Femidom Vrouwencondoom 3 Stuks

van DERMAT
Femidom Vrouwencondoom 3 Stuks
Klantenbonus
0,07  €
14,19 
(
4,73 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

De FC2 is een flexibel en zacht condoom.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
In veel gebieden hebben vrouwen weinig of geen mogelijkheid om te beslissen over seksuele kwesties. Ze hebben niet de positie om hun partner te vragen zich te onthouden van promiscuïteit of om te onderhandelen over het gebruik van een condoom voor mannen. Het vrouwelijke condoom is vandaag de enige methode die vrouwen zelf kunnen gebruiken om zich dubbel te beschermen tegen soa's, waaronder hiv, en ongewenste zwangerschappen. Voor vrouwen draagt de FC2 dus bij aan het gevoel van persoonlijke controle en versterking van hun macht, terwijl het ook de kennis van hun eigen lichaam verbetert. Bovendien verbetert de FC2 de communicatie tussen mannen en vrouwen.

De FC2 is een flexibel en zacht condoom. Gemaakt van een synthetisch materiaal, wordt het in de vagina gedragen. Het is een transparante en duurzame hoes van 17 centimeter lang. Deze hoes heeft een flexibele binnenring en een opgerolde buitenring. De binnenring aan het gesloten uiteinde van het condoom dient om de FC2 in de vagina te plaatsen. Deze ring houdt ook het condoom op zijn plaats tijdens de seks.
De FC2 is geschikt voor alle vrouwen, ongeacht hun grootte of lichaamsbouw.
De buitenring aan het open uiteinde van het condoom blijft buiten de vagina.
- De FC2 bedekt de vagina en de baarmoederhals. Omdat het sperma na de ejaculatie vasthoudt, voorkomt het ongewenste zwangerschappen en vormt het een barrière tegen virussen en bacteriën die soa's, waaronder hiv, veroorzaken.
- Bovendien biedt de FC2 bescherming tegen soa's door de externe vrouwelijke geslachtsorganen en de basis van de penis te bedekken.

Uit onderzoeken is gebleken dat de FC2 een veilige en effectieve methode is om ongewenste zwangerschappen en soa's, waaronder hiv, te voorkomen.
- Correct en consequent gebruikt, is de FC2 net zo effectief als andere barrièremethoden.
- Elk FC2-condoom is elektronisch getest om de kwaliteit te waarborgen.
- De FC2 is getest volgens de ISO 10993-normen, inclusief tests op biologische compatibiliteit, cytotoxiciteit, mutageniteit, sensibilisatie, irritatie en systemische toxiciteit.
- Het FC2-condoom voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen die zijn vastgesteld door internationale gezondheidsorganisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Food and Drug Administration (FDA) van de Verenigde Staten.

Er zijn veel gezondheids- en genotsredenen om de FC2 te gebruiken, met name:
- De FC2 is een methode voor dubbele bescherming. Het beschermt zowel tegen zwangerschap als tegen seksueel overdraagbare infecties (soa's), waaronder hiv.
- De FC2 stelt mannen en vrouwen in staat om bevredigende seksuele relaties te hebben zonder bang te hoeven zijn voor nadelige gevolgen.
- De FC2 kan vóór de seks worden ingebracht. U hoeft de seksuele activiteiten dus niet te onderbreken om een condoom aan te brengen.
- De FC2 is ontworpen om in de vagina te passen en stelt de penis in staat vrij te bewegen binnen het condoom tijdens de seks.
- De FC2 warmt snel op tot lichaamstemperatuur en geeft een comfortabel en natuurlijk gevoel.
- De FC2 is voorzien van glijmiddel. Indien gewenst kunt u een glijmiddel op olie- of waterbasis toevoegen aan de binnenkant van het condoom, aan de buitenkant van het condoom of rechtstreeks op de penis. Dit vergemakkelijkt het inbrengen en maakt het mogelijk dat de penis gemakkelijk van binnen naar buiten kan bewegen tijdens de seks.
- De FC2 is niet-allergeen. Het is een geweldige optie voor mannen en vrouwen met een latexallergie.
- De penis hoeft niet per se stijf te zijn om de FC2 te gebruiken, en hoeft niet onmiddellijk na de seks te worden verwijderd.
- Zowel mannen als vrouwen kunnen de FC2 op een speelse manier inbrengen. Beide ringen kunnen het plezier tijdens de seks vergroten. Sommige mannen vinden het leuk om tegen de binnenring te stoten, terwijl vrouwen de sensatie van wrijving van de buitenring tegen hun clitoris kunnen waarderen.

