Herbatint Permanente Haarkleuring Gevoelige Huid 6N Donker Blond 1 Kit

van Herbatint
Om uw natuurlijke haarkleur te behouden en verlevendigen
14,96 
*
-15%
Online korting
**
12,73 

In voorraad!

+2.5% oftewel 0,32
in Mijn Loyaliteitsbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd OF in afhaalpunt 24u via Mondial Relay of 24u via DPD of 24u via Bpost of 24u via Bpost of 48u via ColliShop
Beschrijving

Herbatint Permanente Haarkleuring Gevoelige Huid 6N Donker Blond 1 Kit

Eigenschappen:
Herbatint is een merk dat werd opgericht in 1970 door de apotheker Michael Albergo, die zijn onderzoek richtte op een kleuringsformule die werkzaamheid kon combineren met gezond haar en een gezonde hoofdhuid.
Dankzij zijn uitstekende kennis van geneeskrachtige kruiden en uitgaande van formuleringen op basis van plantenextracten, vermindert hij geleidelijk aan het percentage chemische ingrediënten, waaronder aterstofperoxide.
Herbatint is altijd al het meest natuurlijke alternatief op het gebied van permanente haarkleuring geweest.
Kleuren, nuances, die elke vrouw de kleur bieden die het beste bij haar persoonlijkheid past.
Een ware kunst in het creëren van de beste resultaten, terwijl het haar gezond blijft

Herbatint biedt een kleurenrange van verschillende kleuren. Kies uw perfecte kleur uit de series, die speciaal geformuleerd zijn om uw persoonlijke look te creëren: natuurlijk, as, koper, goud, mahony, fashion flash.

Herbatint Permanente Haarkleuring is een haarkleuringsgel zonder ammoniak, verrijkt met 8 organische kruidenextracten.
Herbatint geeft het haar een zeer natuurlijke en intense kleur en dekt uw grijze haar voor 100% vanaf de eerste toepassing.
Uw haar krijgt een heldere en levendige kleur en is direct gezonder en natuurlijk mooi.

Kenmerken:
- Een unieke en zachte formule vrij van ammoniak, resorcinol, parabenen, alcohol, parfum:
Dermatologisch getest op de gevoelige huid, uitstekende huidcompatibiliteit: dit resultaat bevestigt de onderscheidende kwaliteit van het merk en de unieke uitgebalanceerde formule.
De ontwikkelaar bevat een lage concentratie waterstofperoxide (minder dan 3% na het mengen), ruim onder de limiet van 6% die is toegestaan volgens Europese wetgeving.
Herbatint maakt gebruik van glutenvrije en op nikkel geteste ingrediënten.
Geschikt voor veganisten

- Natuurlijke ingrediënten:
Een formule verrijkt met 8 organische kruidenextracten die het haar voeden en de hoofdhuid beschermen
Behouden de kleurintensiteit en zorgen voor een natuurlijk en langdurig resultaat.

- Mengbare kleuren:
Vind uw ideale kleur, door te kiezen voor een enkele kleur of door het mengen van meerdere kleuren samen, zodat u uw eigen unieke natuurlijke look kunt creëren.
De flesjes zijn hersluitbaar, waardoor het ongemengde product kan worden bewaard voor latere toepassingen.

- Gemakkelijk in gebruik:
De Herbatint kleuringsgel is gemakkelijk te mengen dankzij de gelachtige samenstelling en geurlose formule.
Een perfect kleurresultaat in slechts 40 minuten

- Kleurresultaat:
Herbatint heeft een zachte formule met een zeer lage concentratie waterstofperoxide (10 volumes) waardoor u uw natuurlijke haarkleur maximaal twee tinten lichter kunt kleuren.
Alleen kleuringen met een hogere concentratie waterstofperoxide (30-40 volumes) bevatten een hogere bleekkracht die onvermijdelijk de haarstructuur aantast en van invloed is op de gezondheid van het haar.

- Met respect voor de natuur:
De Herbatint verpakking is gemaakt van volledig recyclebaar ongestreken papier met een oorsprongsbenaming.
Herbatint is tegen dierproeven en is geschikt voor veganisten.
De flesjes kunnen hersloten worden en de ongemengde inhoud kan opnieuw worden gebruikt, zodat u alleen gebruikt wat u nodig hebt en de rest bewaart voor een volgende toepassing; dit om nutteloze verspillingen te vermijden.

Met de N (natuurlijke) serie, kunt u uw haar kleuren en uw natuurlijke kleurbalans behouden.
Kies hiervoor als u uw natuurlijke haarkleur wilt behouden en verlevendigen.

Tint: 6N Donker Blond


De kit bevat:
- 1 flesje kleuring 60 ml
- 1 flesje ontwikkelaar 60 ml
- 1 zakje shampoo 15 ml
- 1 zakje Crème Royale 15 ml
- Bijsluiter en handschoenen

Indicaties:
- Om uw natuurlijke haarkleur te behouden en verlevendigen
- Voor een heldere en levendige haarkleur
- Voor een haar dat direct gezonder en natuurlijk mooi uitziet

Contra-indicaties:
Het is niet bedoeld om wimpers, wenkbrauwen, baarden of snorren te verven.
Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar.
Tijdelijke tatoeages met henna kunnen het risico op allergische reacties doen toenemen. Het haar niet kleuren:
- Als u huiduitslag op uw gezicht heeft of als de hoofdhuid gevoelig, geïrriteerd of beschadigd is
- Als er reacties zijn opgetreden na het kleuren van uw haar
- Als u in het verleden allergische reacties heeft gehad na een tijdelijke tatoeage met zwarte henna

Gebruiksaanwijzing:
Meng een gelijke hoeveelheid kleuring en ontwikkelaar in een plastic of glazen kom (geen metaal), de hoeveelheid is afhankelijk van haarlengte en volume.
Meng met een borstel tot u een gel-achtige consistentie krijgt en breng het product aan op droog en ongewassen haar, vanaf de wortels.
Laat gedurende 40 minuten inwerken. Het is belangrijk om de ontwikkeltijd in acht te nemen.
Spoel grondig uit en breng de Herbatint Normaliserende Shampoo aan.
Na het wassen kunt u de behandeling voltooien met behulp van de Crème Royale Balsem van Herbatint, die u gedurende 5 minuten laat inwerken.
Grondig uitspoelen totdat het water volledig helder is. Buig uw hoofd achterover terwijl u spoelt, zodat de kleuring niet in uw ogen komt.

Tips voor een perfecte grijsdekking:
- Kleuren uit de natuurlijke (N) series van 1N tot en met 8N hebben een 100% grijsdekking vanaf de eerste toepassing. De kleuren 9N en 10N bevatten een uiterst lage concentratie van kleurpigmenten en moeten daarom gemengd worden met een kleine hoeveelheid 8N om het beste resultaat te verkrijgen.
- Als u voor een van de kleuren uit de as (C), gouden (D), koper (R), mahony (M) of flash fashion (FF) serie kiest en u hebt een hoog percentage grijs haar, moet u voor het beste resultaat de kleur die u hebt gekozen (bijvoorbeeld, 4R) mengen met een equivalente tint uit de natuurlijke serie (in dit geval de 4N).
In principe geldt: hoe hoger het percentage grijs haar, hoe groter de hoeveelheid N in de overeenkomstige tint u dient te gebruiken (zie de tabel).Bijvoorbeeld: als u een hoog percentage grijs haar hebt (meer dan 60%) en u hebt gekozen voor 4R, dan wordt u aangeraden om 40 ml van 4N met 20 ml 4R te mengen.
Voeg wel 60 ml van de ontwikkelaar toe voor een juiste balans tussen kleuringsmiddel en ontwikkelaar 1:1.

Tips voor gekleurd of behandeld haar:
- Ontkleurd haar: Herbatint kan uw haar hun natuurlijke kleur teruggeven. Ontkleurd haar is meestal poreus. Daarom wordt u aangeraden om een lichtere tint te kiezen dan de kleur die u op het oog heeft, en om de inwerktijd met tien minuten te verminderen. Verder vermijd u best om koude tinten of askleuren te gebruiken.
- Gepermanent haar: het is niet aanbevolen om uw haar onmiddellijk na een permanent te kleuren. U wacht beter ongeveer 2 weken. Kies een lichtere tint dan de kleur die u op het oog heeft en verminder de inwerktijd met 10 minuten.
- Haar dat met henna is behandeld: henna creëert een barrière rond het haar die belet dat de kleur kan intrekken. Als u toch een kleuring wilt aanbrengen, moet u wachten op de uitgroei van de haren.

Hoe om te gaan met FF-tinten bij grijs haar:
Wanneer er sprake is van een hoog percentage grijs haar, wordt u voor het beste resultaat aangeraden om de FF kleur (flash fashion) te mengen met een kleur uit de N serie (natuurlijk), anders kan de kleur feller worden dan verwacht:
- Als u kiest voor de FF3 tint, meng dan met 5N.
- Als u een andere tint uit de FF-serie kiest, meng dan met 7N.

Onthoud:
- Voor een professioneel resultaat wordt u aangeraden om uw haar te verdelen in vier gelijke delen door het eerst te scheiden en het vervolgens weer op te delen in helften met behulp van een kam: ten eerste, verticaal vanaf het centrum van de voorste haarlijn naar het midden van de achterste haarlijn; vervolgens: horizontaal vanachter het ene oor naar achter het andere oor.
- Bij zeer dik haar moet de hoeveel gel worden aangebracht op dunne haarlokken, zodanig dat de kleurstof gelijkmatig over al het haar verdeeld wordt. Begin altijd vanaf de voorkant.
- Begin bij de twee frontale gebieden waar gewoonlijk de grootste hoeveelheid grijs haar geconcentreerd is. Breng wederom bij zeer dik haar, de gel aan op dunne haarplukken zodat de kleurstof gelijkmatig over al het haar verdeeld wordt.
- Om grijze haren perfect te dekken 'dep' de kleuring in plaats van te 'vegen' op gebieden met een grotere concentratie grijze haren. Hoe groter het te kleuren gebied is, hoe groter de hoeveelheid gel die gebruikt moet worden.

Voorzorgsmaatregelen:
Haarkleuring kan bij bepaalde personen een huidirritatie veroorzaken. Het is derhalve aan te raden om 48 uur voor gebruik een gevoeligheidstest uit te voeren.
U moet onmiddellijk uw ogen uitspoelen in geval van contact met het product.
Bevat diaminobenzeen en waterstofperoxide. De mengverhouding is 1:1.
Vergeet niet om het product uit de buurt van kinderen te houden, uit direct licht en op een koele en droge plaats te bewaren.

Inhoud:
1 kit
Kenmerken:
Merk Herbatint
Categorie Kleuring
Prijs 12,73 
Reviews 4.5/5 (80 reviews)
Gewicht 220 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
4,5
80 reviews
5 sterren
(48)
4 sterren
(27)
3 sterren
(5)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Herbatint Permanente Haarkleuring Gevoelige Huid 6N Donker Blond 1 Kit werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Saskia

10/12/2020
Super tevreden over dit product, liever een toon lichter nemen dan je oorspronkelijke haarkleur
  0 0   Gemeld!
Hilde

02/10/2020
Goed product maar, redelijk goede grijsdekking maar is snel uitgewerkt.
  0 0   Gemeld!
Mario

11/09/2020
zeer goed product voor mijn haar en vooral voor mijn gevoelige hoofdhuid
  0 0   Gemeld!
Piet

16/10/2019
kleur blijft lang behouden
  0 0   Gemeld!
Mario

22/07/2019
zeer doeltreffend product voor mijn gevoelig haarhuid
  0 0   Gemeld!
Piet

29/06/2019
geeft mooie kleur, blijft lang
  0 0   Gemeld!
Machteld

20/07/2018
Er zit geen applicator bij waardoor het moeilijk is om het alleen aan te brengen Goede houdbaarheid van de kleur
  0 0   Gemeld!
Machteld

19/05/2018
Geen goede aplicator om aan te brengen, is daardoor moeilijk alleen te doen
  0 0   Gemeld!
Berenice

10/10/2017
herbatint is een veilig product, en ik vind hier de kleur die heel passend is bij mijn originele haarkleur en goed grijsdekkend is.
  0 0   Gemeld!
Berenice

31/05/2017
Ik gebruik dit product met grote tevredenheid. Het is goed grijsdekkend. Mijn haar krijgt er een mooi\nvolume door en een glanzende kleur, en het kleur is heel naturel.
  0 0   Gemeld!
Berenice

04/10/2016
Voor mensen met een grote gevoeligheid en allergie voor producten voor haarkleuring is dit een prachtig alternatief. Ik gebruik dit merk al meer dan 15 jaar en ben daar super tevreden over!
  0 0   Gemeld!
Lambin

29/03/2016
Natuurlijk
  0 0   Gemeld!
Nicole

22/01/2016
Perfect !
  0 0   Gemeld!
myriam

27/06/2015
Gemakkelijk en goed
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Daniel

26/01/2021
Ik heb de 5N gemengd met de 6N. TB schaduw. Ja, ik raad het product aan
  0 0   Gemeld!
christine

25/01/2021
zeer goed resultaat! \ n
  0 0   Gemeld!
Nathalie

03/01/2021
Ik gebruik het al jaren. De flessen zijn gegradueerd, wat betekent dat slechts een deel van het product kan worden gebruikt. Met één box kan ik 3 applicaties op mijn roots doen, waarbij ik elke keer slechts een derde gebruik ... dat is een enorme besparing!
  0 0   Gemeld!
anne-marie

01/12/2020
Dekt goed geen reactie na gebruik
  0 0   Gemeld!
Dominique

27/11/2020
Makkelijk en mooi resultaat!
  0 0   Gemeld!
Nathalie

18/11/2020
Ik gebruik het al heel lang, altijd zo gemakkelijk aan te brengen en geweldige resultaten!
  0 0   Gemeld!
Nathalie

17/11/2020
Goede productkwaliteit, veel minder reactie dan bij traditionele kappersproducten, verpakking niet erg ecologisch
  0 0   Gemeld!
Catherine

28/10/2020
Zachter haar minder droog dan met chemische kleurstoffen
  0 0   Gemeld!
Anne-sophie

28/10/2020
Koop meer dan eens, minder giftige producten. Ik ga binnenkort verder omdat ik meer grijs haar begin te krijgen, het dekt niet meer genoeg ...
  1 0   Gemeld!
MURIELLE

08/10/2020
Dit product respecteert perfect de zeer gevoelige en kwetsbare hoofdhuid. \ NA vele kleuringen in mijn leven, reageert dit product eindelijk op een pijnloze kleuring! \ NB Pas op, de kleur wordt echter iets donkerder dan aangegeven op de doos.
  0 0   Gemeld!
Catherine

02/10/2020
Haar zachter, minder droog dan met chemische kleurstoffen.
  0 0   Gemeld!
Ma

10/09/2020
Ik gebruik dit merk al heel lang, nooit teleurgesteld
  0 0   Gemeld!
Marie

02/09/2020
Niet irriterend voor de hoofdhuid - natuurlijker dan andere - Ja
  0 0   Gemeld!
Annie

02/09/2020
Goed product. Makkelijk te gebruiken. Zuinig (1 doos voor 2 kleuren) \ n Geleverd met shampoo en verzorging!
  0 0   Gemeld!
MICHELE

29/08/2020
zeer goed, prikt niet en bedekt wit haar goed
  0 0   Gemeld!
Anne Marie
  0 0   Gemeld!
Marie-Jeanne

12/08/2020
Correct product, meer niet. De kleuring duurt niet lang.
  0 0   Gemeld!
Anne-sophie

24/07/2020
Biologische kleur, het moet elke 3-4 weken worden vernieuwd
  0 0   Gemeld!
marie-louise

16/01/2020
Ik gebruik dit product al meer dan 20 jaar. Geen ammoniak, geen allergie, bedekt de hoofdhuid goed. Ik heb het al aan anderen aanbevolen.
  1 0   Gemeld!
Corinne

14/12/2019
Perfect voor mij. Eenvoudig te doseren, houdbaar voor verschillende toepassingen, aangename geur, niet-agressief product en zeer natuurlijke kleur.
  0 0   Gemeld!
Anne Marie

01/12/2019
Ik gebruik het al 25 jaar en ben er nog steeds tevreden mee. \ NEffect heel natuurlijk
  0 0   Gemeld!
Rosemarie

05/11/2019
De kleurstof was voor mijn zus, dus ik denk dat wat gewaardeerd werd.
  0 0   Gemeld!
Anna

04/11/2019
Omvat perfect witte paarden, warme en natuurlijke kleuren
  0 0   Gemeld!
christine

01/11/2019
zeer zacht product, bedekt goed wit haar, gemakkelijk te gebruiken \ n
  0 0   Gemeld!
Corinne

29/10/2019
Aangename geur, geen jeuk of tintelingen tijdens de pauzetijd of daarna. Zeer eenvoudig aan te brengen en het mengsel te doseren als u niet het hele product gebruikt. Bedek wit haar perfect.
  0 0   Gemeld!
Ma

27/10/2019
goed product beschadigt het haar niet \ ndoor het resultaat is een beetje donkerder dan wat op de foto wordt getoond
  0 0   Gemeld!
Ana

04/10/2019
Goed product en voordeel dat het twee keer kan worden gebruikt
  0 0   Gemeld!
christine

29/09/2019
zeer zachte kleuring, bedekt heel goed grijs haar
  0 0   Gemeld!
Marie-Jeanne

22/09/2019
Waarschijnlijk minder schadelijk dan conventionele kleurstoffen. De kleur is goed maar duurt niet erg lang. Kan als "kitwortels" dienen (een pakket kan voor twee kleuren worden gebruikt), wat interessant is.
  0 0   Gemeld!
Kathleen

26/08/2019
Uitstekend product. Ik werk al enkele jaren en heb er nooit een probleem mee gehad.
  0 0   Gemeld!
Marie

09/08/2019
Product wordt al jaren gebruikt. Zeer goed verdragen en behoorlijk resistent.
  0 0   Gemeld!
christine

26/07/2019
zachte kleur met maximale dekking van grijs haar
  0 0   Gemeld!
Kathleen

06/07/2019
uitstekend ik heb al vijfentwintig uur evaluatie geëvalueerd, zelfs voor 6N
  0 0   Gemeld!
Aline

10/06/2019
Natuurlijke kleur, maximaal 4 tot 5 weken houdbaar nadat het witte haar goed zichtbaar is
  0 0   Gemeld!
Anne

02/04/2019
Applicatie een beetje vloeibaar-de kleur is mooi, een beetje donkerder dan ik had verwacht. Het resultaat is natuurlijk.
  0 0   Gemeld!
Claire

17/03/2019
Goede dekking maar droog een beetje haar. Ik ben lichtbruin en donker blond en het resultaat is onberispelijk.
  1 0   Gemeld!
Lise

12/11/2018
Goede kwaliteit en niet agressief
  0 0   Gemeld!
Henri

13/07/2018
terugkerende aankoop, volledige tevredenheid
  0 0   Gemeld!
Henri

16/06/2018
terugkerende aankoop, totale tevredenheid
  0 0   Gemeld!
Anne

05/06/2018
Goede dekking, niet-agressief
  0 0   Gemeld!
BEATRICE

08/05/2018
bevalt me ​​heel goed
  0 0   Gemeld!
Marie
  0 0   Gemeld!
Enzo

21/03/2018
het gebruik van dit product voor meerdere jaren
  0 0   Gemeld!
Henri

24/02/2018
aanbevolen door de dermatoloog
  0 0   Gemeld!
marie-louise

23/01/2018
erg blij, ik gebruik het voor 20 jaar
  0 0   Gemeld!
Elisabeth

21/01/2018
effectieve en gifvrije
  0 0   Gemeld!
louis
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten