Compeed Onzichtbare Patch Voor Koortsblaasjes Met Applicator 15 Stuks

van Compeed
Stoot verontreinigingen, bacteriën en water af.
11,95 
*
-25%
Online korting
**
8,91 

In voorraad!

+3% oftewel 0,27
in Mijn klantenbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24h in afhaalpunt
Beschrijving

Compeed Onzichtbare Patch Voor Koortsblaasjes Met Applicator 15 Stuks

Eigenschappen:
Voor een onopvallende behandeling van koortsblaasjes: een patch aanbrengen, make-up opbrengen en met een gerust hart de dag doorbrengen.
De blaasjes zijn afgedekt, waardoor er veel minder risico op verdere infectie via de wondjes bestaat (van belang bij de omgang met baby’s en kleine kinderen, maar ook bij medische beroepen).
Afzonderlijk verpakt, waardoor de verpakking van Compeed patch tegen koortsblaasjes meerdere uitbraken mee kan. Dit in tegenstelling tot een tube crème, die slechts voor één uitbraak gebruikt kan worden.
Stoot verontreinigingen, bacteriën en water af.
Reduceert, zoals aangetoond, de vorming van korsten en schilfers*.
Houdt tot 12 uur* lang.
*Volgens een klinisch onderzoek op 174 personen, 2013
**Karlsmark T, Goodman JJ, Drouault Y, Lufrano L, Pledger GW. Randomized clinical study comparing Compeed cold sore patch to a acycloguanosine cream 5% in the treatment of herpes simplex labialis. J Eur Acad Dermatol Venereol 2008; 22 (10): 1184-1193

De patch behandelt de symptomen, maar bestrijdt de virusvermenigvuldiging niet. Het is niet mogelijk om het virus echt te elimineren. Om de symptomen te behandelen, gebruikt Compeed Patch Invisible tegen koortsblaasjes hydrocolloïd-075-deeltjes. Hydrocolloïd-075 wordt gebruikt voor de modernste wondverzorgingstechnologie: het is het centrale element van ultradunne, flexibele en discrete wondverzorging. De patch biedt bovendien tal van andere voordelen.

De Compeed Koortsblaasjes-Patch is watervast en biedt bescherming tegen chloor en zout water. Aangezien koortsblaasjes zich soms ook rond de mond voorkomen, kan het kleefvermogen van de patch verminderen als je je gezicht wast of iets drinkt. Ook zwemmen kan het kleefvermogen beïnvloeden. Water kan alleen onder de rand van de patch kruipen, het kan niet door de patch heen dringen.
Make-up, lippenstift of zonnebrandcrème mogen over de patch worden aangebracht.

Indicaties:
Voor een onopvallende behandeling van koortsblaasjes

Contra-indicaties:
Niet ook gebruiken bij ontstoken en etterende wonden.

Gebruiksaanwijzing:
- Je kunt de Compeed Patch Invisible tegen koortsblaasjes in elke fase van een koortslip gebruiken. Maar de pleister moet zo mogelijk al bij de eerste tekenen van een koortsblaasje, jeuk of kriebelen, worden gebruikt. Daardoor wordt het risico van verdere infectie vanuit de wond gereduceerd en wordt de lip niet zo rood.
- Verwijder de pleister niet, zodat het blaasje kan ‘ademen’. Het verwijderen van de pleister werkt zelfs contraproductief en kan het genezingsproces verlengen. Door de pleister te laten zitten, blijven de optimale condities voor wondgenezing bestaan.
- De Compeed Patch Invisible tegen koortsblaasjes moet dag en nacht blijven zitten tot het blaasje genezen is. Een pleister laat na ca. 12 uur vanzelf los en moet dan door een nieuwe worden vervangen.

Voorzorgsmaatregelen:
- Bij koortsblaasjes tijdens de zwangerschap en in de periode van borstvoeding raden het je aan je arts te raadplegen.
- Als de toestand verandert, verergert, veel langer duurt dan anders of als de koortsblaasjes in buurt van de ogen optreden, moet je je arts raadplegen.
- Breng geen crème en geen lippenstift onder de patch aan, want dan kleeft de patch niet goed.

Inhoud:
15 stuks
Kenmerken:
Merk Compeed
Categorie Koortsblaasjes, Gezichtszonnecrème
Prijs 8,91 
Reviews 4.5/5 (6 reviews)
Verzameld via Ekomi Reviews
4,5
6 reviews
5 sterren
(3)
4 sterren
(3)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Compeed Onzichtbare Patch Voor Koortsblaasjes Met Applicator 15 Stuks werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Eva

16/10/2020
Het camoufleert de koortsblaas en helpt sneller te genezen
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Raymond

14/10/2020
Goed product dat ik al een aantal jaren gebruik en dat voor mij effectief is.
  0 0   Gemeld!
Monique
  0 0   Gemeld!
Catherine
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten