Hansaplast Cohesive Bandage 4m x 6cm Blauw 1 Stuk

Ontworpen om wondverband en gaaskompressen stevig te fixeren.
6,19 
*
-34%
Online korting
**
4,10 

In voorraad!

+0,04
in Mijn klantenbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24u in afhaalpunt
Beschrijving

Hansaplast Cohesive Bandage 4m x 6cm Blauw 1 Stuk

Eigenschappen:
Deze zelfhechtende en veelzijdige bandage is ontworpen om wondverband en gaaskompressen stevig te fixeren. Is extra flexibel en comfortabel om te dragen. Dit product kan ook worden gebruikt voor de ondersteuning van gewrichten.
Laat na verwijdering geen plakresten achter.
Hecht aan zichzelf, niet aan huid of haar
Extra comfortabel en flexibel
Ademend en waterbestendig
Scheurbaar met de hand
Latex vrij

De Hansaplast Cohesive Bandage is gemakkelijk thuis te gebruiken. Het is scheurbaar met de hand en zelfhechtend. De bandage zorgt voor een stevige fixatie, zelfs bij zweet, en is bestand tegen water. Het blijft stevig vastzitten zonder te verschuiven.
Biedt compressie, elasticiteit en ondersteuning, de Hansaplast Cohesive Bandage is vrij van latex en is extra huidvriendelijk. Pijnloos te verwijderen en laat geen plakresten achter.

Indicaties:
Externe gebruik
Voor de fixatie van gaaskompressen en de ondersteuning van gewrichten

Gebruiksaanwijzing:
Reinig en droog het getroffen gebied. Houd de bandage met de ene hand vast en plaats de buitenzijde van de bandage op de huid. Hierdoor heeft u meer controle bij het uitrolen van de bandage.Rol voldoende lengte uit voordat u begint met de bandage om de huid te wikkelen, hierdoor vermijd je spanning op de bandage. Bevestig de eerste baan rondom het lichaamsdeel zonder druk.Wikkel de bandage verder om het lichaamsdeel met slechts gedeeltelijk overlappende wikkels. Breng de bandage aan met voldoende druk voor het gewenste niveau van ondersteuning. Vergeet niet om voldoende lengte van de bandage af te rollen om te voorkomen dat het product met teveel spanning wordt aangebracht.Scheur de bandage af.Druk het einde van de bandage aan om aan zichzelf te fixeren.Voorzorgsmaatregelen:
Als u een wond hebt, bedek het dan eerst met een gaaskompres of verband.
Om circulatieproblemen te voorkomen, breng je de bandage niet te strak aan en controleer dit regelmatig. Wanneer gevoelloosheid en tintelingen zich voordoen, verwijder dan het verband en breng deze opnieuw maar minder strak aan. Zoek medisch advies wanneer de pijn aanhoud.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Hansaplast
Categorie Watten - Verbanden - Kompressen - Gipsverband, Pleister Hansaplast
Prijs 4,10 
Verzameld via Ekomi Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product.
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht: