Herbatint Permanente Haarkleuring Gevoelige Huid 7N Blond 1 Kit

van Herbatint
Om uw natuurlijke haarkleur te behouden en verlevendigen
14,96 
*
-15%
Online korting
**
12,73 

In voorraad!

+2.5% oftewel 0,32
in Mijn Loyaliteitsbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd OF in afhaalpunt 24u via Mondial Relay of 24u via DPD of 24u via Bpost of 24u via Bpost of 48u via ColliShop
Beschrijving

Herbatint Permanente Haarkleuring Gevoelige Huid 7N Blond 1 Kit

Eigenschappen:
Herbatint is een merk dat werd opgericht in 1970 door de apotheker Michael Albergo, die zijn onderzoek richtte op een kleuringsformule die werkzaamheid kon combineren met gezond haar en een gezonde hoofdhuid.
Dankzij zijn uitstekende kennis van geneeskrachtige kruiden en uitgaande van formuleringen op basis van plantenextracten, vermindert hij geleidelijk aan het percentage chemische ingrediënten, waaronder aterstofperoxide.
Herbatint is altijd al het meest natuurlijke alternatief op het gebied van permanente haarkleuring geweest.
Kleuren, nuances, die elke vrouw de kleur bieden die het beste bij haar persoonlijkheid past.
Een ware kunst in het creëren van de beste resultaten, terwijl het haar gezond blijft

Herbatint biedt een kleurenrange van verschillende kleuren. Kies uw perfecte kleur uit de series, die speciaal geformuleerd zijn om uw persoonlijke look te creëren: natuurlijk, as, koper, goud, mahony, fashion flash.

Herbatint Permanente Haarkleuring is een haarkleuringsgel zonder ammoniak, verrijkt met 8 organische kruidenextracten.
Herbatint geeft het haar een zeer natuurlijke en intense kleur en dekt uw grijze haar voor 100% vanaf de eerste toepassing.
Uw haar krijgt een heldere en levendige kleur en is direct gezonder en natuurlijk mooi.

Kenmerken:
- Een unieke en zachte formule vrij van ammoniak, resorcinol, parabenen, alcohol, parfum:
Dermatologisch getest op de gevoelige huid, uitstekende huidcompatibiliteit: dit resultaat bevestigt de onderscheidende kwaliteit van het merk en de unieke uitgebalanceerde formule.
De ontwikkelaar bevat een lage concentratie waterstofperoxide (minder dan 3% na het mengen), ruim onder de limiet van 6% die is toegestaan volgens Europese wetgeving.
Herbatint maakt gebruik van glutenvrije en op nikkel geteste ingrediënten.
Geschikt voor veganisten

- Natuurlijke ingrediënten:
Een formule verrijkt met 8 organische kruidenextracten die het haar voeden en de hoofdhuid beschermen
Behouden de kleurintensiteit en zorgen voor een natuurlijk en langdurig resultaat.

- Mengbare kleuren:
Vind uw ideale kleur, door te kiezen voor een enkele kleur of door het mengen van meerdere kleuren samen, zodat u uw eigen unieke natuurlijke look kunt creëren.
De flesjes zijn hersluitbaar, waardoor het ongemengde product kan worden bewaard voor latere toepassingen.

- Gemakkelijk in gebruik:
De Herbatint kleuringsgel is gemakkelijk te mengen dankzij de gelachtige samenstelling en geurlose formule.
Een perfect kleurresultaat in slechts 40 minuten

- Kleurresultaat:
Herbatint heeft een zachte formule met een zeer lage concentratie waterstofperoxide (10 volumes) waardoor u uw natuurlijke haarkleur maximaal twee tinten lichter kunt kleuren.
Alleen kleuringen met een hogere concentratie waterstofperoxide (30-40 volumes) bevatten een hogere bleekkracht die onvermijdelijk de haarstructuur aantast en van invloed is op de gezondheid van het haar.

- Met respect voor de natuur:
De Herbatint verpakking is gemaakt van volledig recyclebaar ongestreken papier met een oorsprongsbenaming.
Herbatint is tegen dierproeven en is geschikt voor veganisten.
De flesjes kunnen hersloten worden en de ongemengde inhoud kan opnieuw worden gebruikt, zodat u alleen gebruikt wat u nodig hebt en de rest bewaart voor een volgende toepassing; dit om nutteloze verspillingen te vermijden.

Met de N (natuurlijke) serie, kunt u uw haar kleuren en uw natuurlijke kleurbalans behouden.
Kies hiervoor als u uw natuurlijke haarkleur wilt behouden en verlevendigen.

Tint: 7N Blond


De kit bevat:
- 1 flesje kleuring 60 ml
- 1 flesje ontwikkelaar 60 ml
- 1 zakje shampoo 15 ml
- 1 zakje Crème Royale 15 ml
- Bijsluiter en handschoenen

Indicaties:
- Om uw natuurlijke haarkleur te behouden en verlevendigen
- Voor een heldere en levendige haarkleur
- Voor een haar dat direct gezonder en natuurlijk mooi uitziet

Contra-indicaties:
Het is niet bedoeld om wimpers, wenkbrauwen, baarden of snorren te verven.
Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar.
Tijdelijke tatoeages met henna kunnen het risico op allergische reacties doen toenemen. Het haar niet kleuren:
- Als u huiduitslag op uw gezicht heeft of als de hoofdhuid gevoelig, geïrriteerd of beschadigd is
- Als er reacties zijn opgetreden na het kleuren van uw haar
- Als u in het verleden allergische reacties heeft gehad na een tijdelijke tatoeage met zwarte henna

Gebruiksaanwijzing:
Meng een gelijke hoeveelheid kleuring en ontwikkelaar in een plastic of glazen kom (geen metaal), de hoeveelheid is afhankelijk van haarlengte en volume.
Meng met een borstel tot u een gel-achtige consistentie krijgt en breng het product aan op droog en ongewassen haar, vanaf de wortels.
Laat gedurende 40 minuten inwerken. Het is belangrijk om de ontwikkeltijd in acht te nemen.
Spoel grondig uit en breng de Herbatint Normaliserende Shampoo aan.
Na het wassen kunt u de behandeling voltooien met behulp van de Crème Royale Balsem van Herbatint, die u gedurende 5 minuten laat inwerken.
Grondig uitspoelen totdat het water volledig helder is. Buig uw hoofd achterover terwijl u spoelt, zodat de kleuring niet in uw ogen komt.

Tips voor een perfecte grijsdekking:
- Kleuren uit de natuurlijke (N) series van 1N tot en met 8N hebben een 100% grijsdekking vanaf de eerste toepassing. De kleuren 9N en 10N bevatten een uiterst lage concentratie van kleurpigmenten en moeten daarom gemengd worden met een kleine hoeveelheid 8N om het beste resultaat te verkrijgen.
- Als u voor een van de kleuren uit de as (C), gouden (D), koper (R), mahony (M) of flash fashion (FF) serie kiest en u hebt een hoog percentage grijs haar, moet u voor het beste resultaat de kleur die u hebt gekozen (bijvoorbeeld, 4R) mengen met een equivalente tint uit de natuurlijke serie (in dit geval de 4N).
In principe geldt: hoe hoger het percentage grijs haar, hoe groter de hoeveelheid N in de overeenkomstige tint u dient te gebruiken (zie de tabel).Bijvoorbeeld: als u een hoog percentage grijs haar hebt (meer dan 60%) en u hebt gekozen voor 4R, dan wordt u aangeraden om 40 ml van 4N met 20 ml 4R te mengen.
Voeg wel 60 ml van de ontwikkelaar toe voor een juiste balans tussen kleuringsmiddel en ontwikkelaar 1:1.

Tips voor gekleurd of behandeld haar:
- Ontkleurd haar: Herbatint kan uw haar hun natuurlijke kleur teruggeven. Ontkleurd haar is meestal poreus. Daarom wordt u aangeraden om een lichtere tint te kiezen dan de kleur die u op het oog heeft, en om de inwerktijd met tien minuten te verminderen. Verder vermijd u best om koude tinten of askleuren te gebruiken.
- Gepermanent haar: het is niet aanbevolen om uw haar onmiddellijk na een permanent te kleuren. U wacht beter ongeveer 2 weken. Kies een lichtere tint dan de kleur die u op het oog heeft en verminder de inwerktijd met 10 minuten.
- Haar dat met henna is behandeld: henna creëert een barrière rond het haar die belet dat de kleur kan intrekken. Als u toch een kleuring wilt aanbrengen, moet u wachten op de uitgroei van de haren.

Hoe om te gaan met FF-tinten bij grijs haar:
Wanneer er sprake is van een hoog percentage grijs haar, wordt u voor het beste resultaat aangeraden om de FF kleur (flash fashion) te mengen met een kleur uit de N serie (natuurlijk), anders kan de kleur feller worden dan verwacht:
- Als u kiest voor de FF3 tint, meng dan met 5N.
- Als u een andere tint uit de FF-serie kiest, meng dan met 7N.

Onthoud:
- Voor een professioneel resultaat wordt u aangeraden om uw haar te verdelen in vier gelijke delen door het eerst te scheiden en het vervolgens weer op te delen in helften met behulp van een kam: ten eerste, verticaal vanaf het centrum van de voorste haarlijn naar het midden van de achterste haarlijn; vervolgens: horizontaal vanachter het ene oor naar achter het andere oor.
- Bij zeer dik haar moet de hoeveel gel worden aangebracht op dunne haarlokken, zodanig dat de kleurstof gelijkmatig over al het haar verdeeld wordt. Begin altijd vanaf de voorkant.
- Begin bij de twee frontale gebieden waar gewoonlijk de grootste hoeveelheid grijs haar geconcentreerd is. Breng wederom bij zeer dik haar, de gel aan op dunne haarplukken zodat de kleurstof gelijkmatig over al het haar verdeeld wordt.
- Om grijze haren perfect te dekken 'dep' de kleuring in plaats van te 'vegen' op gebieden met een grotere concentratie grijze haren. Hoe groter het te kleuren gebied is, hoe groter de hoeveelheid gel die gebruikt moet worden.

Voorzorgsmaatregelen:
Haarkleuring kan bij bepaalde personen een huidirritatie veroorzaken. Het is derhalve aan te raden om 48 uur voor gebruik een gevoeligheidstest uit te voeren.
U moet onmiddellijk uw ogen uitspoelen in geval van contact met het product.
Bevat diaminobenzeen en waterstofperoxide. De mengverhouding is 1:1.
Vergeet niet om het product uit de buurt van kinderen te houden, uit direct licht en op een koele en droge plaats te bewaren.

Inhoud:
1 kit
Kenmerken:
Merk Herbatint
Categorie Kleuring
Prijs 12,73 
Reviews 4.7/5 (46 reviews)
Gewicht 220 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
4,7
46 reviews
5 sterren
(32)
4 sterren
(13)
3 sterren
(1)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Herbatint Permanente Haarkleuring Gevoelige Huid 7N Blond 1 Kit werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Daisy

31/01/2021
Nu deze lockdown de kappers gesloten zijn heb ik met deze haarkleuring mijn haar op een gemakkelijke manier zelf kunnen kleuren. Ik heb een gevoelige huid en heb geen reactie of jeuk gekregen. Aanrader.
  0 0   Gemeld!
Christa

07/12/2020
Zeer tevreden over dit product. Gemakkelijk hanteerbaar, perfecte kleuring en veel goedkoper. Heb vriendinnen Herbatint aangeraden.
  0 0   Gemeld!
Karina

18/08/2016
Mooie kleur. Product bevat geen ammoniak, zodat het zelfs mag gebruikt worden tijdens een chemokuur, in tegenstelling tot de niet-natuurlijke haarverfproducten.
  0 0   Gemeld!
Karina

10/02/2016
Natuurlijk product. Minder agressief. Mooi kleurengamma.
  0 0   Gemeld!
Karina

28/12/2015
Natuurlijk product, niet agressief qua geur.
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Geva

26/03/2021
Heel gelukkig. Mijn haar is prachtig. Ik hou van de kleur, maar veel donkerder dan ik dacht dat het zou zijn. Ik had een blonde genomen en die is meestal bruin.
  0 0   Gemeld!
Nathalie

22/02/2021
Altijd in de wolken met dit merk. U moet echter een tint kiezen die lichter is dan de gewenste kleur, omdat het resultaat vaak donkerder is dan de tint die op de verpakking wordt geadverteerd.
  0 0   Gemeld!
Béatrice

07/02/2021
Product dat al jaren wordt gebruikt voor zachte kleuring
  0 0   Gemeld!
Dominique
  0 0   Gemeld!
Wissal

25/11/2020
Goed product ! beschadigt het haar niet :)
  0 0   Gemeld!
Béatrice

06/11/2020
Ik gebruik dit product al jaren dat mijn haar respecteert
  0 0   Gemeld!
Marina

24/10/2020
Ik gebruik dit product al meer dan 2 jaar. Heeft de neiging het haar uit te drogen en houdt niet lang vast. Maar dit is het beste dat ik heb gevonden. Mooie kleur! \ N
  0 0   Gemeld!
Raymond

13/10/2020
Zeer goed product, veroorzaakt geen irritatie. Ik raad het ten sterkste aan.
  0 0   Gemeld!
Béatrice

30/09/2020
Ik gebruik Herbatint al jaren, dus het bevredigt mij volledig: zachte ingrediënten die de huid en het haar respecteren
  0 0   Gemeld!
Béatrice

10/09/2020
Geweldig product. We gebruiken alleen het bedrag dat we nodig hebben. Handig en voordelig.
  0 0   Gemeld!
marie-france

01/09/2020
Zachte kleuring maar houdt zeer goed op, neem een kleur die niet te donker is, want het resultaat is donkerder dan op de doos
  2 0   Gemeld!
Ingrid

29/02/2020
Goed, minder schadelijk product. Houdt goed vast na verloop van tijd.
  0 0   Gemeld!
Sandrine

07/01/2020
Goed product. \ Indien mogelijk om te doseren als u niet het hele hoofd maakt.
  0 0   Gemeld!
Michel

30/10/2019
Mijn metgezel is tevreden en zou dit product vandaag aan een familielid adviseren;
  0 0   Gemeld!
Alice

31/07/2019
Ik nam het in plaats van een Phyto-vlek maar geen ingebouwde borstel.
  0 0   Gemeld!
Donatella

12/07/2019
Ik gebruik het voor een lange tijd. Het is goed en het geneest het haar
  0 0   Gemeld!
Henri

10/07/2019
geadviseerd door de dermatoloog, onberispelijk resultaat
  0 0   Gemeld!
Ma

03/05/2019
kleur erg bedekkend op wit haar \ nDe handschoenen zijn niet sterk genoeg
  0 1   Gemeld!
Henri

09/04/2019
aanbevolen door mijn dermatoloog, absoluut tevreden
  0 0   Gemeld!
Henri

13/03/2019
aanbevolen door dermatoloog voortgezet probleem alopecia
  0 0   Gemeld!
Gaetane

03/12/2018
Ik ken hem al verschillende jaren en ben altijd blij.
  0 0   Gemeld!
Mireille

26/06/2018
Voldoet aan mijn verwachtingen.
  0 0   Gemeld!
Nathalie

06/06/2018
Goed alternatief voor kleurstoffen die een beetje te chemisch zijn voor mijn smaak. Ik gebruik het als een basis, gemengd met een flits rood van hetzelfde bereik.
  0 0   Gemeld!
Nathalie

13/05/2018
Lange tijd gebruikt, nooit teleurgesteld
  0 0   Gemeld!
Mireille

29/12/2017
Uitstekend, net wat ik nodig heb.
  0 0   Gemeld!
marie-claire

20/12/2017
natuurlijk, goed heeft betrekking op de witte haren, respecteert het haar
  0 0   Gemeld!
Donatella

18/10/2017
Ik heb lang gebruikt. Goed.
  0 0   Gemeld!
Donatella

05/09/2017
goede natuurlijke product. Geen geur en geen vlekken
  0 0   Gemeld!
Nathalie

19/04/2017
Ik gebruik het voor meerdere jaren en ben tevreden
  0 0   Gemeld!
FRANCOISE

18/04/2017
zeer natuurlijke kleur zonder wreedheid jegens dieren (geen test)
  0 0   Gemeld!
Yasmine

14/02/2017
Zeer goed natuurlijk product dat ik gebruik, omdat ik erachter kwam. Ik heb niet langer de hoofdhuid jeukt en de kleur blijft helder en lang. Ik nam ook de shampoo die kleur respecteert.
  2 0   Gemeld!
Sandra

06/02/2017
perfecte product voor eind chevexu en wit
  0 0   Gemeld!
Colette

29/06/2016
goede kleuring. Een beetje donker, maar beter na 2 wasbeurten
  0 0   Gemeld!
Dominique
  0 0   Gemeld!
nadine
  0 0   Gemeld!
Marie-Anne

14/02/2016
Great product! \ NN afgrond niet het haar
  1 0   Gemeld!
Brigitte

26/11/2015
kleur die past bij mij
  0 0   Gemeld!
Nathalie

01/07/2015
Met respect voor het haar omhulsel, eenvoudig gebruik.
  1 0   Gemeld!
Dominique

10/04/2015
zeer natuurlijke kleur, respecteert de hoofdhuid, gemakkelijk te gebruiken
  1 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten