Metagenics CurcuDyn Forte Gewrichten En Spieren 90 Capsules (25635)

van CurcuDyn
Lage Prijs
Metagenics CurcuDyn Forte Gewrichten En Spieren 90 Capsules (25635)
Klantenbonus
0,09  €
66,10
-45%
Voordeel
36,59 
(
0,41 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Om gewrichten, kraakbeen en spieren soepel te houden.

Zie volledige beschrijvingEigenschappen:

Kurkuma wordt in India al heel lang gebruikt omwille van zijn gezondheid ondersteunende effecten, vooral om de gewrichten soepel te houden. Kurkuma bevat actieve curcuminoïden waarvan curcumine de belangrijkste is. Het is een natuurlijk ingrediënt dat goed verdragen wordt.
Curcumine is echter moeilijk opneembaar in het lichaam. Door het toepassen van speciale technologieën kan de opname door het lichaam in belangrijke mate verhoogd worden.

Met CurcuDyn Forte biedt Metagenics goed opneembare kurkuma aan. CurcuDyn Forte bevat kurkuma-, gember- en Boswellia-extracten voor het behoud van soepele gewrichten, aangevuld met vitamine C en vitamine D. Vitamine C om de vorming van het kraakbeen te bevorderen en vitamine D om de spieren te ondersteunen.

Eigenschappen van CurcuDyn Forte:
CurcuDyn Forte bevat naast kurkuma- en gemberextracten ook een 3e goed bestudeerde plant, Boswellia serrata-extract. Dit extract bestaat uit verschillende types van boswelliazuren. CurcuDyn Forte is hoog gedoseerd in het krachtigste zuur AKBA (acetyl-11-keto-β-boswelliazuur).
Zo biedt CurcuDyn Forte een synergetische combinatie aan van 3 krachtige plantenextracten die helpen om de gewrichten soepel te houden.

CurcuDyn Forte bevat CurQFen dat gebruik maakt van een technologie waarbij curcumine in een natuurlijke matrix op basis van fenegriek galactomannanen gebracht is. Uniek aan CurcuDyn Forte is dat ook het Boswellia serrata-extract in deze matrix gebracht is. Zo wordt niet alleen curcumine maar ook Boswellia beter opgenomen door het lichaam. CurcuDyn Forte is bovendien verrijkt met turmeronen, de vluchtige fractie van kurkuma, die o.a. ook de opname van het vetoplosbare curcumine nog meer verhoogt.

CurcuDyn Forte is een unieke combinatie van drie krachtige, goed opneembare plantenextracten en biedt compleet comfort met slechts 1 capsule per dag.
- Kurkuma boswellia en gember helpen om de gewrichten soepel te houden
- Vitamine C om de vorming van het kraakbeen te bevorderen
- Vitamine D om de spieren te ondersteunen

Complete formule:
Hooggedoseerd Curcuma Longa (curcuminoïden én turmerones), Boswellia serrata (AKBA, de krachtigste component van boswellia), gember, vitamine C en vitamine D

Hoge opneembaarheid van curcumine en boswellia:
Exclusieve combinatie van hooggedoseerde Curcumine, Turmerones en AKBA in een volledig plantaardige fenegriekmatrix: verhoogde opname dankzij CBF Impact

Met verlengde afgifte:
De innovatieve fenegriekmatrix zorgt voor een veel langere afgifte door gelijkmatige en voortdurende vrijgave van de werkzame stoffen. Hierdoor heeft CurcuDyn Forte een langdurige werking. De combinatie curcumine, turmerones en boswellia in de fenegriekmatrix is exclusief beschikbaar bij Metagenics.

Uniek gebruiksgemak

Indicaties:
Oraal gebruik
Voor het gewrichten, kraakbeen en spieren
Volwassenen en adolescenten (vanaf 12 jaar)

Contra-indicaties:
Bij kinderen tot en met 12 jaar
Bij zwangerschap, borstvoeding, gebruik van orale anticoagulantia en obstructie van de galwegen

Samenstelling:
Kurkuma-, gember- en Boswellia-extracten, vitamine C, vitamine D

Gebruiksaanwijzing:
1 capsule per dag of zoals aanbevolen

Inhoud:
90 capsules
Kenmerken:
Merk CurcuDyn
Categorie Voor soepele gewrichten
Reviews 4.6/5 (1717 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(1717 reviews)

Gemiddelde score

4,6 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

61.1%
34.5%
4%
0.3%
0.2%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Duits
  • Frans
  • Nederlands
Chantal >65 jaar
Ik ben er nog niet mee begonnen. Nam tot nu toe Mobilityl max.. Mijn knieën worden slechter.Daar ik ook beetje maaglast krijg ( weet niet of het daarvan komt) deze nu besteld. Een kennis neemt deze. Moet het dus nog proberen..Hopelijk helpt het..
Emilienne 56-65 jaar
Gewrichten zijn minder pijnlijk, soepeler. Mijn man neemt het dagelijks en is tevreden. Voelt duidelijk verschil als hij stopt
Mieke 46-55 jaar
Heb deze altijd in voorraad. Af en toe neem ik ze een tijdje in geval van ontstekingen en die helpen wel echt. Denk niet dat er nadelen zijn van dit product, althans nog niets van gemerkt. Heb deze zeker al aanbevolen bij andere mensen.
Jozef >65 jaar
Zeer goed middel tegen pijn in de spieren en gewrichten.
Ellen 56-65 jaar
Goed werkzaam product, wel enige tijd gebruiken voor resultaat. Voordeel : pijnvermindering, soepeler bewegen. Zeker aan te raden.