Calcium-D Forte EG 1000mg/800IU Citroen Smaak 90 Kauwtabletten

van EG

Voor het behoud van sterke botten en tanden

(90)
Aan mijn Favorieten toevoegen
18,69 
(
0,21 
/ stuk
)
gratis levering Bij aankoop van minstens 3 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Calcium-D EG draagt bij tot het behoud van sterke botten en tanden dankzij zijn gehalte aan calcium en vitamine D3.*
*Calcium en vitamine D3 dragen bij tot het behoud van gezonde botten en tanden, en tot een normale spierfunctie. Vitamine D draagt bij tot een normale opname en een normaal gebruik van calcium en fosfor.

Calcium-D Forte EG 500 mg citroen is een kauwtablet die 1000 mg calcium en 20 mcg (800 IE) vitamine D bevat.
Calcium-D EG combineert twee essentiële elementen voor het bevorderen en behouden van sterke botten en tanden:
- Calcium is een essentieel element voor de mineralisatie van de botten en voor een normaal gebit. De inname van calcium is belangrijk op elke leeftijd voor de maximale opbouw van sterke botten (kinderen), voor het behoud van de botmassa (volwassenen) en voor het beperken van het botverlies (ouderen).
- Vitamine D bevordert de opname van calcium en draagt zo bij tot het behoud van sterke botten. Deze vitamine is oplosbaar in vet en wordt door het lichaam aangemaakt bij voldoende blootstelling aan de zon. Voedsel of bepaalde voedingssupplementen kunnen de toevoer aan vitamine D aanvullen.
Calcium-D EG kan gebruikt worden bij een verhoogde behoefte aan calcium en vitamine D3, zoals tijdens perioden van sterke groei van het skelet, bijvoorbeeld in de puberteit; tijdens de zwangerschap; tijdens de overgang of bij ouderen, mannen of vrouwen, om aan hun behoefte aan calcium te voldoen.Calcium-D EG bevat geen suiker, lactose en gluten.

Kinderen en jongeren:
De calcium en vitamine D3 in Calcium-D EG dragen bij tot gezonde botten en tanden, en tot een normale spierwerking. Bovendien draagt vitamine D bij tot een normale opname en een normaal gebruik van calcium, waardoor dit product een ideale combinatie is voor jonge kinderen en jongeren in volle groei. De aanbevolen dosering bedraagt één tablet per dag.

Osteoporose en vrouwen boven de 50 jaar:
Calcium en vitamine D helpen het verlies van botmineralen bij vrouwen in de overgang te verminderen. Een lage botmineraaldichtheid is een risicofactor voor botbreuken door osteoporose. Het gunstige effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van minstens 1 200 mg calcium en 20 µg vitamine D, ongeacht de bron. De aanbevolen dosering bedraagt twee tabletten Calcium-D EG per dag.
Osteoporose is een ziekte waarbij de botten zeer broos worden en botmassa en structuur verliezen, wat het risico op botbreuken verhoogt.
Een tekort aan calcium en vitamine D maken deel uit van de risicofactoren voor de ontwikkeling van osteoporose. Hiervoor bestaan meerdere risicofactoren en de verandering van één van die factoren kan
al dan niet een heilzaam effect hebben.

Risico op botbreuken en personen ouder dan 60 jaar:
Calcium-D EG kan ook worden gebruikt bij ouderen voor het behoud van sterke botten, dankzij zijn gehalte aan calcium.
Bovendien helpt vitamine D de risico’s van het vallen in verband met houdingsinstabiliteit en spierzwakte te verminderen. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen vanaf 60 jaar.
Het gunstige effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van minstens 20 µg vitamine D ongeacht de bron. De aanbevolen dosering bedraagt twee tabletten Calcium-D EG per dag.

Calcium-D EG is een voedingssupplement dat voldoet aan de hoogste farmaceutische eisen verplicht voor een productie conform de GMP (Good Manufacturing Practices) en de Belgische en Europese normen met betrekking tot voedingssupplementen.