De FC2 is een uitstekende optie voor plezierige en veiligere seks voor alle actieve mannen en vrouwen. Bovendien kan de FC2 worden gebruikt door:
- Mannen en vrouwen die gevoelig zijn voor latex
- Vrouwen die menstrueren
- Zwangere vrouwen
- Vrouwen die onlangs zijn bevallen
- Vrouwen in de preovergang , postovergang  of overgang 
- Vrouwen die een hysterectomie hebben ondergaan

Indicaties:
- Mannen en vrouwen die gevoelig zijn voor latex
- Vrouwen die menstrueren
- Zwangere vrouwen
- Vrouwen die onlangs zijn bevallen
- Vrouwen in de preovergang , postovergang  of overgang 
- Vrouwen die een hysterectomie hebben ondergaan

Contra-indicaties:
Gebruik nooit een mannelijk condoom en een vrouwelijk condoom tegelijkertijd. Het gelijktijdig gebruik van beide condooms verhoogt niet de bescherming, maar vergroot de kans op scheuren van een van de condooms of beide condooms.

Gebruiksaanwijzing:
1. Voordat u de FC2 opent:
- Controleer de vervaldatum die op de voorkant of zijkant van de verpakking van de FC2 is gestempeld.
- Verdeel het glijmiddel in het pakje door er met uw handen over te wrijven.2. Scheur de verpakking van boven naar beneden open vanaf de pijl en haal het condoom eruit. Open de verpakking niet met een schaar, mes of uw tanden.3. Houd de binnenste ring tussen uw duim en wijsvinger. Vouw en knijp vervolgens de rand van de binnenste ring samen, zodat deze een punt vormt.4. U kunt de FC2 in veel posities inbrengen. Ga in een comfortabele positie zitten, staan, hurken of liggen.5. Gebruik uw hand om de grote schaamlippen van uw vagina te vinden en spreid ze uit.6. Gebruik de binnenste ring waarvan de twee randen zijn samengeknepen en een punt vormen om de FC2 in uw vagina te duwen. Steek vervolgens uw wijs- of middelvinger in het condoom en duw het zo ver mogelijk naar binnen, terwijl u de binnenste ring voelt. Controleer of het condoom niet gedraaid is en nauw aansluit op de vaginale wand.7. Een klein deel van het condoom met de buitenste ring blijft buiten uw lichaam en bedekt de schaamlippen van uw vagina. Het beschermt gedeeltelijk uw externe geslachtsorganen en bedekt de basis van de penis van uw partner.8. De FC2 bekledt de binnenkant van uw vagina en bedekt uw baarmoederhals. De opening van uw baarmoederhals is zo smal dat de FC2 niet door deze ruimte kan komen.9. Houd de buitenste ring vast terwijl uw partner zijn penis in het condoom geleidt. Zodra zijn penis in het condoom zit, hoeft u de buitenste ring niet meer vast te houden. Voor extra plezier kunt u indien gewenst glijmiddel toevoegen, ofwel aan de binnenkant van de FC2, aan de buitenkant van de FC2 of rechtstreeks op de penis van uw partner na het inbrengen van het condoom.10. Uw partner moet zijn penis onmiddellijk verwijderen als:
- Zijn penis tussen het condoom en de vaginawand glijdt. In dat geval moet u de buitenste ring opnieuw positioneren voordat uw partner zijn penis opnieuw in het condoom steekt.
- De buitenste ring naar binnen is geduwd in uw vagina. In dat geval moet u een nieuw FC2-condoom gebruiken.11. Om de FC2 te verwijderen, pakt u de buitenste ring en draait u deze om het sperma in het condoom te houden. Het is het beste om dit te doen voordat u opstaat. Verwijder voorzichtig het condoom, wikkel het in een tissue of in de lege verpakking en gooi het in een prullenbak.Voorzorgsmaatregelen:
Condooms kunnen verstikkingsgevaar opleveren. Buiten bereik van kinderen bewaren. 
Zoals elk ander condoom vereist het hanteren van het vrouwelijke condoom speciale zorg. Scheur de verpakking niet open met een schaar, mes of uw tanden. Pas op bij het hanteren van het condoom als uw nagels lang zijn. Volgens rapporten komen scheuren en scheuren in minder dan 1% van de gevallen voor. Als de FC2 breekt, verwijder deze dan en breng onmiddellijk een nieuw condoom aan.

Inhoud:
3 stuks


Kenmerken:
Merk DERMAT
Categorie Condooms
Reviews 4/5 (1 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(1 reviews)

Gemiddelde score

4,0 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

0%
100%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans