Aerosol Studio 100 Bumba Drop 1 Kit

Apparaten voor aërosoltherapie voor huiselijk gebruik
99,99 
*
-25%
Online korting
**
75,00 

In voorraad!

+1.9% oftewel 1,40
in Mijn klantenbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24h in afhaalpunt
Beschrijving

Aerosol Studio 100 Bumba Drop 1 Kit

Eigenschappen:
Geluk en gezondheid gaan hand in hand 
Ieder product is specifiek aangepast aan de leeftijd van de jonge gebruiker en heeft als doelstelling: een brede glimlach op het gezicht van je kind.
Personaliseerbaar door kind (creëert band en verhoogt therapietrouw)
Ronde vorm (aangename babyvorm)
Compact en stil (een vredig gevoel)
Verkorte applicatietijd (14l/ min)
2 snelheden (bovenste en onderste luchtwegen)
Lange levensduur (meer dan 1500 uren) - Made In EU
Alle accessoires inbegrepen
Heel stil: 35 dBA op 1 meter afstand (zeer stil)
Pistonmotor geschikt voor corticoïden
MMAD: < 3,5 µ MM
Operationele druk: 0,8 tot 1,0 bar
Lucht stroom: 14 liter/ minuut (top voor antibiotica)
Gewicht: 1,5 kg
Dual speed: Open plug - 0,37 ml/ min; Closed plug - 0,22 ml/ min

Inhoud:
Vernevelaar met twee snelheden
Bumba stickerset (vochtbestendig)
Met handige draagtas
Kindermasker en volwassenmasker
Kinder neusstuk en volwassenen neusstuk
Volwassenen mondstuk
Verbindingsdarm
Filter

Indicaties:
Aerosol speciaal aangepast aan de allerkleinsten - vanaf 0 jaar

Gebruiksaanwijzing:


1. Plaats het apparaat op een stabiel oppervlak.
2. Reinig bij het eerste gebruik van het apparaat de hulpstukken zoals beschreven staat in de afdeling “Reiniging van haar hulpstukken”.
3. Verbind de buis (1) met het apparaat en laat het 1 minuut werken om eventueel condens of vochtigheid te verwijderen. Verbind het verstuiverflesje (2) aan het apparaat door middel van het buisje (1).
4. Zet op het verstuiverflesje het gewenste hulpstuk (mondstuk (4), neusvork (5) of maskertje(6).
5. Doe de medicatie in de verstuivingsampoule volgens de aangegeven vulgrenzen beschreven in het accessoires aansluitschema.
6. Controleer of de netspanning overeenstemt met de nominale spanning van het apparaat zoals vermeld staat op het etiket dat onderaan op het apparaat kleeft en steek dan pas de stekker in het stopcontact.
7. Zet het apparaat aan via de schakelaar maar denk er aan dat het werd getest voor een onderbroken werking.
Het buitenkomen van de verstuiving van het flesje bevestigt de juiste werking. Als het toestel nieuw is, is het normaal dat de compressor en de toebehoren een speciale geur hebben. Deze verdwijnt nadat het toestel een aantal keer gebruikt is.
8. Inhaleer het vernevelde medicijn tot uitputting. Het is normaal dat een bepaalde hoeveelheid van het medicijn (ongeveer 0,5 ml.) niet kan worden verneveld. De niet te vernevelen hoeveelheid, evenals de verneveling snelheid, is afhankelijk van de kenmerken van het geneesmiddel. Bijvoorbeeld medicijnen met een hoge viscositeit of met schuimvorming zijn moeilijker te vernevelen.
9. Schakel het apparaat terug uit na de behandeling en trek de stekker uit het stopcontact.

Het plastieke flesje Neboplus (2) kan op twee verschillende manieren worden gebruikt:
- Met de dop er op (3) verkrijgt een langzame verstuiving (Fig. A).
- Met een open dop (3) verkrijgt u een standaard verstuiving (Fig. B).10. Om het risico op infectie te vermijden, reinig het toestel en de accessoires zoals hieronder aangegeven.

Reiniging van het apparaat:
Voor het uitvoeren van elke reinigingsbeurt moet u eerst de stekker uit het stopcontact verwijderen.
Ter vermijding van een slechte werking van het apparaat en de inademing van ongewenste stoffen, is het aangeraden om het apparaat en haar hulpstukken onmiddellijk na de behandeling te reinigen.
Reinig het apparaat en de opbergruimte voor de hulpstukken met een in gedenatureerde alcohol gedrenkte doek (niet te vochtig).
Wacht alvorens u het apparaat opnieuw gebruikt totdat de alcohol volledig is verdampt.
Gebruik geen andere vloeistoffen of producten.
Gebruik geen doeken die te nat zijn: het contact tussen de vloeistof en de elektrische onderdelen van het apparaat kan problemen in de werking veroorzaken, het apparaat op een onherstelbare wijze beschadigen of zelfs gevaar veroorzaken.

Reiniging van de hulpstukken:
Eventueel resterend vocht in het buisje kan weggewerkt worden door de aerosol enkele minuten in werking te stellen zonder flesje.
Indien het buisje vuil is moet het vervangen worden.
De hulpstukken (uitgezonderd het buisje) kunnen gedesinfecteerd worden door speciale producten via de methode MILTON: ze moeten afgespoeld worden totdat er geen spoor van ontsmettingsmiddel meer overblijft.
Droog ze af en zet ze in een droge omgeving vrij van stof.
De hulpstukken (uitgezonderd het buisje) kunnen gedesinfecteerd worden met kokend water (100°C) gedurende tenminste 40 minuten of in een desinfecteerapparaat (120°C) gedurende tenminste 20 minuten.
De buis niet koken.
Zet geen gewichten op de hulpstukken en buig ze niet; overschrijd de aangeraden temperatuur niet. Doe na de desinfectie in de hiervoor bestemde gedesinfecteerde zakjes.
De hulpstukken in PVC verliezen in water of damp hun doorschijnbaarheid; dit verschijnsel verdwijnt na enkele dagen in een droge omgeving en werkt niet in op de doeltreffendheid van het gebruik.
Alle hulpstukken kunnen tot 100 keer gedesinfecteerd worden, waarna zij vervangen moeten worden. De veelvuldigheid van en het interval tussen de desinfecties hangen af van de dokter en/ of het ziekenhuis en van de ziekte.
Normaal worden de hulpstukken gedesinfecteerd bij iedere wissel van patiënten.
Reinig de accessoires niet in de vaatwasmachine.
In geval van gebruik bij risico patiënten (bijvoorbeeld patiënten met cystische fibrose), raadpleeg dan uw arts, die zal specifieke voorzorgsmaatregelen voorschrijven.

Vervanging van de filter:
Het apparaat is voorzien van een filter die mogelijke onzuiverheden uit de door de compressor opgezogen lucht verwijdert.
Controleer regelmatig, of indien het apparaat niet efficiënt lijkt, de staat van de filter; indien hij zeer vuil is vervangt u hem.
Voor de controle of de vervanging moet u de dop van de filterruimte optillen.
Indien nodig neem je de filter er uit d.m.v. een pincet of tangetje.

Voorzorgsmaatregelen:
- De niet-inachtneming van de aanwijzingen en de inhoud van deze handleiding kan ernstige gevaren opleveren, zoals: achteruitgang van de gezondheid, brandwonden, brand, elektrocutie, verstikking, kruisinfecties, herinfecties, dood, milieuvervuiling.
- De inhalatie van elke substantie moet voorgeschreven worden door een dokter, die de meest gepaste dosis en behandelingsmethode zal bepalen. De therapeutische effectiviteit van de behandeling moet altijd door een dokter geverifieerd worden.
- Het uitvallen van de elektriciteitstoevoer, een plots defect of eender welk ander nadelig voorval zou een slechte werking van het apparaat kunnen veroorzaken.
Het is bijgevolg aanbevolen dat u in dat geval beschikt over een ander apparaat of over een alternatief medicijn (voorgeschreven door de arts).
- Gebruik het apparaat enkel voor het doel waarvoor het werd ontworpen (inademing aërosol) en volgens de instructies van deze handleiding.
- Laat het apparaat nooit gebruiken zonder begeleiding door kinderen of personen die hiervoor niet geschikt zijn.
In dergelijk geval moet er extra aandacht worden besteed tijdens de behandeling.
Gebruik het apparaat niet indien haar voedingskabel of behuizing beschadigd is.
Het toestel en de onderdelen, verpakkingsmateriaal inbegrepen, niet achterlaten in zones die kinderen, handelingsonbekwame personen, huisdieren of insecten kunnen worden bereikt.
- De elastische banden (optioneel) kunnen latex bevatten. Latex kan allergie veroorzaken.
- Gebruik, indien nodig, stekkers en verlengssnoeren die overeenstemmen met de geldende veiligheidsnormen.
- Let hierbij op dat de gangbare stroomsterkte en het maximum vermogen dat vermeld is op de adapter niet wordt overschreden.
- Gebruik het apparaat nooit met natte of vochtige handen of tijdens het nemen van een bad.
- Giet geen water of andere vloeistoffen op het apparaat, gebruik het apparaat nooit indien het per ongeluk werd nat gemaakt.
- Houd het apparaat en haar voedingskabel ver buiten het bereik van warmtebronnen.
- Het apparaat mag niet gebruikt worden in de aanwezigheid van ontvlambare vloeistoffen.
- Gebruik het apparaat niet in lokalen waar net sprays werden gebruikt.
- Verlucht in dit geval het lokaal alvorens u met de therapie begint.
- Blokkeer noch verstop de luchtopeningen van het apparaat en plaats haar niet op een zacht oppervlak (vb. zetel, bed).
- Het is verboden om eender welk voorwerp in de koelingsopeningen te steken. Gebruik het apparaat niet indien het vreemde geluiden maakt.
- Gebruik enkel originele Norditalia accessoires en vervangingsonderdelen om de prestaties, werking en veiligheid van het apparaat te verzekeren.
- Het is aangeraden om de hulpstukken niet uit te lenen aan andere personen. Om het risico op infectie te verminderen, raden wij aan de accessoires voor elk gebruik te desinfecteren.
Trek niet aan de kabel of aan het apparaat om de stekker uit het stopcontact te halen. Verwijder steeds de stekker na het gebruik. In geval van een verwijderbare kabel moet steeds eerst de stekker uit het stopcontact gehaald worden alvorens hem van het apparaat te ontkoppelen.
Stel het apparaat nooit bloot aan atmosferische factoren, bewaar haar in de voorziene omgevingscondities.
De slang of de voedingskabel niet om de hals wikkelen. Het toestel bevat kleine onderdelen die ingeslikt of ingeademd gevaarlijk kunnen zijn.
Het toestel niet gebruiken door het aan te sluiten op andere toestellen of accessoires die niet in aanwijzingen zijn beschreven.
Het toestel niet gebruiken als het in zeer stoffige omgevingen is geplaatst.

Periodieke controle:
Om de efficiëntie van het apparaat te behouden raden wij aan om de verstuivingsampoule elke 12 maanden (elke 6 maanden x voor frequent gebruik - 3 toepassingen per dag) te vervangen.
Beschadigde accessoires moeten worden vervangen.
Hoewel het toestel een lange levensduur heeft bij correct gebruik, raden we aan om het toestel te vervangen na 10 jaar of duizend werkuren vanaf de productie datum.
Periodiek, of in geval van twijfel over de prestaties van het apparaat, verificatie van de “vernevelde hoeveelheid”.
De test moet worden uitgevoerd met behulp van 4 ml fysiologische oplossing.
Als de prestaties niet voldoende zijn, probeer dan de accessoires en het filter te vervangen.

Inhoud:
1 kit
Kenmerken:
Merk EUREKA PHARMA
Categorie Sets
Prijs 75,00 
Reviews 5.0/5 (4 reviews)
Gewicht 55 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
5,0
4 reviews
5 sterren
(4)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Aerosol Studio 100 Bumba Drop 1 Kit werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Anissa

21/02/2018
Handig in huis
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Vanessa

09/11/2019
Super eenvoudig te gebruiken en echt goed product en veel plezier met kleine klonen
  0 0   Gemeld!
Virginie

19/03/2019
Ideaal voor kleine kinderen. Makkelijk te dragen. En makkelijk te gebruiken
  0 0   Gemeld!
Lise

24/06/2018
Zeer goede, gelukkige baby.
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten