Excilor Forte Behandeling Van Schimmelnagels 30ml

van Excilor
Verlaagt de pH van de nagel wat de omgeving ongunstig maakt voor de ontwikkeling van schimmels.
32,90 
*
-15%
Online korting
**
28,08 

In voorraad!

+2.2% oftewel 0,61
in Mijn klantenbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24u in afhaalpunt
Beschrijving

Excilor Forte Behandeling Van Schimmelnagels 30ml

Eigenschappen:
Schimmelnagels (ook kalknagels of onychomycose genoemd) zijn teen- of vingernagels die met schimmel (dermatofyten) geïnfecteerd zijn. De infectie begint meestal aan de nagelranden, die daardoor witgeel, bruin of groen verkleuren. De schimmel kruipt onder of in de nagel en veroorzaakt een brokkelige verdikking. Soms kan de nagel gedeeltelijk of volledig loslaten, wat pijn kan veroorzaken. In sommige gevallen komt de nagel los van de teen of de vinger.
Schimmelinfecties ontstaan op de nagels – meestal op teennagels – door overmatig vocht, warmte, transpiratie of mogelijk gebrekkige hygiëne. Normaal is de nagel te dik om de schimmel door te laten maar beschadigde nagels kunnen gemakkelijk geïnfecteerd raken. Het dragen van te nauwe schoenen en/ of transpirerende voeten vormen een ideale omgeving voor de ontwikkeling van schimmels. Schimmelinfecties worden ook eenvoudig overgedragen op andere personen (vb. via gemeenschappelijke doucheruimtes). U kunt ook uzelf besmetten: één schimmelnagel kan voldoende zijn om de andere nagels aan te tasten. Sommige mensen (diabetici, cortisone gebruikers, mensen met een verminderde afweer) zijn gevoeliger voor schimmelinfecties. Behandel ze tijdig: hoe kleiner de infectie, hoe korter de behandelingsduur. Bovendien voorkomt u de aantasting van andere nagels.

De belangrijkste bouwstof van de nagel is keratine, wat vrijwel ondoordringbaar is voor de meeste antischimmelpreparaten. In de meeste gevallen zit de schimmel ook aan de onderkant van de nagel, waardoor deze moeilijker te behandelen is.
Excilor Forte controleert de micro-omgeving van de nagel door het nagelbed te verzuren.
Excilor Forte kan de nagel penetreren, zodat de nagel van binnenuit kan worden behandeld. Het kan enkele maanden duren alvorens de aangetaste nagel er weer volledig gezond uitziet. Een teennagel groeit slechts +/- 1,5 mm per maand. Excilor Forte verlaagt snel de pH van de nagel wat de omgeving ongunstig maakt voor de ontwikkeling van schimmels. De beschadigde nagel moet echter de tijd hebben om uit te groeien.
De doeltreffendheid van Excilor Forte is bewezen tijdens klinische studies.

De voordelen van Excilor Forte:
- Doeltreffende behandeling van schimmelnagels, zelfs gevorderde schimmelnagels
- Slechts 1x/dag
- Onmiddellijk gladder effect
- Mogelijk gebruik van nagellak

Indicaties:
Externe gebruik
Voor de behandeling van schimmelnagels

Samenstelling:
Water, polyurethaan, azijnzuur, pepermunt olie, octlyl gallaat, polysorbaat 80, dehydroacetic zuur, cetyl acetaat, geacetyleerde lanoline alcoholen, conserveermiddel, biotine

Gebruiksaanwijzing:
Excilor Forte één keer per dag aanbrengen, bij voorkeur na het douchen. Reinig de nagel en verwijder eventuele nagellak volledig voor het aanbrengen. Het flesje goed schudden voor gebruik. Gebruik het kwastje om het hele nageloppervlak te bedekken. Breng voldoende Excilor Forte aan. Laat de nagel drogen. Dit duurt 3-5 minuten.

