Bel Friday


De deelnemende producten zijn te herkennen aan het label 1+1 GRATIS, 2+1 GRATIS of 3+1 GRATIS. De artikelen worden in pakketten aangeboden (2 producten voor de prijs van 1, 3 producten voor de prijs van 2 of 4 producten voor de prijs van 3). U hoeft dus alleen maar het artikel van uw keuze toe te voegen aan uw winkelmandje om van deze aanbieding te kunnen genieten.​

Goed nieuws: deze aanbieding is cumuleerbaar met promocodes!

Opgelet, de voorraad van deelnemende producten is beperkt !​ De actie is enkel geldig tot dinsdag 3 november om 23u59.

Gaviscon Suspensie Voor Oraal Gebruik Muntsmaak Fles 300ml

van Gaviscon
9,49 

Tijdelijk niet beschikbaar
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Beschrijving

Gaviscon Suspensie Voor Oraal Gebruik Muntsmaak Fles 300ml

Eigenschappen:
Dit is een geneesmiddel tegen de symptomen van gastro-oesofageale reflux.
Gaviscon Suspensie behandelt de symptomen die worden veroorzaakt door reflux (terugvloeien) van het maagzuur naar de slokdarm, zoals zure oprispingen, brandend gevoel in de maag en indigestie. Die symptomen treden bijv. op tijdens de zwangerschap, na een maagoperatie, bij een refluxoesofagitis of bij een hiatushernia.

Indicaties:
Tegen de symptomen van gastro-oesofageale reflux

Contra-indicaties:
Gaviscon niet gebruiken als u allergisch bent voor één van de stoffen in dit geneesmiddel met inbegrip van de hydroxybenzoaatesters (parahydroxybenzoaten).

Samenstelling:
Calciumcarbonaat, carbomeer 974 P, methylparahydroxybenzoaat (E218), propylparahydroxybenzoaat (E216), natriumsaccharinaat, muntaroma, natriumhydroxide, gezuiverd water

Actieve samenstelling:
De werkzame stoffen zijn natriumalginaat en natriumbicarbonaat.

Gebruiksaanwijzing:
- Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: 10 tot 20 ml (2 tot 4 koffielepels) na de maaltijden en bij het slapengaan
- Kinderen jonger dan 12 jaar: 5 tot 10 ml (1 tot 2 koffielepels) na de maaltijd en bij het slapengaan

Indien gewenst kan men deze dosis verdunnen met water, maar het is raadzaam niet meer dan een gelijke hoeveelheid water toe te voegen.
Goed mengen.
Goed schudden vóór gebruik.

Voorzorgsmaatregelen:
Neem dit product niet in twee uur na inname van andere orale geneesmiddelen aangezien het kan interfereren met de werking van sommige andere geneesmiddelen vooral tetracycl., digoxine, fluorochinolonen, ijzerzout, ketocon., neuroleptica, schildklierhormonen, penicillamine, bètablokkers (atenolol, metoprolol, propranolol), glucocorticoïden, chloroquine, estramustine en bisfosfonaten (difosfonaten).
Dit geneesmiddel bevat 145 mg natrium en 160 mg calcium per 10 ml suspensie. Als u werd aangeraden een dieet te volgen arm aan natrium of calcium, raadpleeg dan uw arts alvorens dit product in te nemen.
Vooral bij zuigelingen dient men rekening te houden met een bijkomende belasting voor de nieren door de aanwezigheid van zout. Het is belangrijk de aanbevolen dosis te respecteren.
Wanneer u lijdt of geleden hebt aan ernstige nier- of hartaandoeningen bespreek deze zoutinhoud met uw arts aangezien bepaalde zouten kunnen interfereren met deze aandoeningen.
Gaviscon Suspensie bevat methylparahydroxibenzoaat (E218) en propylparahydroxibenzoaat (E216), die allergische reacties veroorzaken (mogelijk vertraagd).
Neem geen dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen. Zet de behandeling gewoon verder.
Zoals elk geneesmiddel kan ook dit geneesmiddel bijwerkingen hebben, al krijgt niet iedereen daarmee te maken. Mogelijke symptomen zijn huiduitslag, jeuk, ademhalingsmoeilijkheden, duizeligheid of zwelling van het gezicht, lippen, tong of keel.
Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Inhoud:
Fles 300 ml
Kenmerken:
Merk Gaviscon
Categorie Vloeistof
Prijs 9,49 
Gewicht 540 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.