Indicaties:
Voor het behoud van sterke botten en tanden
Voor de maximale opbouw van sterke botten (kinderen), voor het behoud van de botmassa (volwassenen) en voor het beperken van het botverlies (ouderen)
Voor het behoud van sterke botten, dankzij zijn gehalte aan calcium

Samenstelling:
Kauwtabletten met citroensmaak: calciumcarbonaat, zoetstoffen: xylitol (E967), sorbitol (E420), sucralose (E955), vulstof : mannitol (E421), antiklontermiddel: glycerryldibehenaat
(E471), citroenaroma, cholecalciferol (Vitamine D3)

/kauwtablet %RI*
Calcium 1000mg 125%
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 800I.E.(20μg) 400%

Actieve samenstelling:
Calcium, vitamine D3

Gebruiksaanwijzing:
De aanbevolen dosis bedraagt 1 à 2 kauwtabletten per dag. Deze dosis kan worden aangepast naargelang het advies van uw arts of apotheker in functie van de hoeveelheid calcium die u opneemt uit voedsel (melkproducten).
U mag op de tabletten kauwen of zuigen.
Calcium-D EG mag op eender welk moment van de dag worden ingenomen, met of zonder voedsel.
De inname van Calcium-D EG dient gewoonlijk langdurig te worden voortgezet bij vrouwen in de overgang en ouderen.

Voorzorgsmaatregelen:
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
Buiten het bereik van kinderen houden.
Bewaren bij kamertemperatuur in de oorspronkelijke verpakking.

Inhoud:
90 kauwtabletten
Kenmerken:
Merk EG
Categorie Calcium
Prijs 18,69 
Reviews 4.5/5 (90 reviews)
Gewicht 354 gr
4,5
90 reviews
5 sterren
(59)
4 sterren
(22)
3 sterren
(8)
2 sterren
(0)
1 sterren
(1)
Alle beoordelingen voor Calcium-D Forte EG 1000mg/800IU Citroen Smaak 90 Kauwtabletten zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Eliane
05/10/2021
ben tevreden over het produkt,ondervind geen nadelen en zou het zeker aanbevelen.
  0 0   Gemeld!
Laura
02/10/2021
Op aanraden van mijn huisdokter
  0 0   Gemeld!
CHRISTINA
27/09/2021
Mijn huisarts stelde mij voor het tekort aan calcium op te vangen door deze tabletten . Ik ben hiermee pas begonnen en ben benieuwd naar de resultaten.
  0 0   Gemeld!
Marleen
26/09/2021
Gemakkelijk onneembaar goed voor op vakantie geen water nodig om in te nemen
  0 0   Gemeld!
eddy
20/09/2021
Kan er nog niet veel van zeggen daar ik ze nog maar een week neem maar ik veronderstel dat ze wel oke zijn,ze laten zich goed opzuigen en hebben een goede smaak
  0 0   Gemeld!
Danièle
19/09/2021
Gezien mijn leeftijd en caseïneintolerantie gebruik ik het product om tekorten tegen te gaan. Dat blijkt volgens het bloedonderzoek goed te lukken. De tabletten zijn wel groot maar lekker om op te knabbelen.
  0 0   Gemeld!
Nicole
17/09/2021
Ik gebruik het op aanraden van de huisdokter voor mijn osteoporose
  0 0   Gemeld!
Nicole
12/09/2021
Dit product werd besteld voor mijn 94-jarige vader, neemt dit reeds geruime tijd.
  0 0   Gemeld!
Ingrid
11/09/2021
Zeer enthousiast over dit product, aangename smaak en gemakkelijk in te nemen. Eindelijk een calciumsupplement gevonden dat niet mierzoet smaakt.
  0 0   Gemeld!
Carmen
27/08/2021
Ik neem het in voor osteoperose. Is heel gemakkelijk in te nemen. Er zit volgens mij wel suiker in
  0 0   Gemeld!