Fluorecare SARS-CoV-2 En Influenza A/B En RSV Antigeen Gecombineerde Testkit

van Fluorecare
Fluorecare SARS-CoV-2 En Influenza A/B En RSV Antigeen Gecombineerde Testkit
Klantenbonus
0,02  €
12,09
-59%
Voordeel
4,99 
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

SARS Covid en Influenza A/B en RSV Combinatietestkit

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
De Fluorecare SARS CoV 2 En Influenza A/B En RSV Antigeen Gecombineerde Testkit is toepasbaar voor de gelijktij dige kwalitatieve detectie en differentiatie van het nieuw coronavirus (SARS CoV 2 a ntigeen), Influenza A virus, Influenza B virus a ntigeen en/ of RSV antigeen in neusuitstrijkjes uit de populatie in vitro.
Het kan worden gebruikt als hulpmiddel om de coronavirusinfectieziekte (COVID 19), veroorzaakt door SARS CoV 2, te diagnosticeren bij symptomatische patiënten binnen 7 dagen na aanvang. Het kan ook worden gebruikt als hulpmiddel om de ziekten veroorzaakt door Influenza A/B of RSV te diagnosticeren.
Alleen voor in vitro diagnostisch gebruik. Voor zelftest.

Zorg ervoor dat uw testkit het volgende bevat:
1. Testkaart
2. Monsterbehandelingsoplossing
3. Steriel bemonsteringsstaafje
4. Monster extractie buis

Principe:
Het SARS CoV 2 En Influenza A/B RSV antigeen wordt kwalitatief gedetecteerd in monsters van neusuitstrijkjes uit de populatie met behulp van de colloïdale goudmethode. Nadat het monster is toegevoegd, wordt het SARS CoV 2 antigeen (of Influenza A/B en RSV antigeen ) in het te testen mons ter gecombineerd met het SARS CoV 2 antilichaam (of Influenza A/B en RSV antilichaam ) dat met colloïdaal goud gemarkeerd is op het bindkussen om het SARS CoV 2 antigeen (of Influenza A/B & RSV antigeen antilichaam colloïdaal goudcomplex te vormen. Door de chromatografie verspreidt het SARS CoV 2 antigeen (of Influenza A/B en RSV antigeen antilichaam colloïdaal goudcomplex zich langs het nitrocellulose membraan . Binnen de detectielijn bindt het SARS CoV 2 antigeen (of Influenza A/B en RSV antigeen antili chaamcomplex aan het antilichaam in het gebied van de detectielijn en wordt een paarsrode strook weergegeven. Met colloïdaal goud gemarkeerd SARS CoV 2 antigeen (of Influenz a A/B en RSV antigeen antilichaam verspreid naar het kwaliteitscontrolelijn gebied (C) wordt opgevangen door anti muis IgG van schapen om rode stroken te vormen . Wanneer de reactie is voltooid, kunnen de resultaten worden geïnterpreteerd door visuele observatie.

Indicaties:
Deze kit is geschikt voor personen ouder dan 2 jaar.
Voor gelijktijdige kwalitatieve detectie en differentiatie van nieuw coronavirus (SARS CoV 2-antigeen), influenza A-virusantigeen, influenza B-virusantigeen en/ of RSV-antigeen

Gebruiksaanwijzing:
Over Covid 19, Influenza en RSV:
De nieuwe coronavirussen behoren tot het geslacht β. COVID 19 is een acute luchtweginfectieziekte . Mensen zijn over het algemeen vatbaar. Momenteel vormen de patiënten die besmet zijn met het nieuwe coronavirus de belangrijkste bron van besmetting .
Asympto matisch besmette personen kunnen ook een bron van besmetting zijn. Op basis van het huidige epidemiologische onderzoek is de incubatietijd 1 tot 14 dagen, meestal 3 tot 7 dagen. De hoofdsymptomen zijn koorts, vermoeidheid en droge hoest. Neusverstopping, loopneus, keelpijn, spierpijn en diarree komen in sommige gevallen voor.
Influenza (griep) is een besmettelijke ziekte van de luchtwegen die wordt veroorzaakt door influenzavirussen. Influenz a viru ssen kunnen een milde tot ernstige ziekte veroorzaken. Ernstige complicaties van griep kunnen leiden tot ziekenhuisopname of overlijden. Sommige mensen, zoals oudere mensen, jonge kinderen en mensen met bepaalde onderliggende gezondheidsaandoeningen, lopen een hoger risico op ernstige complicaties bij griep.
Er zijn twee hoofdtypen van griepvirussen: type A en type B. Zowel type A als type B griepvirussen verspreiden zich regelmatig onder mensen en zijn elk jaar verantwoordelijk voor de seizoensgriep.
Respiratoir syncytieel virus (RSV) behoort tot het geslacht Pneumovirus van de familie Paramyxoviridae. Besmetting is mogelijk via hoest en luchtdruppels en veroorzaakt vooral infecties van de lagere luchtweg en zoals bronchiolitis en longontsteking bij zuig elingen jonger dan 6 maanden en infecties van de bovenste luchtwegen zoals rinitis en verkoudheid bij oudere kinderen en volwassenen, en bronchitis of longontsteking bij ouderen.

Gebruik een ontsmettingsmiddel om uw handen te desinfecteren na ze te wassen.
Reinig het tafelblad waarop de test zal worden uitgevoerd.
Lees vóó r het testen de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door en breng de testkit en monsters vóór gebruik op kamertemperatuur (20-25°C ). De test zou bij 20-25°C moeten worden uitgevoerd.
Als de kit uit de koelkast wordt gehaald, laat hem dan 5 minuten op kamertemperatuur (20-25°C) staan voor het testen.

1. Draai de dop van de monster extractie buis en verwijder de binnenste blauwe stop. Het doel van de blauwe stop is te voorkomen dat het product lekt tijdens het transport en de blauwe stop moet worden verwijderd voor gebruik.
Steek de monsterextractie buis in het gat van de kit of gebruik andere accessoires om de monsterextractie buis op zijn plaats te houden.2. Scheur de foliezak, haal de testkaart eruit en gebruik deze zo snel mogelijk binnen 1 uur.
3. Monsterverzameling.

Methode voor het verzamelen van neusuitstrijkjes:
- Haal het s teriel bemonsteringsstaafje voorzichtig uit de verpakking. (Voorkom het aanraken van het uiteinde van het wattenstaafje).
Steek het steriele bemonsteringsstaafje in het linker neusgat tot een diepte van ongeveer 2,5 cm (1 inch) vanaf de rand van het neusgat.- Draai het bemonsteringsstaafje op de neusgatwand (slijmvlies) 5 keer om een adequate bemonstering te garanderen.- Herhaal het proces in het rechter neusgat met hetzelfde bemonsteringsstaafje om een adequa te bemonstering te garanderen.4. Plaats het bemonsteringsstaafje in de buis, breek het staafje bij het breekpunt van het staafje en laat de onderste helft achter in de monsterextractie buis. Sluit de dop.5. Knijp 10 keer in de monsterextractie buis met het bemonsteringsstaafje erin. Wacht vervolgens 1 minuut op de reactie van het monster. Schroef het uiteinde van de dop los. Als het uiteinde van de dop niet wordt losgeschroefd en als de blauwe stop in de monster extractie buis niet wordt verwijderd, is het niet mogelijk om vloeistof te druppelen.
Elk monsterputje van de testkaart vereist 2 druppels (ongeveer 60 μl ) van de behandelde monsteroplossing. De putjes gemarkeerd met een "S" onder de tekens COVID 19, Influenza A/B of RSV zij n de monsterputjes. U kunt 3 monsterputjes tegelijk vullen om 3 verschillende soorten antigenen te detecteren, of u kunt slechts één monsterputje vullen om één type antigeen te detecteren. Er kunnen slechts 2 druppels van de behandelde monsteroplossing aan elk monsterputje worden toegevoegd. Het toevoegen van te veel of te weinig van de behandelde monsteroplossing kan leiden tot ongeldige testresultaten.
Nadat het monster is toegevoegd, worden de dop, het uiteinde van de dop en de blauwe stop allemaal terug in de monsterextractie buis geplaatst en als verontreinigd behandeld.6. De testkaart wordt 15 minuten bij kamertemperatuur bewaard om de testresultaten te observeren, maar na 20 minuten worden de observatieresultaten ongeldig. Als u de testresultaten na 20 minuten leest, kunnen de testresultaten verkeerd of ongeldig zijn. Tijdens het wachten mag u de testkaart niet aanraken of de testka art niet van het tafelblad tillen.Interpretatie van de resultaten:
1. Positief voor COVID 19 antigeen of RSV : Twee rode stroken, zowel de detectielijn (T lijn) als de kwaliteitscontrolelijn (C lijn) zijn gekleurd.
Opmerking: Ongeacht of de detectielijn (T lijn) lichter of donkerder is dan deandere , is het resultaat Positief
2. Positief voor Influenza A/B : Lijn A en de controlelijn (C lijn) zijn gekleurd om Influenza A positief weer te geven. Lijn B en de controlelijn (C lijn) zijn gekleurd om Influenza B positief weer te geven. Lijn A, lijn B en de controlelijn (C lijn) zijn gekleurd om aan te geven dat zowel Influenza A als Influenza B positief zijn.
Opmerking: Ongeacht of de Lijn A of Lijn B lichter of donkerder is dan deandere , is het resultaat Positief
3. Negatief: een rode strook, de kwali teitscontrolelijn (C lijn) is gekleurd.
4. Ongeldig:De positie van de kwaliteitscontrolelijn (C lijn) in het observatievenster is niet gekleurd wat aangeeft dat de test ongeldig is. De bemonstering en de test moeten opnieuw worden uitgevoerd met een nieuwe kit.

Resultaat voor COVID 19 antigeen:

Resultaat voor Influenza A/B:

Resultaat voor RSV:Wat moet u doen na het lezen van het testresultaat:
1. Een positief resultaat voor COVID 19 antigeen betekent dat u mogelijk de ziekte COVID 19 heeft. Neem contact op met uw arts voor verder medisch advies. Mogelijk wordt u gevraagd om thuis geïsoleerd te blijven om verspreiding van het virus naar anderen te voorkomen. Draag indien geadviseerd een gezichtsmasker en was regelmatig uw handen met zeep en water. Een positief resultaat voor Influenza A/B of RSV betekent dat u mogelijk de griep of RSV heeft.
Neem contact op met uw arts voor verder medisch advies. Draag indien geadviseerd een gezichtsmasker om te voorkomen dat de ziekte aan anderen wordt overgedragen.
2. Een negatief resultaat voor COVID 19, Influenza A/B of RSV antigeen betekent dat het virus dat COVID 19, Influenza A /B of RSV veroorzaakt, niet in uw monster is gevonden. Een negatief testresultaat garandeert niet dat u COVID 19 niet of nooit heeft gehad, noch bevestigt het dat u op dit moment niet besmettelijk bent.
De zelftest geeft geen volledige zekerheid
3. U mag geen medisch gerelateerde beslissingen nemen zonder eerst uw arts te raadplegen. Elke actie die u onderneemt nadat u uw testresultaten heeft ontvangen, moet voldoen aan de huidige locale regelgeving.
4. Als er een gemengde infectie is van het COVID 19 virus, het griepvirus en het RSV virus, kan de ziekte ernstiger zijn en kunnen er overeenkomstige complicaties optreden. Zorg voor persoonlijke bescherming om te voorkomen dat u anderen besmet en neem zo snel mogelijk contact op met een arts voor een diagnose.

Voorzorgsmaatregelen:
Kinderen jonger dan 14 jaar moeten worden getest door de ouders of wettelijke voogden.
Personen van 14 17 jaar kunnen onder toezicht van volwassenen of ouders (18 60 jaar) monsters verzamelen en testen. De toezichthoude nde personen moeten ervoor zorgen dat de gebruikers de vereisten in de instructies begrijpen en moeten controleren of de gebruiker de handeling en correct uitvoert.
Voor personen ouder dan 75 jaar wordt aanbevolen dat familieleden of voogden (18-60 jaar oud) deze kit gebruiken om monsters te verzamelen en te testen.

Opslagomstandigheden en vervaldatum:
1. De testkit moet worden bewaard bij 2-30°C op een droge plaats en uit de buurt van zon licht. De testkit is 18 maanden geldig na de productiedatum. Zie de verpakking
2. De testkaart moet tot gebruik in het verzegelde zakje blijven. Zodra het testkaartzakje is geopend, moet de test binnen 1 uur worden uitgevoerd.

Neem maatregelen tijdens de test om verspreiding van een infectie te voorkomen:
1. Doe na de observatie en test de gebruikte product bestanddelen in een plastic zak, sluit deze zak en stop hem in een andere plastic za k alvorens hem weg te gooien. Breng opnieuw handreinigingsmiddel aan om uw handen te desinfecteren.2. Voer de bovenstaande testprocedure alleen uit in een geïsoleerde ruimte.

Beperking van de methodologie:
1. Deze kit is een kwalitatieve test en wordt alleen gebruikt voor in vitro hulp diagnose.
2. Negatieve testresultaten kunnen optreden als het antigeengehalte in een monster onder de detectielimiet van de test ligt, of door onjuiste monstername, en negatieve resultaten zijn niet bedoeld om andere niet COVID 19 virus, influenzavirus of RSV virusinfecties uit te sluiten.
3. Onjuiste monstername , transport, hantering en een laag virusgehalte in monsters kunnen leiden tot een v als negatief resultaat.
4. Dit reagens is een kwalitatieve test. Zoals bij elke diagnostische procedure mag een bevestigde diagnose van een virusinfectie alleen door een arts worden gesteld na evaluatie van alle klinische en laboratoriumbevindingen.
5. Het lezen van de testresultaten vóór 15 minuten of na 20 minuten kan onjuiste resultaten opleveren.
6. Een negatief testresultaat voor COVID 19, Influenza A/B of RSV a ntigeen sluit infectie met COVID 19, Influenza A/B of RSV niet uit en ontslaat u niet van de geldende regels voor verspreidingscontrole (bijv. contactbeperkingen en beschermende maatregelen).

Waarschuwing en voorzorgsmaatregel:
1. Lees de gebruiksaanwijzing volledig door voordat u het product gebruikt. Volg de instructies zorgvuldig. Als u dat niet doet, kan dat leiden tot een onnauwkeurig resultaat.
2. De testkit wordt alleen gebruikt voor in vitro diagnose en kan niet meer dan één keer worden gebruikt. Niet doorslikken.
3. Voorkom dat de bufferoplossing in de ogen of op de huid komt.
4. Buiten het bereik van kinderen houden
5. De testkit is uitsluit end voor eenmalig gebruik. Hergebruik geen onderdelen van de testkit.
6. Voer deze test niet uit na de vervaldatum die op de buitenverpakking staat . Controleer altijd de houdbaarheidsdatum alvorens te testen.
7. Raak het reactiegebied van de testkaart niet aan.
8. Gebruik de testkit niet als het zakje is doorboord of niet goed is afgesloten.
9. Opmerking voor de verwijdering : Alle monsters en de gebruikte kit hebben een infectierisico. Het proces voor het weggooien van de diagnostische kit moet voldoen aan de lokale, provinciale en federale wet en regelgeving voor verwijdering van besmettelijke voorwerpen.
11. Tijdens de interpretatie kan de test , ongeacht de tint van de gekleurde strook , als positief worden beoordeeld als er twee lijnen verschijnen op resp ectievelijk het kwaliteitscontrolegebied en het detectiegebied.
12. Zorg ervoor dat er voldoende monster wordt gebruikt voor het testen, omdat te veel of te weinig monster een afwijking van het test resultaat kan veroorzaken.
13. Het eindresultaat moet binn en 15 minuten worden af gelezen. Lees het resultaat niet na 20 minuten.
14. Verschillende bestanddelen van verschillende batches reagentia mogen niet door elkaar worden gebruikt om verkeerde resultaten te voorkomen.

Inhoud:
1 kit
Kenmerken:
Merk Fluorecare
Categorie Autotests, Covid-zelftests
Reviews 4.8/5 (14 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(14 reviews)

Gemiddelde score

4,8 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

78.6%
21.4%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
Kathleen 56-65 jaar
perfecte test ,snel en efficient ok niet duur betrouwbaar
Caroline 46-55 jaar
Nog niet uitgeprobeerd, uit voorzorg gekocht. Ik vind het fijn dat het een griep- en covictest in één is.
Kirsten 26-35 jaar
Handig om alles samen te testen. Slechts 1 keer te swipen
Erika 46-55 jaar
Ik ben "helaas" nog niet ziek geweest dus heb ik nog geen ervaring met deze tester.
Frederik 46-55 jaar
Het is geruststellend om op meerdere ziektes te testen. Voorlopig was het altijd negatief, hopelijk ook het accurate resultaat