Eucerin UreaRepair Plus Handcrème 5% Urea Zeer Droge En Ruwe Handen 75ml

van Eucerin
Eucerin UreaRepair Plus Handcrème 5% Urea Zeer Droge En Ruwe Handen 75ml
Klantenbonus
0,05  €
10,95
-36%
Voordeel
7,01 
(
9,35 
/100 ml
)
+
Op voorraad!
gratis levering Bij aankoop van minstens 7 producten

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 69 aankoop)


Beschrijving

Herstellende en aanvullende verzorging voor de droge tot extreem droge handen

Zie volledige beschrijvingEigenschappen:

De huid vertelt u precies wat ze voelt. Dat ze zich goed voelt of dat er iets ontbreekt om haar te doen stralen; ze laat het altijd weten. Gelukkig maar. Het volstaat om aandachtig te luisteren naar wat ze te vertellen heeft, om er beter te kunnen voor zorgen.
Sinds meer dan 100 jaar, draagt Eucerin, de passie en de expertise op aan uw huid. Eucerin verbindt de ertoe om exacte dermatologische oplossingen te bieden die beantwoorden aan de behoeften van elk huidtype. De producten beschermen, herstellen en vergezellen actief de gezondheid van uw huid gedurende heel uw leven.
Dat de voortreffelijke verzorging van Eucerin erkend is door vakmensen in de gezondheidssector, dat de doeltreffendheid ervan gewaarborgd is, door klinische studies en dermatologische doeleinden, betekent dat we meer aandacht hebben voor uw huid. Dit is de wetenschap en dus ook deels uw wetenschap voor een mooiere huid.

Uw noden:
Steeds meer mensen hebben last van een droge huid.
Afhankelijk van de ernst hiervan kan de huid: trekkerig aanvoelen, geïrriteerd en ruwer worden, jeukend aanvoelen en schilfering of roodheid vertonen.
Kenmerkend voor een droge huid is het gebrekkig functioneren van de huidbarrière zodat een hoger risico op allergieën ontstaat.

De Eucerin oplossing:
Het UreaRepair Plus gamma bestrijdt de belangrijkste oorzaken van een droge huid op een unieke en effectieve manier:
- het vochtverlies van de huid wordt verminderd;
- het natuurlijke hydratatienetwerk wordt verbeterd.
De formule vult klinisch bewezen zowel lipiden als vocht in de huid aan en biedt directe verlichting. Ook vertraagt het de tekenen van een droge huid tot wel 48 uur lang. Eucerin UreaRepair Plus laat de huid er zacht, glad en soepel uitzien én aanvoelen.

Hydrateert intensief en verzacht de droge tot extreem droge handen tot een merkbaar gladde en zachte huid. Verzacht en hydrateert intensief.
Trekt snel in.
Geschikt voor mensen met xerosis, psoriasis en diabetes
Zonder parfum, zonder kleurstoffen
Niet vet

Onze handen worden veel vaker dan de rest van ons lichaam blootgesteld aan temperatuurwisselingen, water, zeep en andere chemische middelen. Een stabiele afweerfunctie van de huid beschermt ons tegen deze externe factoren en houdt de huid gehydrateerd. Als deze afweerfunctie van de huid wordt aangetast, kan de huid minder gehydrateerd worden en kunnen de handen er zeer droog, rood en ruw uitzien én zo aanvoelen.
Eucerin UreaRepair Plus Handcrème 5% Urea bevat ureum, ceramide en andere Natural Moisturising Factors (NMFs). Het biedt klinisch bewezen zowel onmiddellijke verlichting als intense hydratatie aan ruwe, gespannen en extreem droge handen, zelfs na herhaaldelijk wassen van de handen. Het versterkt de natuurlijke barrière van de huid en zorgt ervoor dat droogheid van de huid wordt uitgesteld tot wel 48 uur lang.

Klinische studies
Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat het product zeer goede verzorging biedt en goed wordt getolereerd, zelfs door de extreem droge en problematische huid.

Belangrijkste resultaten:
Klinische resultaten waren:
- Een onmiddellijke en significante daling van droge huid en ruwheid na slechts één applicatie*.
- Een significante vermindering van droogheid of ruwheid van de huid, zelfs na zes keer handen wassen*.
- 97,2% van de onderzochte mensen beoordeelden de handcrème als "zeer goed" of "goed" in termen van huidtolerantie**.
*Klinische cijfers en corneometer metingen - gegevens over het bestand BDF
**In vivo onderzoek naar de werkzaamheid en tolerantie - gegevens over het bestand BDF

Deze bevat een innovatieve combinatie van actieve ingrediënten:
- Urea: bezit hydraterende, jeukstillende en keratolytische eigenschappen (vermindert schilfering, bij 10% urea). Ureum is een van de stoffen die de huid zelf produceert om het eigen vochtgehalte te reguleren en is een “natuurlijke vochtinbrengend bestanddeel” (NMF). Ureum is hygroscopisch en werkt waterverbindend in de bovenste huidlaag, de hoornlaag. Ureum is ook keratolytisch, wat betekent dat het de verbindingen tussen de dode huidcellen verbreekt, waardoor vervelling ontstaat en het huidoppervlak zachter wordt. Omdat ureum een huideigen bestanddeel is, wordt het zeer goed verdragen, zelfs door mensen met een zeer droge huid.
- NMF (Natural Moisturising Factors): zijn natuurlijke hydratatiefactoren die het watergehalte in de huid helpen verhogen. Behalve ureum bevat de huid ook andere natuurlijke vochtinbrengende bestanddelen. Dat zijn lactaat, pyrrolidoncarbonzuur, aminozuren, zouten en suikers. Deze natuurlijke vochtinbrengende bestanddelen trekken net als ureum vocht aan in de hoornlaag, de bovenste huidlaag, en werken waterverbindend, zodat de huid niet droog of schilferig wordt of beschadigt.
- Ceramiden (één van de voornaamste lipiden van de huid): ondersteunen de vernieuwing en het herstel van de huidbarrière. Ceramiden worden door de huid geproduceerd om een natuurlijke beschermende barrière te vormen die vochtverlies door verdamping voorkomt en irriterende stoffen buitenhoudt die ontsteking en jeuk kunnen veroorzaken. Wanneer de ceramideconcentratie in de huid daalt, kan ze uitdrogen en geïrriteerd raken. Ceramide-3 is een synthetisch geproduceerde, biologisch identieke molecule die helpt de natuurlijke barrière van de huid te herstellen en te regenereren, zodat ze vocht vasthoudt en uitdroging en irritatie voorkomt.
- Gluco-glycerol: stimuleert het natuurlijk huidhydratatienetwerk.Indicaties:
Externe gebruik
Voor de handen
Voor de zeer droge en ruwe huid

Samenstelling:
Aqua, glycérine, urée, dibutyl adipate, glyceryl stearate, stearyl alcohol, dicaprylyl ether, cetearyl alcohol, sodium lactate, glyceryl stearate SE, ceramide NP, lactate (acide lactique), arginine HCL, sodium PCA, cholesterol, Helianthus annuus seed oil, alanine, L-carnitine, glyc., sodium chloride, dimethicone, xanthan gum, sodium cetearyl sulfate, decylene glycol, phenoxyethanol, pentylene glycol

Actieve samenstelling:
Urea, NMF, ceramiden, gluco-glycerol

Gebruiksaanwijzing:
Masseer de crème in de huid van je extreem droge handen tot deze volledig is opgenomen.
Breng zo vaak aan als nodig is.

Inhoud:
Tube 75 ml
Kenmerken:
Merk Eucerin
Categorie Verzorging van de handen, Handcreme, Zonder parfum
Reviews 4.7/5 (495 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(495 reviews)

Gemiddelde score

4,7 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

72.7%
23.8%
3.2%
0%
0.2%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Duits
  • Frans
  • Nederlands
Liesbet 46-55 jaar
Geweldig goede handrem ! Ik doe het op elke dag voor het slapen .
Nuttige review? 0 0
Caroline 46-55 jaar
Zalige handcreme. Heel voedend. Je hebt echt zachte handen.
Nuttige review? 0 0
Marian 56-65 jaar
Goede handcrème om in de winter te gebruiken tegen een schrale huid.
Nuttige review? 0 0
gerda >65 jaar
Zachte, goed uitsmeerbare crème voor de handen. Trekt snel in de huid en laat een subtiele geur achter.
Nuttige review? 0 0
Fien 46-55 jaar
Favoriete handcrème, al heel vaak besteld. Handen zijn echt goed gehydrateerd na gebruik. Crème trekt snel in en laat geen vette film achter. Zachte en aangename geur.
Nuttige review? 0 0