Eureka Care DormiCare Slaap Herstellen 30 Tabletten

van Eureka Care
Eureka Care DormiCare Slaap Herstellen 30 Tabletten
Klantenbonus
0,24  €
24,99
-5%
Voordeel
23,75 
(
0,79 
/stuk
)
+
Nog maar 3 in voorraad!
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Ondersteunen van de natuurlijke slaap.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Wie ooit geprobeerd heeft om zijn slaapbehoefte uit te stellen kent de nare gevolgen ervan. Slapen doet het lichaam en de geest deugd. De spieren ontspannen en het zenuwstelsel kan eindelijk uitrusten. Stel goed slapen niet uit. Een lange periode onvoldoende slapen zorgt voor een 'slaapschuld'. Hiervoor zal het lichaam vroeg of laat de rekening presenteren.

Dormicare tabletten bevatten een complete en hoog gedoseerde plantaardige formule aangevuld met magnesium voor het ondersteunen van de natuurlijke slaap.

Plantaardige ingrediënten zoals Gutta-percha boom, Magnolia en saffraankrokus zijn een veilige en niet verslavende keuze voor een goede nachtrust. De actieve stoffen uit saffraan zoals crocine en safranal werden uitvoerig getest in klinische studies en worden beschouwd als een van de krachtigste natuurlijke ingrediënten voor het ondersteunen van het mentale evenwicht.

Mineralen zijn essentiële micronutriënten. Het lichaam heeft ze stuk voor stuk nodig voor een optimale gezondheid. Dit is ook het geval voor magnesium maar de magnesiuminname via onze voeding wordt steeds kleiner. Een typisch Westers voedingspatroon bevat veel geraffineerde voedingsmiddelen en is arm aan mineralen in vergelijking met de oorspronkelijke natuurproducten zoals volkorengranen, groenten en noten. Het menselijk lichaam kan geen mineralen aanmaken dus moeten we ze innemen via voeding of een goed opneembaar voedingssupplement. Bovendien neemt de behoefte aan magnesium toe tijdens periodes met stress. Magnesium heeft verschillende functies en heeft onder andere een positieve invloed op de werking van de spieren, het zenuwstelsel, de energiestofwisseling, de psychologische functies (waaronder concentratievermogen en geheugen). Daarnaast kan magnesium nuttig zijn bij tijdelijke vermoeidheid en uitputting.

Indicaties:
Ondersteunen van de natuurlijke slaap.

Contra-indicaties:
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.
Niet gebruiken voor kinderen onder de 12 jaar.

Samenstelling:
Per tablet: vulstof: cellulose, Gutta-percha boom (Eucommia ulmoides) 200 mg, magnolia (Magnolia officinalis) 200 mg, vulstof: dicalciumfosfaten, vulstof: hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumoxide (56,25 mg magnesium, 15% RI*), saffraankrokus (Crocus sativus) 30 mg, vulstof: vernet natriumcarboxymethylcellulose, antiklontermiddelen: siliciumdioxide en magnesiumzouten van vetzuren, kleurstoffen: ijzeroxides, ijzerhydroxides en karamel
*RI: referentie-inname

Gebruiksaanwijzing:
Neem 1 tablet na het avondmaal met een glas (200 ml) water.

Voorzorgsmaatregelen:
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van depressie behandeling.
Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding noch een gezonde levensstijl.
Koel en droog bewaren, buiten bereik van jonge kinderen.

Inhoud:
30 tabletten
Kenmerken:
Merk Eureka Care
Categorie Bevordert het inslapen
Reviews 0/5 (0 reviews)

Tekst verminderen