Otosan Neusspray Baby Ontstoppend 30ml

Product met meervoudige werking om de neusholten voorzichtig te reinigen met een snel ontstoppend ef
10,96 
*
-16%
Online korting
**
9,18 

In voorraad!

+1.4% oftewel 0,13
in Mijn klantenbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24u in afhaalpunt
Beschrijving

Otosan Neusspray Baby Ontstoppend 30ml

Eigenschappen:
Otosan is een gamma natuurlijke en moderne oplossingen voor een pijnlijk gevoel aan de oren en andere ooraandoeningen op basis van beproefde remedies. Gekende methoden worden door Otosan vertaald naar de moderne tijd, waarbij veiligheid en hygiëne voorop staan.
Het medische hulpmiddel Otosan Nasal Spray Baby is een nasaal decongestivum voor punctueel gebruik. Het heeft de eigenschappen van een hypertonische zeewater oplossing met zeewater uit Bretagne en de gecombineerde werking van organische Aloë Vera gel, biologische essentiële olie van sinaasappel, kopergluconaat en arboxymethyl betagluaan.
De meervoudige werking van Otosan Nasal Spray Baby werkt lokaal door het diep reinigen van de neusholten, waardoor overmatig slijm verwijderd wordt en neusverstopping verminderd.
Dankzij de zachte formule en het feit dat deze vrij is van vasoconstrictors, is dit product bijzonder geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen met hart- en vaatziekten; in deze gevallen, gelieve altijd uw arts raadplegen voordat u het medische hulpmiddel gebruikt.

Otosan Nasal Spray Baby kan complementair gebruikt worden bij de behandeling van acute rhinitis en rhinosinusitis, onafhankelijk van de oorzaken. De ingrediënten van het product helpen het overtollige slijm te expectoreren en hebben een beschermend, kalmerend en verzadend effect op geïrriteerde slijmvliezen. Tegelijkertijd reinigt Otosan Nasal Spray Baby de neusholte dankzij de hypertonische oplossing en de werking van verschillende ingrediënten die waterafscheiding van het slijmvlies stimuleren waardoor dit vloeibaarder wordt. Hierdoor wordt het verwijderen van virussen, bacteriën, pollen alsook macro en micro particulen ondersteund. Dit medische hulpmiddel kan ook worden gebruikt bij overmatige droogte van neusslijmvlies. Otosan Nasal Spray Baby verlicht en creëert een omgeving die ongunstig is voor de ontwikkeling van bacteriën.

Otosan Nasal Spray Baby, wordt dankzij de afwezigheid van vasoconstrictors en de zachte werking van de werkzame bestanddelen, goed verdragen. Geen enkele ongewenste bijwerking, noch contra-indiaties werden tot op heden gemeld. Het frequent gebruik van Otosan Nasal Spray Baby creëert geen enkele afhankelijkheid, noch het risico op"rinitis medicamentosa".

Actieve componenten:
- Zeewater (geconcentreerd): reinigend en kalmerend effect
Het zeewater in deze formule is afkomstig uit de zee dicht bij Bretagne. Haar samenstelling lijkt sterk op een fysiologische oplossing en is bijzonder rijk aan minerale nutriënten en spoorelementen die essentieel zijn voor ons lichaam. Naast het reinigen van de neusholtes en het verwijderen van stof en pollen bevordert hypertonisch zeewater het zelfreinigend mechanisme van de bronchiën en maakt zij overtollig slijm vloeibaar wat het expectoreren ervan bevordert.

- Aloë vera gel afkomstig uit de biologische landbouw: beschermende en hydraterend werking
De polysachariden in Aloë Vera reageren op de slijmstof aanwezig in het oppervlak van de neusgaten en creëren zo een hechtende gel die het slijmvlies beschermt tegen irriterende stoffen en micro-organismen. Daarnaast hydrateert deze beschermende laag het geïrriteerde oppervlak waardoor door pijn, inflammatie en zwellen wordt onderdrukt.

- Essentiele olie van sinaasappel uit de biologische landbouw: ontspannende en zuiverende werking
Essentiële olie van sinaasappel staat bekend om haar verse citrusfruit aroma's. Ze heeft vele eigenschappen, waaronder het beschermen tegen externe organismen zoals microben en bacteriën. Ze staat ook bekend om haar relaxerende eigenschappen, aangezien ze zenuwspanning verzacht en slapeloosheid bestrijdt die kan voorkomen bij verkoudheden.

- Kopergluconaat: beschermende werking voor het slijmvlies
Kopergluconaat is een spoorelement dat het neusslijmvlies beschermt daar het toxisch is voor vele pathogene micro-organismen, waaronder griepvirussen en a den ovi russen.

- Carboxymethyl betaglucaan: verdunnende en slumhechtende werking
Het is een polysacharide afkomstig van betaglucaan bekomen door het extrageren ervan vanuit de celwanden van gisten en schimmels. Het maakt het neusslijmvlies vloeibaarder en bevordert de mucociliaire beweging. Aangezien het mucco-adhesief is, bevordert het het vrijgeven van de andere componenten van de formule, waardoor het product een meer graduele en effectievere werking heeft
Formule met bio-extracten
Zonder bewaarmiddelen of chemicaliën

Indicaties:
Otosan Nasal Spray Baby is ideaal als ondersteuning bij de behandeling van inflammaties, zoals verschillende soorten rhinitis (virale, bacteriële of allergische), sinusitis en droogheid van de neusslijmvliezen alsook na een chirurgische ingreep.

Samenstelling:
Zeewater uit Bretagne (1,1%), carboxymethyl betaglucaan (polysachariden), kopergluconaat, bio aloe vera (polysachariden) en essentiële bio olie van sinaasappel

Gebruiksaanwijzing:
- 1 verstuiving per neusgat 2-4 keer per dag gedurende 10-15 dagen
- Snuit uw neus voordat u de spray gebruikt.
- Houd uw hoofd rechtop en spray de oplossing in elk neusgat.
- Druk na het spuiten zachtjes met uw wijsvinger op uw neusgat om de oplossing goed te verspreiden op het neusslijmvlies.
- Na de aanbrengen van de oplossing, kan men een licht tintelend gevoel hebben.
- Spoel het sproeistuk af na elk gebruikt met warm gebruik en veeg het schoon het meteen papieren handdoek.

Voorzorgsmaatregelen:
Bewaren op kamertemperatuur op een droge plaats, weg van direct zonlicht en warmtebronnen.
Buiten bereik van kinderen houden.
Enkel uitwendig gebruik.
Niet inslikken.
Vermijd contact met de ogen.
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten.
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor schaaldieren en/ of weekdieren.
Ze kunnen echter in zeldzame gevallen anosmie veroorzaken.
De flacon is enkel voor persoonlijk gebruik: hij kan infectie overdragen.

Inhoud:
30 ml
Kenmerken:
Merk EUREKA PHARMA
Categorie Neusreiniging
Prijs 9,18 
Reviews 4.4/5 (9 reviews)
Gewicht 88 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
4,4
9 reviews
5 sterren
(4)
4 sterren
(5)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Otosan Neusspray Baby Ontstoppend 30ml werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Si

09/10/2020
heel praktisch om mee te nemen, om de neus mee schoon te maken
  0 0   Gemeld!
Lessly

30/09/2020
Nog niet getest maar sterk aanbevolen
  0 0   Gemeld!
Jean

12/08/2019
Eigenlijk was ik verkeerd om te bestellen, maar de effecten zijn goed
  0 0   Gemeld!
Kimberley

04/02/2019
Meer natuurlijk, gebruikt als mijn drie en een half jaar oude dochter lijdt aan een overvolle neus
  0 0   Gemeld!
Camille

27/12/2018
Moeilijk om zijn doeltreffendheid te bewijzen omdat de koude altijd aanwezig is maar deze nevel is geschikt voor kinderen
  1 0   Gemeld!
Delphine

19/11/2018
Zeer goed geaccepteerd door mijn jonge kinderen. Effectieve spray
  0 0   Gemeld!
Gaëlle

08/04/2018
Geadviseerd door onze kinderarts.
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht: