Heel Nervoheel Homeopathisch Geneesmiddel Nervositeit En Stress 250 Tabletten

van Heel
Geneesmiddel
Heel Nervoheel Homeopathisch Geneesmiddel Nervositeit En Stress 250 Tabletten
44,95 
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Beschrijving

Gebruikt ter verlichting van symptomen van nervositeit, angst, stress

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Nervoheel is een homeopathisch geneesmiddel met bestanddelen traditioneel gebruikt ter verlichting van symptomen van nervositeit, angst, stress, neerslachtigheid en slaapproblemen.

Indicaties:
Oraal gebruik
Voor het verlichting van symptomen van nervositeit, angst, stress, neerslachtigheid en slaapproblemen

Contra-indicaties:
Niet gebruiken als u bent allergisch voor een van de stoffen in dit geneesmiddel.

Samenstelling:
Lactose monohydraat, magnesium stearaat

Actieve samenstelling:
Voor 1 tablet van 301,5 mg:
Phosphoricum acidum D4, Ignatia amara D4, Sepia officinalis D4 60 mg; Kalium bromatum D4, Zincum valerianicum D4 30 mg

Gebruiksaanwijzing:
Dosering voor volwassenen:
Gebruikelijke dosering: 3x daags 1 tablet innemen
Bij slapeloosheid: 1-2 tabletten voor het slapengaan
Bij acute klachten: om het ½ uur tot 1 uur 1 tablet innemen en daarna overgaan naar de gebruikelijke dosering (maximum 10 tabletten daags)

Dosering voor kinderen:
Adolescenten van 12 tot 18 jaar:
Gebruikelijke dosering: 3x daags 1 tablet innemen
Bij slapeloosheid: 1-2 tabletten voor het slapengaan
Bij acute klachten: om het ½ uur tot 1 uur 1 tablet innemen en daarna overgaan naar de gebruikelijke dosering (maximum 10 tabletten daags)

Kinderen van 6 tot 11 jaar:
Gebruikelijke dosering: 2x daags 1 tablet innemen
Bij slapeloosheid: 1 tablet voor het slapengaan
Bij acute klachten: om het uur tot 2 uur 1 tablet innemen en daarna overgaan naar de gebruikelijke dosering (maximum 8 tabletten daags)
Kinderen van 2 tot 5 jaar:
Gebruikelijke dosering: 1-2x daags 1 tablet toedienen
Bij slapeloosheid: 1 tablet voor het slapengaan
Bij acute klachten: om het uur tot 2 uur 1 tablet toedienen en daarna overgaan naar de gebruikelijke dosering (maximum 6 tabletten daags)

Het wordt aanbevolen de tabletten in de mond te houden tot ze zacht worden, voor ze in te slikken. De tabletten moeten niet volledig opgelost zijn, maar eerder uit mekaar beginnen vallen en kunnen dan ingeslikt worden, indien gewenst met wat water. Voor kinderen kunnen de tabletten eventueel geplet worden, toegevoegd worden aan een kleine hoeveelheid water en dan toegediend.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Neem geen dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen.
Het kan 3 tot 4 weken duren voor een verbetering van de symptomen merkbaar is. Neem dan contact op met uw arts als uw wordt klacht na een 14 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger.
Nervoheel bevat lactose. Indien uw arts u heeft meegedeeld dat u bepaalde suikers niet verdraagt, neem dan contact op met uw arts voordat u dit geneesmiddel inneemt.
Zoals elk geneesmiddel kan ook dit geneesmiddel bijwerkingen hebben. Niet iedereen krijgt daarmee te maken. In geïsoleerde gevallen werden bijwerkingen van voorbijgaande aard gemeld, zoals maagdarmklachten (bv. nausea) of huidallergieën (bv. uitslag of zwelling).

Andere geneesmiddelen:
Vertel uw arts of apotheker als u gebruikt naast Nervoheel nog andere geneesmiddelen, heeft u dat kort geleden gedaan of gaat u dit misschien binnenkort doen. Tot op heden zijn er geen interacties met andere geneesmiddelen bekend.

Zwangerschap, borstvoeding en vruchtbaarheid:
Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt als u bent zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding.
Er zijn van Nervoheel geen gegevens beschikbaar over het effect op de vruchtbaarheid, zwangerschap en borstvoeding. Er wordt geen invloed op de vruchtbaarheid, zwangerschap of borstvoeding verwacht, gezien de homeopathische verdunningen van de bestanddelen van dit geneesmiddel tot dusver niet toxisch zijn gebleken. Voor zover bekend kan Nervoheel gedurende de zwangerschap en de periode van borstvoeding in de aanbevolen dosering worden gebruikt.

Inhoud:
250 tabletten
Kenmerken:
Merk Heel
Categorie Nachtrust - Stress, Geneesmiddelen voor kinderen, Homeopathie
Reviews 0/5 (0 reviews)

Tekst verminderen


Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.