Inotyol Zalf 90 G

van Inotyol

Aan mijn Favorieten toevoegen
7,99 
gratis levering Bij aankoop van minstens 5 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd

Indicaties:
Irritatieve dermatitis (luierdermatitis, wintergezwellen, kloven, eczema), oppervlakkige wonden, weinig uitgebreide brandwonden.

Samenstelling:
Ichtammolum 1,50 g — Zinci oxidum 15,00 g — Titanii dioxidum 5,00 g — Adeps lanae — Paraffinum liquidum — Vaselinum — Aetheroleum lavandulae — Aqua purificata q.s. pro 100,00 g.

Posologie en gebruiksaanwijzing:
Luierdermatitis.
Na ieder toilet, de huid voorzichtig droogdeppen en een dikke laag zalf aanbrengen op de aangetaste oppervlakte.
Andere indicaties.
Inotyol zalf op de gekwetste huid breed uitsmeren, dit 2 of 3 keer per dag. In geval van oppervlakkige wonden dienen deze ontsmet te worden voor het aanbrengen van de zalf. Indien nodig met een kompres bedekken.

Kenmerken:
Merk Inotyol
Categorie Roodheid - Wondgenezing, Geneesmiddelen voor zuigelingen
Prijs 7,99 
Gewicht 112 gr

Contra-indicaties:
Niet gebruiken op geïnfecteerde of etterende letsels. Gekende overgevoeligheidsreactie op een of meer bestanddelen van Inotyol.

Bijzondere voorzorgsmaatregelen:
Contact met de ogen en de slijmvliezen dient vermeden te worden.

Zwangerschap en lactatie:
Er wordt geen melding gemaakt van contra-indicaties bij het gebruik van Inotyol bij zwangere of zogende vrouwen. Nochtans dient bij toepassing op de borsten of tepels tegen kloven, de oppervlakte goed gereinigd te worden alvorens borstvoeding te geven, dit om een inname via de mond door de zuigeling te vermijden.

Ongewenste effecten:
Zoals voor iedere stof die op de huid wordt aangebracht is een overgevoeligheidsreactie op een of meer bestanddelen van Inotyol, en meer bepaald op lanoline, mogelijk.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.