Herbatint Permanente Haarkleuring Gevoelige Huid 8N Licht Blond 1 Kit

van Herbatint
Om uw natuurlijke haarkleur te behouden en verlevendigen
14,96 
*
-15%
Online korting
**
12,73 

In voorraad!

+2.6% oftewel 0,33
in Mijn Loyaliteitsbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd OF in afhaalpunt 24u via Mondial Relay of 24u via DPD of 24u via Bpost of 24u via Bpost of 48u via ColliShop
Beschrijving

Herbatint Permanente Haarkleuring Gevoelige Huid 8N Licht Blond 1 Kit

Eigenschappen:
Herbatint is een merk dat werd opgericht in 1970 door de apotheker Michael Albergo, die zijn onderzoek richtte op een kleuringsformule die werkzaamheid kon combineren met gezond haar en een gezonde hoofdhuid.
Dankzij zijn uitstekende kennis van geneeskrachtige kruiden en uitgaande van formuleringen op basis van plantenextracten, vermindert hij geleidelijk aan het percentage chemische ingrediënten, waaronder aterstofperoxide.
Herbatint is altijd al het meest natuurlijke alternatief op het gebied van permanente haarkleuring geweest.
Kleuren, nuances, die elke vrouw de kleur bieden die het beste bij haar persoonlijkheid past.
Een ware kunst in het creëren van de beste resultaten, terwijl het haar gezond blijft

Herbatint biedt een kleurenrange van verschillende kleuren. Kies uw perfecte kleur uit de series, die speciaal geformuleerd zijn om uw persoonlijke look te creëren: natuurlijk, as, koper, goud, mahony, fashion flash.

Herbatint Permanente Haarkleuring is een haarkleuringsgel zonder ammoniak, verrijkt met 8 organische kruidenextracten.
Herbatint geeft het haar een zeer natuurlijke en intense kleur en dekt uw grijze haar voor 100% vanaf de eerste toepassing.
Uw haar krijgt een heldere en levendige kleur en is direct gezonder en natuurlijk mooi.

Kenmerken:
- Een unieke en zachte formule vrij van ammoniak, resorcinol, parabenen, alcohol, parfum:
Dermatologisch getest op de gevoelige huid, uitstekende huidcompatibiliteit: dit resultaat bevestigt de onderscheidende kwaliteit van het merk en de unieke uitgebalanceerde formule.
De ontwikkelaar bevat een lage concentratie waterstofperoxide (minder dan 3% na het mengen), ruim onder de limiet van 6% die is toegestaan volgens Europese wetgeving.
Herbatint maakt gebruik van glutenvrije en op nikkel geteste ingrediënten.
Geschikt voor veganisten

- Natuurlijke ingrediënten:
Een formule verrijkt met 8 organische kruidenextracten die het haar voeden en de hoofdhuid beschermen
Behouden de kleurintensiteit en zorgen voor een natuurlijk en langdurig resultaat.

- Mengbare kleuren:
Vind uw ideale kleur, door te kiezen voor een enkele kleur of door het mengen van meerdere kleuren samen, zodat u uw eigen unieke natuurlijke look kunt creëren.
De flesjes zijn hersluitbaar, waardoor het ongemengde product kan worden bewaard voor latere toepassingen.

- Gemakkelijk in gebruik:
De Herbatint kleuringsgel is gemakkelijk te mengen dankzij de gelachtige samenstelling en geurlose formule.
Een perfect kleurresultaat in slechts 40 minuten

- Kleurresultaat:
Herbatint heeft een zachte formule met een zeer lage concentratie waterstofperoxide (10 volumes) waardoor u uw natuurlijke haarkleur maximaal twee tinten lichter kunt kleuren.
Alleen kleuringen met een hogere concentratie waterstofperoxide (30-40 volumes) bevatten een hogere bleekkracht die onvermijdelijk de haarstructuur aantast en van invloed is op de gezondheid van het haar.

- Met respect voor de natuur:
De Herbatint verpakking is gemaakt van volledig recyclebaar ongestreken papier met een oorsprongsbenaming.
Herbatint is tegen dierproeven en is geschikt voor veganisten.
De flesjes kunnen hersloten worden en de ongemengde inhoud kan opnieuw worden gebruikt, zodat u alleen gebruikt wat u nodig hebt en de rest bewaart voor een volgende toepassing; dit om nutteloze verspillingen te vermijden.

Met de N (natuurlijke) serie, kunt u uw haar kleuren en uw natuurlijke kleurbalans behouden.
Kies hiervoor als u uw natuurlijke haarkleur wilt behouden en verlevendigen.

Tint: 8N Licht Blond


De kit bevat:
- 1 flesje kleuring 60 ml
- 1 flesje ontwikkelaar 60 ml
- 1 zakje shampoo 15 ml
- 1 zakje Crème Royale 15 ml
- Bijsluiter en handschoenen

Indicaties:
- Om uw natuurlijke haarkleur te behouden en verlevendigen
- Voor een heldere en levendige haarkleur
- Voor een haar dat direct gezonder en natuurlijk mooi uitziet

Contra-indicaties:
Het is niet bedoeld om wimpers, wenkbrauwen, baarden of snorren te verven.
Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar.
Tijdelijke tatoeages met henna kunnen het risico op allergische reacties doen toenemen. Het haar niet kleuren:
- Als u huiduitslag op uw gezicht heeft of als de hoofdhuid gevoelig, geïrriteerd of beschadigd is
- Als er reacties zijn opgetreden na het kleuren van uw haar
- Als u in het verleden allergische reacties heeft gehad na een tijdelijke tatoeage met zwarte henna

Gebruiksaanwijzing:
Meng een gelijke hoeveelheid kleuring en ontwikkelaar in een plastic of glazen kom (geen metaal), de hoeveelheid is afhankelijk van haarlengte en volume.
Meng met een borstel tot u een gel-achtige consistentie krijgt en breng het product aan op droog en ongewassen haar, vanaf de wortels.
Laat gedurende 40 minuten inwerken. Het is belangrijk om de ontwikkeltijd in acht te nemen.
Spoel grondig uit en breng de Herbatint Normaliserende Shampoo aan.
Na het wassen kunt u de behandeling voltooien met behulp van de Crème Royale Balsem van Herbatint, die u gedurende 5 minuten laat inwerken.
Grondig uitspoelen totdat het water volledig helder is. Buig uw hoofd achterover terwijl u spoelt, zodat de kleuring niet in uw ogen komt.

Tips voor een perfecte grijsdekking:
- Kleuren uit de natuurlijke (N) series van 1N tot en met 8N hebben een 100% grijsdekking vanaf de eerste toepassing. De kleuren 9N en 10N bevatten een uiterst lage concentratie van kleurpigmenten en moeten daarom gemengd worden met een kleine hoeveelheid 8N om het beste resultaat te verkrijgen.
- Als u voor een van de kleuren uit de as (C), gouden (D), koper (R), mahony (M) of flash fashion (FF) serie kiest en u hebt een hoog percentage grijs haar, moet u voor het beste resultaat de kleur die u hebt gekozen (bijvoorbeeld, 4R) mengen met een equivalente tint uit de natuurlijke serie (in dit geval de 4N).
In principe geldt: hoe hoger het percentage grijs haar, hoe groter de hoeveelheid N in de overeenkomstige tint u dient te gebruiken (zie de tabel).Bijvoorbeeld: als u een hoog percentage grijs haar hebt (meer dan 60%) en u hebt gekozen voor 4R, dan wordt u aangeraden om 40 ml van 4N met 20 ml 4R te mengen.
Voeg wel 60 ml van de ontwikkelaar toe voor een juiste balans tussen kleuringsmiddel en ontwikkelaar 1:1.

Tips voor gekleurd of behandeld haar:
- Ontkleurd haar: Herbatint kan uw haar hun natuurlijke kleur teruggeven. Ontkleurd haar is meestal poreus. Daarom wordt u aangeraden om een lichtere tint te kiezen dan de kleur die u op het oog heeft, en om de inwerktijd met tien minuten te verminderen. Verder vermijd u best om koude tinten of askleuren te gebruiken.
- Gepermanent haar: het is niet aanbevolen om uw haar onmiddellijk na een permanent te kleuren. U wacht beter ongeveer 2 weken. Kies een lichtere tint dan de kleur die u op het oog heeft en verminder de inwerktijd met 10 minuten.
- Haar dat met henna is behandeld: henna creëert een barrière rond het haar die belet dat de kleur kan intrekken. Als u toch een kleuring wilt aanbrengen, moet u wachten op de uitgroei van de haren.

Hoe om te gaan met FF-tinten bij grijs haar:
Wanneer er sprake is van een hoog percentage grijs haar, wordt u voor het beste resultaat aangeraden om de FF kleur (flash fashion) te mengen met een kleur uit de N serie (natuurlijk), anders kan de kleur feller worden dan verwacht:
- Als u kiest voor de FF3 tint, meng dan met 5N.
- Als u een andere tint uit de FF-serie kiest, meng dan met 7N.

Onthoud:
- Voor een professioneel resultaat wordt u aangeraden om uw haar te verdelen in vier gelijke delen door het eerst te scheiden en het vervolgens weer op te delen in helften met behulp van een kam: ten eerste, verticaal vanaf het centrum van de voorste haarlijn naar het midden van de achterste haarlijn; vervolgens: horizontaal vanachter het ene oor naar achter het andere oor.
- Bij zeer dik haar moet de hoeveel gel worden aangebracht op dunne haarlokken, zodanig dat de kleurstof gelijkmatig over al het haar verdeeld wordt. Begin altijd vanaf de voorkant.
- Begin bij de twee frontale gebieden waar gewoonlijk de grootste hoeveelheid grijs haar geconcentreerd is. Breng wederom bij zeer dik haar, de gel aan op dunne haarplukken zodat de kleurstof gelijkmatig over al het haar verdeeld wordt.
- Om grijze haren perfect te dekken 'dep' de kleuring in plaats van te 'vegen' op gebieden met een grotere concentratie grijze haren. Hoe groter het te kleuren gebied is, hoe groter de hoeveelheid gel die gebruikt moet worden.

Voorzorgsmaatregelen:
Haarkleuring kan bij bepaalde personen een huidirritatie veroorzaken. Het is derhalve aan te raden om 48 uur voor gebruik een gevoeligheidstest uit te voeren.
U moet onmiddellijk uw ogen uitspoelen in geval van contact met het product.
Bevat diaminobenzeen en waterstofperoxide. De mengverhouding is 1:1.
Vergeet niet om het product uit de buurt van kinderen te houden, uit direct licht en op een koele en droge plaats te bewaren.

Inhoud:
1 kit
Kenmerken:
Merk Herbatint
Categorie Kleuring
Prijs 12,73 
Reviews 4.6/5 (42 reviews)
Gewicht 220 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
4,6
42 reviews
5 sterren
(29)
4 sterren
(10)
3 sterren
(3)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Herbatint Permanente Haarkleuring Gevoelige Huid 8N Licht Blond 1 Kit werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Leen

03/04/2021
super, heel tevreden over, geeft verwacht resultaat !
  0 0   Gemeld!
Els

08/12/2020
prachtige kleur en minder schadelijk dan andere merken
  0 0   Gemeld!
Brigitte

17/11/2020
Mooie haarkleur. Geen irritatie van de hoofdhuid. Ik meng twee tinten uit serie D en N met elkaar voor het mooiste resultaat.
  0 0   Gemeld!
Kerstin

07/11/2020
Tevreden over resultaat en aanwending, goed verdraagbaar
  0 0   Gemeld!
Birgit

21/09/2020
Product dat geen ammoniak bevat. Het kleurt heel mooi en natuurlijk en als je zuinig genoeg bent (bv. voor alleen je uitgroei) , kan je je haar er twee keer mee kleuren. Klein minpuntje: het dekt de grijze haren wel niet steeds 100%.
  0 0   Gemeld!
CAROLINE

21/01/2019
hele goed
  0 0   Gemeld!
Anne

02/05/2017
Ik vind deze haarkleuring beter dan diegene die je in de supermarkt koopt. Het effect is heel mooi en natuurlijk. Volgende keer ga ik wel een tint lichter bestellen.
  0 0   Gemeld!
Karina

18/08/2016
Ammoniakvrij!
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
FRANCINE

11/02/2021
Ik gebruik het al heel lang, het is gemakkelijk te doseren dankzij de vloeibare textuur zoals alle HERBATIN-kleurstoffen
  0 0   Gemeld!
sylvie

13/01/2021
Ik hou van deze natuurlijke kleuring, ik combineer het met een gouden of koperen reflectie.
  0 0   Gemeld!
Mireille

17/11/2020
Makkelijk te gebruiken. Dekt goed. Kleur blijft goed. 2e gebruik in covid-periode, eerste rechtse tweede golf. Ja, ik zou het zeker aanbevelen.
  0 0   Gemeld!
paulette
  0 0   Gemeld!
Virginie

12/11/2020
Mijn haar reageerde niet goed op het product
  0 0   Gemeld!
nicole

02/09/2020
Natuurlijke kleuring, die voor het haar zorgt, ik raad dit product aan
  0 0   Gemeld!
Agnès

22/02/2020
Goed product, natuurlijke kleur. *****
  0 0   Gemeld!
Dominique

13/02/2020
Makkelijk te gebruiken, zonder ammoniak, zeer succesvolle kleuring.
  0 0   Gemeld!
Agnès

30/12/2019
Effectief en natuurlijk kleurproduct, aan te bevelen + ± +++++++++++++++++
  0 0   Gemeld!
FRANCINE

01/10/2019
Ik zal dit product houden, omdat het goed bij me past en ik mijn mixen kan maken met vloeibare oplossingen, in tegenstelling tot crèmekleurige buizen
  0 0   Gemeld!
Dominique

12/08/2019
Deze kleurstof is heel gemakkelijk aan te brengen. Het is waarschijnlijk het minst schadelijke product op de markt.
  0 0   Gemeld!
Marie

09/08/2019
Goed product, misschien gemengd met een andere nummering.
  0 0   Gemeld!
GHISLAINE

21/05/2019
Het is heel goed dat ik mijn geliefden zal adviseren, het tinten goed haar, het is een mooie kleur, het haar is mooi en zacht
  0 0   Gemeld!
Madeleine

14/02/2019
haarverf die ze niet bederft en een natuurlijke uitstraling geeft
  0 0   Gemeld!
Dominique

22/01/2019
Dit product is van uitstekende kwaliteit. Het is gemakkelijk thuis te gebruiken. Het is de beste op de markt, denk ik.
  0 0   Gemeld!
nicole

15/06/2018
Ik gebruik dit product omdat het de enige is die bij mij past voor mijn allergieën voor kleurstoffen
  0 0   Gemeld!
Marie
  0 0   Gemeld!
nicole

20/03/2018
goede kleurstof om te gebruiken voor de gevoelige huid
  0 0   Gemeld!
Madeleine

16/11/2017
plantaardig geverfde en zonder beschadiging van het haar (geen ammoniak)
  0 0   Gemeld!
Madeleine

07/10/2017
geweldig product voor kleuren, het haar niet beschadigen, ik gebruik het al jaren
  0 0   Gemeld!
christine

07/09/2017
Voor mij is die dun en breekbaar haar, het is het beste product dat ik heb gevonden. Niet alleen is het perfect dekt grijs en wit haar, maar het maakt ze ook zacht en zijdeachtig. Dit is een product dat is niet agressief of onaangenaam hoofdhuid.
  0 0   Gemeld!
Mary Ann

20/06/2017
makkelijk te gebruiken product
  0 0   Gemeld!
Jemila

17/05/2017
Zeer goede natuurlijke product
  0 0   Gemeld!
Nathalie

19/04/2017
Ik gebruik het voor meerdere jaren en ben tevreden
  0 0   Gemeld!
Lucie

09/08/2016
Ik wist al en ik ben erg blij met het gebruiksgemak en het resultaat ..
  0 0   Gemeld!
Jemila

16/05/2016
Geweldig product en natuurlijk!
  0 0   Gemeld!
Nathalie

31/03/2016
Ik heb lange tijd gebruikt, ben ik erg blij
  0 0   Gemeld!
sirault
  0 0   Gemeld!
Sylvianne

27/02/2016
helemaal de kleur niveau, maar een beetje droog haar
  0 0   Gemeld!
julie

16/02/2016
Kleuring die geen invloed heeft op het haar
  0 0   Gemeld!
Jemila

24/11/2015
Zeer goed natuurlijk product!
  1 0   Gemeld!
Sylvianne

15/05/2015
Matig resistente tuberculose, maar chloor zwembaden
  0 0   Gemeld!
Nathalie

02/04/2015
Niet-agressieve product, perfect bekleding.
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten