan, een biochemicus. In januari 2022 is ABBI onderdeel geworden van de Boiron laboratoria, wereldspecialisten in homeopathie.

Zij bieden op maat gemaakte crèmes aan die voor meer dan 95% uit natuurlijke ingrediënten bestaan.

 

Kunnen mijn resultaten na verloop van tijd veranderen?

Ja, dit kan gebeuren omdat de kenmerken van onze huid in de loop van de seizoenen kunnen veranderen, afhankelijk van ons stress- en vermoeidheidsniveau, onze omgeving en vele andere factoren.

 

Nog een andere vraag?

Neem contact met ons op per email:[email protected]