Lunestil 30 Duocapsules

van EG
Lage Prijs
Lunestil 30 Duocapsules
Klantenbonus
0,03  €
23,95
-40%
Voordeel
14,35 
(
0,48 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Voedingssupplement voor een goede nachtrust.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
De duocapsules van Lunestil zorgen voor een goede en gezonde nachtrust zodat je de volgende ochtend uitgerust wakker wordt.

Lunestil combineert 4 krachtige ingrediënten in zijn revolutionaire duocapsule (een capsule in een capsule). Die unieke combinatie zorgt voor mentale rust voor het slapengaan en voor een goede nachtrust – zonder dat je er verslaafd aan raakt of je slaperig voelt bij het wakker worden.

Slecht slapen kan verschillende oorzaken hebben, zoals tijdelijke stress, slechte slaaphygiëne, veranderde leefgewoonten of emotionele gebeurtenissen. Stress en spanningen zorgen ervoor dat je steeds alert bent. Als je gestrest bent, val je moeilijk in slaap. Regelmatig slecht slapen leidt tot een vicieuze cirkel. Overdag kun je je slecht concentreren en presteer je minder goed, waarover je ’s nachts dan vaak ligt te piekeren.

Dankzij de 4 krachtige ingrediënten in een unieke duocapsule (DRcaps) die vertraagd worden vrijgegeven, zorgt Lunestil voor:
- Rust en ontspanning voor het slapengaan
- Sneller in slaap vallen
- Kwalitatieve nachtrust

Word voortaan fris en monter wakker na een goede nachtrust. Lunestil is niet verslavend en je voelt je niet slaperig bij het wakker worden.

Lunestil bevat de volgende krachtige ingrediënten:
- Essentiële lavendelolie (80 mg Lavandula Angustifolia Mill.)
Echte lavendel (Lavandula Angustifolia Mill.) wordt al eeuwenlang gebruikt om te ontspannen. Er wordt gezegd dat ze ontspannende eigenschappen heeft en voor een goede nachtrust zorgt. Bij de ontwikkeling van Lunestil werd gekozen voor echte lavendel om te ontspannen voor het slapengaan en gemakkelijker in slaap te vallen.

- Passiebloem (200 mg Passiflora incarnata)
De passiebloem komt oorspronkelijk uit de warmere delen van Noord- en Zuid-Amerika, waar de plant door de inheemse bevolking wordt gebruikt om tot rust te komen. Passiflora incarnata wordt in de westerse wereld gebruikt om een goede nachtrust te bevorderen en werd ook uitvoerig wetenschappelijk bestudeerd. De binnenste capsule van Lunestil bevat 200 mg Passiflora incarnata, die zorgt voor een goede en gezonde nachtrust.

- 0,295 mg Slaaphormoon
Je lichaam heeft zijn eigen interne klok die je natuurlijke slaapcyclus regelt. Die interne klok regelt hoeveel slaaphormoon je lichaam aanmaakt. Het slaaphormoongehalte stijgt 's avonds en blijft het grootste deel van de nacht hoog. ’s Ochtends daalt je slaaphormoonspiegel.

- Vitamine B6
Door de extra toevoeging van vitamine B6 zorgt Lunestil ervoor dat het zenuwstelsel normaal functioneert en helpt het vermoeidheid te verminderen, zodat je na een goede nachtrust weer fris wakker wordt.

Deze unieke 4-in-1-formule helpt je om een goede nachtrust te krijgen zonder dat je bang hoeft te zijn voor verslaving of voor slaperigheid bij het wakker worden.

Een unieke technologie: de grote nieuwigheid van Lunestil is niet enkel de unieke combinatie van die krachtige en doeltreffende ingrediënten, maar ook de manier waarop ze worden vrijgegeven, die grondig is onderzocht en geoptimaliseerd.

De buitenste capsule van Lunestil bevat 80 mg Lavandula Angustifolia Mill., dat na inname als eerste vrijkomt en wordt opgenomen. Het heeft dus een ontspannende en rustgevende werking en is een optimale voorbereiding op een goede nachtrust.

Door het vertraagde proces geeft de binnenste capsule van Lunestil zijn bestanddelen 1 uur na inname vrij in het lichaam, zodat ze de werking van Lunestil kunnen vervolledigen nadat je in slaap bent gevallen. De binnenste capsule bevat passiebloem, slaaphormoon en vitamine B6.

Clean label garantie: Lunestil bevat geen titaniumdioxide (poedervormige, witte kleurstof) of siliciumdioxide (wordt gebruikt als antiklontermiddel). De buitenste capsule is gemaakt van visgelatine, de binnenste capsule is plantaardig.
Lactose- en glutenvrij.
Lunestil is een voedingssupplement van de hoogste kwaliteit dat geproduceerd wordt volgens de strengste kwaliteitsnormen.

Indicaties:
- Te gebruiken bij slaapproblemen
- Om je te helpen sneller in slaap te vallen
- Om een goede nachtrust te hebben
- Geschikt voor van 18 jaar en ouder

Contra-indicaties:
Gebruik Lunestil niet als je allergisch bent voor een van de ingrediënten of als je een verminderde leverfunctie hebt.

Samenstelling:
Gehydrogeneerde zonnebloemolie (Helianthus annuus); passiebloemextract (Passiflora incarnata extract 200 mg); omhulling: visgelatine, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, geleermiddel: gellangom; lavendelolie (Lavandula angustifólia Mill. 80 mg); pyridoxinehydrochloride (vitamine B6 2 mg - 143% RI*); slaaphormoon (0,295 mg); vulstof: microkristallijne cellulose; kleurstof: kopercomplex van chlorofylinen
*RI: referentie-inname

Gebruiksaanwijzing:
- 1 duocapsule per dag, 1 uur voor het slapengaan
- In te nemen met een glas water, bij of buiten de maaltijd

Voorzorgsmaatregelen:
- Neem Lunestil niet in terwijl je neerligt.
- Er zijn geen klinische gegevens over het gebruik van Lunestil tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Uit voorzorg wordt het gebruik van Lunestil afgeraden tijdens zwangerschap/ borstvoeding.
- Een voedingssupplement kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en gezonde levensstijl niet vervangen.
- De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
- Buiten het bereik van kinderen bewaren.
- Lunestil kan het rijgedrag en de uitvoering van gevaarlijke handelingen beïnvloeden bij verkeerd gebruik.
- Bijwerkingen: maag-darmklachten (zoals oprispingen/ oprispingen met lavendelgeur).

Inhoud:
30 duocapsules
Kenmerken:
Merk EG
Categorie Bevordert het inslapen
Reviews 4.2/5 (486 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(486 reviews)

Gemiddelde score

4,2 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

49.6%
32.7%
13%
2.5%
2.3%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
jacqueline >65 jaar
is ok kreeg dit voorgeschreven door huisarts wegens in- en doorslaapproblemen natuurlijk product soms werkt het bij mij beter maar over het algemeen tevreden
christiane >65 jaar
Dit product helpt om sneller in te slapen en werkt een paar uur door
Jan 56-65 jaar
Zeer goed je slaapt er goed van
Saskia 46-55 jaar
Vind dit een goed product. Zeker aanbevelen. Beter inslaap .
Peter 56-65 jaar
Heel goed, zeker aan te raden. Gemakkelijk te gebruiken