Holle Vervolgmelk 3 Vanaf 10 Maanden Bio 600g

van Holle
13,40
-5%
Voordeel
12,75 
(
21,25 
/Kg
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Geschikt vanaf 10 maanden tot aan het einde van het 3e levensjaar

Zie volledige beschrijving

Om de kwaliteit van babymelk te garanderen, kunnen deze niet terugbetaald worden (evenals geneesmiddelen). Wij raden u sterk af om babymelk in te grote aantallen aan te kopen, dit vanwege medische redenen, waarbij het nodig zou kunnen zijn om van babymelk te moeten veranderen. Wij raden u dus aan om babymelk per 2 of 3 stuks aan te kopen.

Eigenschappen:
Geschikt vanaf 10 maanden tot aan het einde van het 3e levensjaar als bestanddeel van een gemengde voeding van een flessenen papmaaltijd

Indicaties:
Geschikt vanaf 10 maanden tot aan het einde van het 3e levensjaar

Samenstelling:
Magere melk*, deels gemineraliseerd melkweipoeder**, plantaardige olie* (palmolie***, zonnebloemolie**, raapzaadolie**), maltodextrine**, zetmeel**, calciumcarbonaat, kaliumchloride, olie van de microalg Schizochytrium sp.****, vitamine C, calciumzouten van orthofosforzuur, L-tyrosine, kaliumcitraat, natriumchloride, L-tryptofaan, ijzersulfaat, zinksulfaat, vitamine E, magnesiumcarbonaat, niacine, kopersulfaat, pantotheenzuur, vitamine A, thiamine, vitamine B6, mangaansulfaat, kaliumjodide, foliumzuur, vitamine K, natriumseleniet, vitamine D, biotine, vitamine B12
*Demeter (uit de biologisch-dynamische landbouw); 100 g melkpoedervoor zuigelingen wordt gemaakt van 181 ml afgeroomde melk.
**Uit de biologische landbouw
***Uit de biologische landbouw; uit duurzame teelt
****Bevat DHA (zoals voorgeschreven opvolgvoeding). DHA draagt bij tot de normale ontwikkeling van het gezichtsvermogen bij zuigelingen. Het positieve effect wordt bereikt bij een dagelijkse inname van 100 mg DHA.

Gebruiksaanwijzing:
Te gebruiken in aansluiting op de Holle Bio opvolgmelk 2 of altijd in plaats van een andere zuigelingen opvolgmelk
De Holle Bio opvolgmelk 3 kan ook gebruikt worden voor het bereiden van een Holle Bio granenpap. Vanaf de 12e maand raden wij de Holle Bio dreumesmelk 4 aan in combinatie met een Holle babypap.

Fles, speen en ring voor gebruik 3-5 min. koken. Kook zoveel water als aangegeven in de maaltijdtabel en laat afkoelen tot ong. 50°C.
Aansluitend de helft van het water in de fles gieten.
Benodigde aantal maatlepels losjes afmeten, niet aanstampen.
Met de rug van een mes gladstrijken en met het water in de fles vermengen.
Goed schudden.
Het resterende water toevoegen en nogmaals goed schudden.
Tot ong. 37°C laten afkoelen en voeding toedienen.

Voorzorgsmaatregelen:
Lees goed de gebruiksaanwijzing en doseer uitsluitend de aangegeven hoeveelheden.
Gebruik alleen de bijgeleverde maatlepel.
Een ondeskundige bereiding en opslag kan leiden tot problemen met de gezondheid.
Altijd de flesvoeding vers bereiden. Geen restanten bewaren en hergebruiken.
Niet verwarmen in de magnetron (gevaar voor oververhitting).

Borstvoeding is het beste voor je baby. Opvolgmelk is geschikt voor de speciale voeding van zuigelingen vanaf een leeftijd van minstens 6 maanden. Het is slechts een deel van een gemengde voeding en mag tijdens de eerste 6 maanden niet gebruikt worden als vervanging van de moedermelk. De beslissing om al in de eerste zes maanden te beginnen met het gebruik van bijvoeding, moet alleen genomen worden op advies van onafhankelijke deskundigen van het gezondheidswezen en met inachtneming van de groei- en ontwikkelingseisen van je baby.

Inhoud:
600 g

Kenmerken:
Merk Holle
Categorie Groeimelk (vanaf 1 jaar)
Reviews 0/5 (0 reviews)

Tekst verminderen