Lactosolv Extra Forte 30 Capsules

van EG

Voedingssupplement met een extra hoge dosering lactase

  Aan mijn Favorieten toevoegen
17,20 
(
0,57 
/stuk
)
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Voedingssupplement met een extra hoge dosering lactase om de vertering van lactose te bevorderen in geval van lactose-intolerantie
Lactosolv Extra Forte is een voedingssupplement van hoge kwaliteit met een extra hoge dosering lactase die de vertering van lactose ondersteunt en melk en melkproducten gemakkelijker ve
Lactose is een natuurlijk melkbestanddeel. Deze tweevoudige suiker (disacharide), bestaat uit twee enkelvoudige suikers (of monosachariden), met name glucose (dextrose) en galactose. De enkelvoudige suikers glucose en galactose zijn voedingsstoffen die gemakkelijk kunnen worden geabsorbeerd en opgenomen door het lichaam. Om die reden wordt lactose (of melksuiker) afgebroken in de dunne darm door het enzym lactase.

Bij lactose- (melksuiker-) intolerantie wordt lactose niet afgebroken in de dunne darm omdat het lactase-enzym niet in voldoende hoeveelheid aanwezig is in de darmen. De lactose komt in zijn geheel en onverteerd in het onderste gedeelte van de darm (dikke darm) terecht, waar het gefermenteerd wordt door darmbacteriën met vorming van gas.
Bijna alle zuivelproducten bevatten lactose, maar niet in dezelfde concentratie. Kaas bevat meer lactose naarmate het verser is. Rijpe kaas (bijv. Pecorino) heeft echter een tamelijk laag lactosegehalte, maar bijvoorbeeld een hoger histaminegehalte.
Melkpoeder dat vaak gebruikt wordt in bereid voedsel heeft het hoogste lactosegehalte. Soms is lactose ook terug te vinden in allerlei industrieel vervaardigde afgewerkte producten zoals slasauzen enz.

Het enzym in Lactosolv Extra Forte, genaamd lactase (of ook: ß-galactosidase), converteert lactose (melksuiker) lokaal tot glucose en galactose in de darm. De vertering van lactose bevattend voedsel bij personen die lactose moeilijk verteren wordt zo op natuurlijke wijze bevorderd.

Indicaties:
Om de vertering van lactose te bevorderen in geval van lactose-intolerantie

Samenstelling:
17500 FCC* lactase per capsule, hooggedoseerd, vrij van kleurstoffen en vulstoffen
Maltodextrine, enzym: ß-galactosidase (43,5%), glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, natriumchloride

/capsule /2capsules /3capsules
Lactase-enzym (ß-galactosidase) 17500FCC* 35000FCC* 52500FCC*
*FCC-eenheden conform de Food Chemical Codex

Gebruiksaanwijzing:
Afhankelijk van het lactosegehalte van de maaltijd, 1-3 capsules met water innemen tijdens elke maaltijd/ drank die lactose bevat. Indien u problemen heeft met het inslikken van de capsules, kan u ze ook openen en de inhoud ervan met water innemen, zonder te kauwen.
Eén capsule breekt ongeveer 29 g lactose af tijdens de darmtransit, overeenkomend met ongeveer ½ liter melk.

Voorzorgsmaatregelen:
De dosering moet individueel worden getest en aange- past, afhankelijk van de mate van lactose intolerantie en het lactosegehalte in de maaltijd.
Aangezien er verschillen zijn in de tolerantie voor lactose, moeten de betrokkenen advies krijgen over de functie van de stof in hun dieet.
Lactosolv Extra Forte is een voedingssupplement en kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Bewaren op een koele en droge plaats.

Inhoud:
30 capsules

Kenmerken:
Merk EG
Categorie Voedingstherapie - Vitaliteit
Prijs 17,20
Reviews 4.9/5 (8 reviews)
4,9
8 reviews
5 sterren
(7)
4 sterren
(1)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Alle beoordelingen voor Lactosolv Extra Forte 30 Capsules zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Carine
01/04/2022
Wegens mijn lactose-intolerantie gebruik ik dit product om toch af en toe eens te kunnen genieten van een ijsje.
  0 0   Gemeld!
Carine
01/10/2021
Ik ben zeer tevreden over de Lactosolv ook o.w.v. de hoge dosering. Daardoor is dit produkt zuiniger in gebruik vergeleken met andere produkten.
  0 0   Gemeld!
Sarka
11/12/2020
Kan niet zonder. Top product. Supersterk en prijs-kwaliteitverhouding
  0 0   Gemeld!