> > > > Tetraglobin Hp Met Lactoferrine Capsules 30

Tetraglobin Hp Met Lactoferrine Capsules 30

Tetraglobin Hp Met Lactoferrine Capsules 30
Voedingssupplement dat ijzer bindt en transporteert.
Uw prijs
31,50 
Prijs apotheek: 35,00 €
Tijdelijk niet beschikbaar
Beschrijving

Tetraglobin Hp Met Lactoferrine Capsules 30

Eigenschappen:
Tetraglobin HP is een voedingssupplement op basis van Lactoferrine. Lactoferrine is een multifunctioneel eiwit dat ijzer bindt en transporteert.
Tetraglobin HP is een voedingssupplement op basis van Lactoferrine, Foliezuur, Vitamine C en Zink. Foliezuur, zink en vitamine C bevorderen de fysiologische, organische weerstand. Foliezuur bevordert de fysiologische bloedaanmaak.
Tetraglobin HP is geformuleerd om de fysiologische turnover van ijzer te bevorderen, met name bij een gebrek dat aan inadequate voeding te wijten is, een verslechterde opname of in situaties die een grotere behoefte aan ijzer vereisen.

Voedingswaarde-informatie
Actieve bestanddelen Per dosis (*)  ADH% per dosis 
Lactoferrine  200 mg  -
Vitamine C  80 mg  100 % 
Zink  12.5 mg  125 % 
Foliezuur  400 mcg   200 % 

(*)dosis: een capsule per dag

Samenstelling:
Lactoferrine: dit is een multifunctionele proteïne die zich hoofdzakelijk in melk bevindt.
Foliezuur: folaten werken als co-factoren van enzymen die betrokken zijn bij de synthese van DNA en RNA, alsmede bij de vorming van cellen van het bloed van enkele bestanddelen van het zenuwweefsel. Vitamine C: intra- en extracellulaire antioxidant van de gehele waterhuishouding van het organisme, regenereert vitamine E.
Vitamine C kan de absorptie van ijzer door de ingewanden bevorderen, dankzij haar verkleinende eigenschappen die de vorming van weinig absorbeerbare ferrizouten belemmeren.
Zink: dit is een belangrijk mineraal die onmiddellijk na ijzer op de tweede plaats komt waar het om concentratieniveaus in de weefsels van het organisme gaat. Het draagt bij aan de normale synthese van DNA, het bevordert de stofwisseling van koolhydraten, vetzuren en proteïnen. Het bevordert bovendien de fysiologische werking van het immuunsysteem.

Gebruiksaanwijzing:
Eén capsule per dag, of volgens het advies van de arts, buiten de maaltijden.

Voorzorgsmaatregelen:
Kan derivaten van melk en lactose bevatten. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen onder de drie jaar houden. Voedingssupplementen moeten niet ter vervanging van een gevarieerd, evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl beschouwd worden. Op een koele, droge plaats bewaren en blootstelling aan gelokaliseerde warmtebronnen, zonlicht en contact met water vermijden. De vervaldatum heeft betrekking op het correct bewaarde product in een intacte verpakking.

Inhoud:
30 capsules
Kenmerken:
Merk GOODLIFE PHARMA
Categorie Ijzer, Zwangere vrouwen, Proteïne dieet
Prijs 31,50 €
Reviews 4.5/5 (2 reviews)
Gewicht 28 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
(2)
4,5 op 5 sterren
5 sterren
(1)
4 sterren
(1)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Tetraglobin Hp Met Lactoferrine Capsules 30 werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
uitstekend product om virussen-, bacteriëninfecties tegen te gaan.
  0 0   Gemeld!
heb met dit product mijn Herpes Simplex ISV1 overwonnen, mijn immuniteit stond op een zeer laag pitje, dit is mede dankzij dit product helemaal hersteld !
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten