Excilor Extra Forte Behandeling Van Schimmelnagels 30ml + Gratis 1 Nagelknipper

van Excilor

Voor de behandeling van schimmelnagels

  Aan mijn Favorieten toevoegen
29,94 
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Schimmelnagels (ook kalknagels of onychomycose genoemd) zijn teen- of vingernagels die met schimmel (dermatofyten) geïnfecteerd zijn. De infectie begint meestal aan de nagelranden, die daardoor witgeel, bruin of groen verkleuren. De schimmel kruipt onder of in de nagel en veroorzaakt een brokkelige verdikking. Soms kan de nagel gedeeltelijk of volledig loslaten, wat pijn kan veroorzaken. In sommige gevallen komt de nagel los van de teen of de vinger.
Schimmelinfecties ontstaan op de nagels – meestal op teennagels – door overmatig vocht, warmte, transpiratie of mogelijk gebrekkige hygiëne. Normaal is de nagel te dik om de schimmel door te laten maar beschadigde nagels kunnen gemakkelijk geïnfecteerd raken. Het dragen van te nauwe schoenen en/ of transpirerende voeten vormen een ideale omgeving voor de ontwikkeling van schimmels. Schimmelinfecties worden ook eenvoudig overgedragen op andere personen (vb. via gemeenschappelijke doucheruimtes). U kunt ook uzelf besmetten: één schimmelnagel kan voldoende zijn om de andere nagels aan te tasten. Sommige mensen (diabetici, cortisone gebruikers, mensen met een verminderde afweer) zijn gevoeliger voor schimmelinfecties. Behandel ze tijdig: hoe kleiner de infectie, hoe korter de behandelingsduur. Bovendien voorkomt u de aantasting van andere nagels.

De belangrijkste bouwstof van de nagel is keratine, wat vrijwel ondoordringbaar is voor de meeste antischimmelpreparaten. In de meeste gevallen zit de schimmel ook aan de onderkant van de nagel, waardoor deze moeilijker te behandelen is.
Excilor Forte controleert de micro-omgeving van de nagel door het nagelbed te verzuren.
Excilor Forte kan de nagel penetreren, zodat de nagel van binnenuit kan worden behandeld. Het kan enkele maanden duren alvorens de aangetaste nagel er weer volledig gezond uitziet. Een teennagel groeit slechts +/- 1,5 mm per maand. Excilor Forte verlaagt snel de pH van de nagel wat de omgeving ongunstig maakt voor de ontwikkeling van schimmels. De beschadigde nagel moet echter de tijd hebben om uit te groeien.
De doeltreffendheid van Excilor Forte is bewezen tijdens klinische studies.

De voordelen van Excilor Forte:
- Doeltreffende behandeling van schimmelnagels, zelfs gevorderde schimmelnagels
- Slechts 1x/ dag 
- Onmiddellijk gladder effect
- Mogelijk gebruik van nagellak

Indicaties:
Externe gebruik
Voor de behandeling van schimmelnagels

Samenstelling:
Water, polyurethaan, azijnzuur, pepermunt olie, octlyl gallaat, polysorbaat 80, dehydroacetic zuur, cetyl acetaat, geacetyleerde lanoline alcoholen, conserveermiddel, biotine

Gebruiksaanwijzing:
Excilor Forte één keer per dag aanbrengen, bij voorkeur na het douchen. Reinig de nagel en verwijder eventuele nagellak volledig voor het aanbrengen. Het flesje goed schudden voor gebruik. Gebruik het kwastje om het hele nageloppervlak te bedekken. Breng voldoende Excilor Forte aan. Laat de nagel drogen. Dit duurt 3-5 minuten.

Het product is wit, maar droogt transparant op. Wanneer de nagel droog is voel je een rubberlaagje. Het rubber gevoel wordt na verloop van tijd minder. Voor optimaal effect wordt geadviseerd nog even te wachten voordat sokken/schoenen worden aangetrokken (tot 5 minuten). Een tintelend gevoel onder de nagel na het aanbrengen is normaal en bewijst dat het product volledig in de nagel is gedrongen.

Het gevormde laagje is waterafstotend en is bij normaal gebruik bestand tegen wrijving. Desondanks zou het kunnen dat kleine deeltjes van het laagje, aan het uiteinde van de nagel, loslaten. Dit heeft geen gevolgen voor de effectiviteit van het product. Het laagje kan gecombineerd worden met nagellak en na het drogen kan de nagellak aangebracht worden.

Na 24 uur het laagje verwijderen. Dit lukt het beste door aan de zijkant van de nagel een deel los te trekken. Rol het laagje verder los, totdat het helemaal verwijderd is van de nagel. Dit gaat gemakkelijker met warm water of onder de douche. Breng vervolgens een nieuw laagje aan, zoals hierboven wordt beschreven. Handen wassen na aanbrengen van het nieuw laagje. Voor het beste resultaat, de nagel gedurende minimaal 3 maanden behandelen.

Geïnfecteerde teennagels voorkomen:
- Was uw voeten regelmatig. Indien er zeep wordt gebruikt, spoel ze dan overvloedig af zodat er geen zeepresten achterblijven.
- Droog de voeten goed af, vooral tussen de tenen.
- Draag schone, katoenen of wollen sokken.
- Draag ventilerende, niet te nauwe schoenen. Wissel regelmatig van schoenen.
- Gebruik een schimmel verwijderend product voor de schoenen.
- Draag slippers in ruimtes waar veel mensen op blote voeten lopen, zoals in doucheruimtes, kleedkamers en zwembaden.

Voorzorgsmaatregelen:
Het flesje goed schudden voor gebruik.
Buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren.
Diabetici met voetproblemen moeten regelmatig hun arts consulteren.
Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen.
Bewaar op kamertemperatuur (5-25°C) en verwijderd houden van warmte of zonlicht.
Alle contact met ogen en slijmvliezen vermijden. Bij contact met ogen of slijmvliezen, overvloedig spoelen met water.
Zet de behandeling voort totdat de nagel volledig is hersteld. De dop van het flesje goed sluiten na elk gebruik om verdamping te voorkomen. Er kan zich een laagje vormen aan de rand van het flesje.
Bij branderig gevoel, jeuk of lichte, lokale pijn, stop de behandeling en raadpleeg uw apotheker of arts indien de symptomen verergeren.

Inhoud:
30 ml + 1 Nagelknipper

Kenmerken:
Merk Excilor
Categorie Schimmelnagels
Prijs 32,90
Reviews 4.3/5 (3 reviews)
4,3
3 reviews
5 sterren
(2)
4 sterren
(0)
3 sterren
(1)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Alle beoordelingen voor Excilor Extra Forte Behandeling Van Schimmelnagels 30ml + Gratis 1 Nagelknipper zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.