Het product is wit, maar droogt transparant op. Wanneer de nagel droog is voel je een rubberlaagje. Het rubber gevoel wordt na verloop van tijd minder. Voor optimaal effect wordt geadviseerd nog even te wachten voordat sokken/schoenen worden aangetrokken (tot 5 minuten). Een tintelend gevoel onder de nagel na het aanbrengen is normaal en bewijst dat het product volledig in de nagel is gedrongen.

Het gevormde laagje is waterafstotend en is bij normaal gebruik bestand tegen wrijving. Desondanks zou het kunnen dat kleine deeltjes van het laagje, aan het uiteinde van de nagel, loslaten. Dit heeft geen gevolgen voor de effectiviteit van het product. Het laagje kan gecombineerd worden met nagellak en na het drogen kan de nagellak aangebracht worden.

Na 24 uur het laagje verwijderen. Dit lukt het beste door aan de zijkant van de nagel een deel los te trekken. Rol het laagje verder los, totdat het helemaal verwijderd is van de nagel. Dit gaat gemakkelijker met warm water of onder de douche. Breng vervolgens een nieuw laagje aan, zoals hierboven wordt beschreven. Handen wassen na aanbrengen van het nieuw laagje. Voor het beste resultaat, de nagel gedurende minimaal 3 maanden behandelen.

Geïnfecteerde teennagels voorkomen:
- Was uw voeten regelmatig. Indien er zeep wordt gebruikt, spoel ze dan overvloedig af zodat er geen zeepresten achterblijven.
- Droog de voeten goed af, vooral tussen de tenen.
- Draag schone, katoenen of wollen sokken.
- Draag ventilerende, niet te nauwe schoenen. Wissel regelmatig van schoenen.
- Gebruik een schimmel verwijderend product voor de schoenen.
- Draag slippers in ruimtes waar veel mensen op blote voeten lopen, zoals in doucheruimtes, kleedkamers en zwembaden.

Voorzorgsmaatregelen:
Het flesje goed schudden voor gebruik.
Buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren.
Diabetici met voetproblemen moeten regelmatig hun arts consulteren.
Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen.
Bewaar op kamertemperatuur (5-25°C) en verwijderd houden van warmte of zonlicht.
Alle contact met ogen en slijmvliezen vermijden. Bij contact met ogen of slijmvliezen, overvloedig spoelen met water.
Zet de behandeling voort totdat de nagel volledig is hersteld. De dop van het flesje goed sluiten na elk gebruik om verdamping te voorkomen. Er kan zich een laagje vormen aan de rand van het flesje.
Bij branderig gevoel, jeuk of lichte, lokale pijn, stop de behandeling en raadpleeg uw apotheker of arts indien de symptomen verergeren.

Inhoud:
30 ml
Kenmerken:
Merk Excilor
Categorie Nagels
Prijs 28,08 
Reviews 4.3/5 (52 reviews)
Gewicht 28 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
4,3
52 reviews
5 sterren
(28)
4 sterren
(12)
3 sterren
(9)
2 sterren
(3)
1 ster
(0)
Alle reviews over Excilor Forte Behandeling Van Schimmelnagels 30ml werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Françoise

25/09/2020
Ben er nog niet lang genoeg mee bezig om niu al resultaat te merken. Wel moeilijk om af te halen maar ls je je voet in warm water laat weken dan is het gemkkelijker
  0 0   Gemeld!
anny

09/08/2020
ok werkt goed ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok
  0 0   Gemeld!
Valérie

26/09/2019
weet nog niet of het werkt, daarvoor gebruik ik het nog niet lang genoeg… Wel moeilijk te verwijderen, zelfs na een heet voetbad van een kwartier, niet zo gebruiksvriendelijk dus. Hopelijk kan ik binnenkort resultaat zien want anders hou ik deze behandeling geen 3 maanden vol.
  0 0   Gemeld!
davy

10/06/2019
Zonder enige twijfel het allerbeste product in dit segment.
  1 0   Gemeld!
Nephtys

19/04/2019
Lang wachten op resultaat maar t werkt echt wel :)
  0 0   Gemeld!
marie jeanne

08/12/2018
Beetje lastig om elke dag de teen te reinigen en het laagje te verwijderen
  1 0   Gemeld!
Walter

09/11/2018
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Produkt uitsmeren op de nagel, hier moet niet gevijld worden zoals bij sommige andere produkten.
  0 0   Gemeld!
Beatrice

29/07/2018
Voldoet niet helemaal aan de verwachtingen omdat het laagje gemakkelijk lost bij het dragen van gesloten schoenen.
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Annick

27/11/2020
Grappige textuur ... komt niet goed uit
  0 0   Gemeld!
Marc

14/10/2020
Bekend maar geen overtuigend resultaat \ NHow veel potten voor een goed resultaat ??
  0 0   Gemeld!
Monique

25/09/2020
Sterke nagelschimmel. Na een paar keer aanbrengen is het effect voelbaar in termen van het gladdere uiterlijk van de nagel en is daarom zeer aanmoedigend om regelmatig door te gaan. Het geeft me hoop de schimmelinfectie te boven te komen
  0 0   Gemeld!
veronique

20/09/2020
Ik heb het besteld voor teennagelschimmel. Ik zal de behandeling starten.
  0 1   Gemeld!
Jacques

27/08/2020
Op zoek naar andere producten.
  0 0   Gemeld!
Roselyne

14/08/2020
perfect voor nagelschimmel
  1 0   Gemeld!
Anne-Cécile

11/08/2020
zeer effectieve producten, geeft een snel resultaat
  1 0   Gemeld!
Fernande

07/04/2020
Ik slaagde erin om een nagel te genezen na 9 maanden behandeling, maar de andere, het is meer dan een jaar geleden en nog steeds niet genezen, is nog steeds beter. Ik heb al een pot leeggemaakt.
  5 0   Gemeld!
Sylvia

05/12/2019
Mycosis bij een teen. Effectief maar heel langzaam om te genezen! Bijna een jaar ...
  2 0   Gemeld!
Françoise

28/11/2019
Gekocht naast de exilor 3,3 ml-oplossing, om een vernis op de nagel te kunnen aanbrengen (zoals beloofd in de instructies), maar het is niet praktisch omdat de droogtijd erg lang is en de vernis niet Het is niet bestand tegen wrijven in de schoen en het is moeilijk om de nagel te reinigen om de exilorlaag te verwijderen. Geen mening over de effectiviteit ervan omdat deze weinig wordt gebruikt. Ik raad de exilor niet aan in deze presentatie, maar ik gaf een beoordeling van 5/5 voor de exilor-oplossing van 3,3 ml
  4 1   Gemeld!
Catherine

30/10/2019
Een indicatie ontbreekt, het is de tijd waarin het nodig is om dit geneesmiddel te gebruiken zodat de nagel "uitgehard" wordt.
  1 2   Gemeld!
NIYA

07/10/2019
Het is heel goed, ik koop voor mijn moeder, ik zal aanbevelen,
  1 0   Gemeld!
Nathalie

24/09/2019
Effectief product. Om het te verwijderen, is het noodzakelijk om een voldoende laag aan te brengen en gemakkelijk te laten na de douche.
  2 0   Gemeld!
Evelyn

20/09/2019
Dit product is gemakkelijk te gebruiken, het is effectief en de verpakking is handig
  1 0   Gemeld!
Marie

10/09/2019
GEBRUIKT AAN BOORD VAN EEN VRIEND SNEL EFFECT EEN WEEK EN MIJN OOM VERTEGENWOORDIGD
  1 2   Gemeld!
Carine

27/06/2019
geweldig product. Het beste voor nu dat mijn nagelschimmel geneest. Na 1 week zijn al resultaten geboekt.
  2 1   Gemeld!
Eric

13/06/2019
moeilijk te gebruiken, vooral om het te verwijderen. probleem wanneer we een sok opzetten
  1 1   Gemeld!
Ana

10/06/2019
Het product is vervelend om te gebruiken in die zin dat het erg moeilijk is om de film elke keer te verwijderen, zelfs na het douchen
  2 3   Gemeld!
Jean

06/06/2019
Goed product maar bcp te duur !!!! Traag voor genezing Mycose van de voet komt terug na aankoop van 2 flessen en zeer trage verzorging.
  2 0   Gemeld!
Josiane

06/05/2019
Heel praktisch! Ik gebruik het op grote tenen; duidelijke verbetering na sommige toepassingen
  2 0   Gemeld!
Nancy

24/04/2019
Niet erg effectief voor mijn metgezel. De andere was beter
  3 1   Gemeld!
SOPHIE

14/04/2019
Uil-applicatie, maar niet altijd gemakkelijk te verwijderen
  4 0   Gemeld!
ODETTE

06/04/2019
Heel goed. Eenvoudig aan te brengen maar te verwijderen is een beetje ingewikkeld. Om te adviseren.
  2 1   Gemeld!
Martine

03/04/2019
Zeer effectief voor een goed vastgestelde schimmelinfectie \ n \ n
  4 0   Gemeld!
Nicolas

29/03/2019
De behandeling is aan de gang maar het lijkt te werken, aan de andere kant is het vloeiende en glanzende effect helemaal niet maar het is niet het belangrijkste
  2 0   Gemeld!
Jonathan

04/03/2019
erg goed voor nagel schimmel
  1 0   Gemeld!
Isabelle

06/02/2019
Dit product is zeer eenvoudig te installeren maar zeer moeilijk te verwijderen
  5 1   Gemeld!
Aicha

05/01/2019
Niets te zeggen eenvoudig te gebruiken en effectief product.
  0 0   Gemeld!
Abreu Manuella

03/01/2019
Teleurgesteld om te gebeuren. Ar het nauwelijks gezegd dat het niet houd en geen resultaten helemaal niet tevreden ik betreur het
  2 0   Gemeld!
CHRISTIANE

11/12/2018
Geen probleem Ik beveel dit product aan bij mijn familie
  0 0   Gemeld!
rossella

08/12/2018
Het lijkt effectief tegen mycoses .. Ik raad aan!
  0 0   Gemeld!
Fernande

06/12/2018
Na 3 weken gebruik verspreidt de schimmel zich niet meer zo gegroeid met de vingernagel. Het duurt nog 2 tot 3 maanden om te genezen. Ziet er beter uit dan de pen.
  4 0   Gemeld!
Aicha

25/11/2018
TB voor nagelschimmel die lange tijd moet worden ingenomen, maar de ontwikkeling van schimmels neutraliseert.
  5 1   Gemeld!
Stéphane

31/10/2018
Zeer goed product, mycosis van een teennagel, product dat perfect de nagel bedekt, verwijdering van de film niet altijd voor de hand liggend. Ja, ik zou dit product aanbevelen.
  0 0   Gemeld!
Patrick

27/10/2018
Effectief product: objectief waarneembare resultaten na 10 dagen gebruik (opstandige mycose van een grote teennagel). Eenvoudig te installeren, sneldrogend. Ik raad dit product natuurlijk aan.
  3 0   Gemeld!
armelle

17/09/2018
Goed product, effectief
  1 0   Gemeld!
Jean-pierre

10/09/2018
Effectief product en relatief eenvoudig te gebruiken, maar het is noodzakelijk om de behandeling te verlengen (3 extra maanden) voor een totale remissie.
  3 0   Gemeld!
adriana
  0 0   Gemeld!
Nicole

01/07/2018
Maar zoals ik al zei voor het vilt van hetzelfde merk, is het nodig door te zetten
  1 0   Gemeld!
Dirk

01/07/2018
Voldoe aan de behoeften
  0 0   Gemeld!
Jean-Marie
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten